icon

Jsem po IUI a testy jsou jasně negativní, mám ještě počkat?

melisa18
6. říj 2018

25.8 jsem byla na druhé iui dnes rano jsem dělala tt a jasně negativní nevim jestli mam ještě počkat nebo už vysadit utrogestan a čeká ms nechci si zase zbytečně oddalovat ms abych mohla jit co nejdriv na další pokus co myslíte?

misicka1988
•
6. říj 2018

@melisa18 Já bych ještě chvíli počkala, minimálně do doby než má přijít ms. Ještě bych tomu dala šanci. Mmch mě utrogestan nikdy ms neoddálil.

melisa18
autor
•
6. říj 2018

@misicka1988 právě ze ms už jsem měla mít před 2-3 dneme zatim nic tak nevím test prázdný žádný příznaky jen prsa na dotek ze stran tak počkám ještě asi teda jinak děkuju

cigaas
•
9. říj 2018

ahojky devcata prosim potrebuji poradit ,s pritelem se snazime o miminko jelikoz uz 2x to skoncilo hodne spatne prvni dcera mi zemrela v 37t a druha dcera hned po 3letech 34t ...😔😔bohuzel ..A ted se tedy snazime o mimi a posledni ms jsem mela 7.9.konec byl cca 12-13.9 takze ovulace probihala kolem 20 -26 aspon mi to tak vypocital kalendar😊a ted 5.10 jsem mela dostat ms ale nedorazila mam 4 den zpozdeni nake naznaky nemam krom ospalosti a trochu pichani na vajecnikach ale dnes jsem zacala trochu krvacet myslite ze mam jeste sanci na to ze budu tehu ? take dnes casteji chodim na wc nevim co si myslet jelikoz jsem nikdy zpozdenou ms nemela a cetla sem ze je mozne jeste v zacatcich krvacet ale nevim nevim co myslite ? dekuji za rady

melisa18
autor
•
9. říj 2018

@cigaas skus testnout

cigaas
•
11. říj 2018

@melisa18 Dekuji za odpoved.Ale bohuzel ms dorazila asi bylo zpozdeni kvuli hormonum nebo stresu nevim ..no nevadi 31.rijna jdeme s pritelem na genet ohledne inseminace tak uvidime 😊