Jsou mé ovulační testy správné nebo nefungují?
Ahojky, mám dotaz...snažíme se o miminko a tento měsíc jsem zkusila ovu testy....menstruace byla 27.-30.5. od 1.6. dělám ovu testy, na tom prvním 1.6. byla testovací čárka jako úplně slabý duch fotka to ani nevzala, pak čárka slábla a dnes vůbec nebyla a i kontrolní slábne...co to znamená? Ze tento cyklus je anovulační? Nebo ovu ještě přijde? Podle kalendáře by měla být v sobotu 7.6. , ale to by spíš měla testovací čárka sílit...cyklus mám 25-26 dní

@kattry kdo se spoléhá na kalendář je "blbost " aplikace nezná vaše tělo testovat dál 2 krát na den od konce Ms do pozitivního testu - ovu test též není záruka ovulace pouze hormonů v těle
@lencaa11 takhle, já nikdy netestovala a děti už mám. Ale v září jsem musela porodit mrtvého syna 4 dny před termínem porodu, pak jsem byla těhu ale v lednu revize v 8tt a teď se snažíme a říkala jsem si, že se zkusím testovat...takže i kdyby ty testy byly pořád takové,tak i přesto můžu ovulovat?
@lencaa11 takhle, já nikdy netestovala a děti už mám. Ale v září jsem musela porodit mrtvého syna 4 dny před termínem porodu, pak jsem byla těhu ale v lednu revize v 8tt a teď se snažíme a říkala jsem si, že se zkusím testovat...takže i kdyby ty testy byly pořád takové,tak i přesto můžu ovulovat?
@kattry test ukáže jen hormon v moci a máte jen pár testu testovala bych dal a mimo toho bych se snažila o miminko a ovulace přijde ve správný čas ne podle aplikace ale podle vašeho těla
@kattry test ukáže jen hormon v moci a máte jen pár testu testovala bych dal a mimo toho bych se snažila o miminko a ovulace přijde ve správný čas ne podle aplikace ale podle vašeho těla
@lencaa11 to mi se snažíme, několikrát denně...jen mě trochu znepokojuje,.že i přes veškerou snahu to už 3 měsíce nevychází...já vím, chce to čas
@lencaa11 to mi se snažíme, několikrát denně...jen mě trochu znepokojuje,.že i přes veškerou snahu to už 3 měsíce nevychází...já vím, chce to čas
@kattry to chce čas jsou ženy které otěhotní rok ,půl roku po revizi tělo se potřebuje uzdravit tak to bych se vykašlala na testy a dala čas tělu než tak to na to tlačit

@kattry Testuj dál a uvidíš, jestli se čárka objeví. Ovulace může být i později než toho 7., kalendář počítá s tím, že fáze od ovulace do menstruace je 14 dní, což je ideál, ale může být i kratší.