IUI a těhotenský test. Mám ještě počkat?

kate1984
8. srp 2021

Dobrý den,

kdo prosím absolvoval IUI a má zkušenosti s těhotenskými testy? Po pravdě nevím, co si o tom myslet, jsem dnes 18. den od dávky IUI. Někde na testech se zjevuje nepatrný duch a někde není nic:( Tak si říkám, mám to už zabalit? Nebo ještě počkat? Může být ještě brzo na to, aby čárka sílila? Když by na testech nebylo nic, tak se na to vybodnu. Ale jeden test ducha má a druhý ho nemá, přitom se jedná o stejnou značku. Jsem dnes druhý den od vynechání menstruace, která nepřišla. Tak nevím, kdy vlastně testovat, aby to byla důvěryhodná jistota?

szuzia
8. srp 2021

Ahoj, IUI jsem podstoupila 2x. Píchala jsem ovitrelle. Vždy jsem testovala 14. den po provedení IUI a po druhé inseminaci se zadařilo. 14. den jsem měla jasně viditelnou čárku. Žádný duch a sílila. Kdy jsi testovala poprvé?

malenka3
8. srp 2021

Nařízení bylo testovat až v den vynechané menstruace. Čárka byla slabá, ale žádný těžko viditelný duch. Tam uvidíš, může to být možné, že se zadařilo. Ono i u té inseminace nemáš jistotu, kdy došlo k oplodnění, to může být klidně i pár dnů po té inseminaci, než ty spermie to vajíčko najdou.

barushka34
30. srp 2023

@szuzia mela jsi nejake priznaky? ;)

szuzia
31. srp 2023

@barushka34 Ne. Příznaky jsem měla až později.