Kalendář a OVU test. Bude z toho třeba konečně něco?
Ahoj holky,
rok a pul pracujeme na miminku, za tu dobu bohuzel 2x potrat v 7tt. Jednou kveten 2019, po druhé unor 2020. Od unora na tom pracujeme jak jen to jde.
Priznam se, ze nemam uplne nactene co a jak a hlavne sve tělo, protože mi posledni dobou MS prijde treba o den dva dřív nebo dele a naposledy i trvala misto 5 dnu 7 dnu.
Tento mesic jsme se snazili takto viz kalendar ve fotce a protoze mne od noci tlaci podbrisek (i dnes cely den), trochu jsem znejistěla, zda ovulace teprve nebude probíhat, prestoze hlavni snažení uz mame za sebou. Dosla jsem nyni pro ovu test a tam tento zrejme negativní vysledek - viz druhe foto.
Tak kdyz to vezmeme sakumprdum dle fotek- myslite, ze jsme se mohli konecne dobre trefit a sance , ze to vyjde je velka?
Moc diky za nazory.

@lotosek Utrogestan jsem jinak brala u obou těch SP hned od pozitivních testu, nekdy od 4tt. V dávkování vysokém 2-2-2 a stejne po kazde 6tt spineni,cim dal vetsi, a pak konec. Kurna, možná jsme na to fakt prisly. My se tady snazime, ale zrejme bude opravdu problem v tom, ze 10 dnu se nestihne chytit a nebo se chytí malo, nestihne to poradne a MS jej semele. To me štve. 🤨
Utrogestan začneš brát hned po ovulaci, aby právě MS oddálila. Ten ovutest udělej ještě jeden dnes večer a uvidíš. Možná jsi zachytila, jak včera nabíhá LH na max a dnes už trochu padá. Někdo má třeba hodně toho LH a musí volit testy s nižší citlivostí, jinak mu to ukazuje blbosti a pozitivní několik dní v kuse.
@lotosek tak jsem udelala ted a ta hormonova čárka uz trochu pada. Takže už to asi konci.
Bohuzel jsme rano uz styk nezvládli, chlapoj nebylo dobre. :( Takze jeden dokonany styk byl akorát vecer no. Tak doufam, ze jsme se trefili dobre.
A uz sháním utrouš. Kdyby to dopadlo, abych tomu pomohla a zase to ta cervena mrcha za 9 dnu neodplavila.
A tak 2 hodiny je mi horko jak blazen.
@sami28 dekuju za konejseni.... jo to vychladneme... ja jsem nastydla, do toho resim skolu svoji a dcery a problémy v praci, nejaky finanční starosti, chlap taky, tak hald to obcas nevyjde.
Jako je mi divny, ze me vetsinu dne od ovulace tlaci ten podbrisek. Az si říkám,jestli od ovulace neprechazim rovnou do PMS :( jak to mam kratsi tu lutealni fazi. Protoze behem dvou dnu mne snad jeste podbrisek bolet nemuze. To je to vajicko maximalne teprve na ceste do delohy a to by tu napjatost snad delat nemělo. Nebo nevim.
@tzka ono jak se rika, když se to sere, tak se to... Ta kupa starosti taky muze pomoct k tomu, ze by na to clovek mel min myslet..
Hele ja od doby co se snazime mam PMS. Pritom jsem si uz myslela, ze je to nidace a mimi. .a kulovy. Ale ted první cyklus beru gynex, tak jsem zvedava, jestli aspon PMS zmizi ..dnes jsem 6dpo
@sami28 ja jsem volala gyn doktorce a zitra zacnu brat utrogestan a nasadila jsem vysoky davky B6. Aby ta lutealka byla co nejdelší na případný uhnízdění. No a za tejden udelam test a bud tam neco bude -nejaky dousek nebo budeme muset cekat az bude chlap zase doma. Je casto pracovne v zahranici. :( to je naše druha nevýhoda. Malokdy je zrovna ty dulezity 2-3 dny doma.
A kdy ty budeš testovat teda?
@sami28 spis co ty 🙂 uz budes nejak testovat,ne? Ja jsem zatím 6DPO. Takze urcite jeste minimálně 3 dny musim pockat. Jinak jsem na tom utrogestanu, tj hormon progesteron a na 100mg vit B6. Jediná "zmena" co je zatim, ze nemam zadny PMS. A to mam 4 dny do MS. To uz normalne PMS mam pár dni. To dela prave ten utrous s tim Beckem, ze oddalujou tu ms, timpadem nemám PMS (zatím teda). Tak jsem zvědavá.
@sami28 ja testnu první tak v pondeli no. Kdyz nic, tak jeste ve stredu a pokud nic, vysadim utrous, abych to dostala a celou tu akci znova. S tim, ze bohužel je nepravděpodobne, ze by tu partner primo v ty dva určitý dny byl. Ted treba odjel misto na 10 dnu na tri tydny. Pak bude doma par dnu a zas nejspis pojede. My to mame doslova na hovno v tomhle. :(

@lotosek jo,ted mi to ukazuje podle kalendare 9 dni do MS. Takze to vypadá, ze to je opravdu mozna důvod proc se 2x SP stalo 😫 a mne to bylo divne. Takze myslis zajít ke gyn? Uz ted? Stejně by ale tohle potencionalni ted uz neslo takhle narychlo zachránit ze? Nevim jakym systemem se ovulace posunuje na dříve. Ale mam sto chutí zitra k doktorce zajít. Protoze jsme na to mozna kaply. 🤔 a moc radost z toho nemám.