Kalendář a OVU test. Bude z toho třeba konečně něco?
Ahoj holky,
rok a pul pracujeme na miminku, za tu dobu bohuzel 2x potrat v 7tt. Jednou kveten 2019, po druhé unor 2020. Od unora na tom pracujeme jak jen to jde.
Priznam se, ze nemam uplne nactene co a jak a hlavne sve tělo, protože mi posledni dobou MS prijde treba o den dva dřív nebo dele a naposledy i trvala misto 5 dnu 7 dnu.
Tento mesic jsme se snazili takto viz kalendar ve fotce a protoze mne od noci tlaci podbrisek (i dnes cely den), trochu jsem znejistěla, zda ovulace teprve nebude probíhat, prestoze hlavni snažení uz mame za sebou. Dosla jsem nyni pro ovu test a tam tento zrejme negativní vysledek - viz druhe foto.
Tak kdyz to vezmeme sakumprdum dle fotek- myslite, ze jsme se mohli konecne dobre trefit a sance , ze to vyjde je velka?
Moc diky za nazory.

@sami28 tak to jeste může byt klidně snehobilo. Testovala si moc brzy 😁 podle me jestli nějaký doušek, tak maximálně třeba dva dny pred Ms.
Ja budu testovat den pred Ms, na MS a pak jeste dva dny po (tim ze mam ovulaci pozdeji). Pokud bude vse negativní, tak hald roztacime dalsi kolo.... 🙄
@sami28 tak co? Udelala jsi dalsi test?
Ja to dnes v praci nevydržela a udelala jsem po nocni🤔 duch tam neni,ale mne přijde jako když se tam dela nejakej stin. 🤔 tak bud jsem blazen ze vidim jen to,co si preju videt nebo bude silit.
Hormony a vitamín B6 dal beru. Dost me bolej prsa od toho cca vcerejska a obcas tezkej podbrisek. Casto mi je teplo a pod peřinou se zpotim.
Porad je to bud a nebo. Uvidime.
@sami28 nene to vubec. To vidim pouhym okem a jeste jen z nejakych uhlu. A je to jen naznak stinu, určitě ne ani duch. Takze to nic neznamena. Uvidime rano,jestli se ten stín nejakej potvrdí nebo tam nebude nic.
Jako z dneska i ze zejtra ta moc bude rozredena, protoze na nocni chodim v noci normálně curat ze jo. Třeba by to bylo silnejsi, kdyby clovek 7 hodin curat nešel a sel spat.
Jinak hneda nic moc neznamená, ja mam taky na kalhotkach takový zlutohnedy stín. Minule v unoru, kdyz jsem byla tehotna, tak jsem to i na dva dny lehce dostala uplne a pak to přestalo a byla jsem tehu. Tak jeste uvidis. Zkusis jeste testnout?
@sami28 tak jsem delala test, snazila jsem se aspon par hodin necurat. Dnes tedy 9DPO a je tam stin. Jeste ne cely duch ale takovy jeho stín. Okem dobře viditelny, mym starým telefonem bohuzel zatím k nezobrazeni.
Tak doufam, ze bude silit a prosperovat. Ted me neskutecne serou v práci, nejradsi bych tam už nesla. Nez aby me nervovali a jeste jsem kvuli nim o tu šanci prisla.

@tzka no to teda mate, pak se ma člověk snazit, ze... Ja mam termin ms za 4 dny. Taky doufam, ze nám to vyjde