icon

Kdo je na tom stejně a čeká na testování?

brabechanule
4. únor 2024

Ahojky kdo je na tom stejně?

brabechanule
autor
19. bře 2024

@nikoluherova19 nevis co je to kulaté dole? :D 😀

chlapecektehu
19. bře 2024

@brabechanule já si myslím že zbytek žloutkového váčku, něco podobného jsem tam měla i já 🙂

nikoluherova19
19. bře 2024

@brabechanule také si myslím že to může být kousek zbytku žloutkového váčku 😊

brabechanule
autor
20. bře 2024

@nikoluherova19
@chlapecektehu holky já včera myslela že umřu zablokovala se mi krční páteř takže migréna a zvracení i mimo těhotenství brutálně mi bránila celá jedna polovina těla tlak nizky tak už jsem včera ani nepsala....dneska jsem jela do lahodný pro gelové nahrávací polštářky na tu krční páteř a vzala i lizatka
Dr včera říkal že jsou nějaké nové tabletky na nevolnost tak o nich uvažuju jsou prý drahé a má předpis ale i tak některé dny jsem dost mimo

chlapecektehu
20. bře 2024

@brabechanule mě se dneska blokla levá lopatka a je to teda taky děs, zaplať pánbůh chodím na rehabky

nikoluherova19
20. bře 2024

@brabechanule no tak mě včera od doby co jsem přišla od gynekologa se též rozjela migréna. Ale problém. Mám na to předepsaný Nimesil, ale bohužel ho teď v těhu brát nemohu a proto jsem celý den byla úplně K.O. Po 6 hodinách jsem brala paralen 500 a až dnes se cítím o trošku lépe.

brabechanule
autor
20. bře 2024

@nikoluherova19 ty jo to je asi nějaká vyšší moc ne? Taky jsem dnes lepší včera jsem byla dost nepoužitelná...ještě odpočívat dneska

nikoluherova19
20. bře 2024

@brabechanule taky dneska odpočívám. Ale odpoledne až se dcerka vyspí tak půjdeme ven. Dnes je tam krásně.

brabechanule
autor
23. bře 2024

@chlapecektehu
@nikoluherova19 omlouvám se za ty chyby nevím zda nemám nějakou divnou klávesnici ale opravuje to na totální kraviny :D jinak jak se daří...co nevolnosti ? U mě nic neustupuje a do toho mi hodně stvrdly a začaly bolet prsa.. 2.4 jdu na krev a 16.4 máme velký utz

chlapecektehu
23. bře 2024

@brabechanule ahojky, daří se v celku dobře. Dneska mě dost bolí spodek že jsem si teď na večer ještě musela dát další magnesium aby mi to břicho povolilo. A zamatola se mi hlava ve vaně tak dneska už nic nedělám a už budu jenom ležet.
Já jdu na krev 8.4 a na screening 11.4

nikoluherova19
23. bře 2024

@brabechanule ahoj tak po ránu mi je stále zle a zvracím žaludeční šťávy. Jelikož se nestíhám nasnídat. Tak že úplná bomba. A i když si vezmu lízátko proti nevolnostem tak se mi žaludek i tak zvedá. A prsa bolí pořád a dost. Jinak krev už mám za sebou kterou mi brali při kontrole v úterý a screening mě čeká 9.4.

brabechanule
autor
24. bře 2024

@nikoluherova19 to lizatko mi taky nezabírá moc teda

chlapecektehu
24. bře 2024

Tak se dneska s vámi musím podělit o to co se mi stalo. Jsme teď na chatě s rodinou, dopoledne jsme jeli nakupovat a normálně jsem tak chytla takový křeče do spodku že jsem si myslela že potratím. Nebyla jsem ani schopna dojít do auta. Tak jsem jela na pohotovost a zaplať pánbůh je vše v naprostém pořádku jenom mám trochu horší krev. Dostala jsem magnosolv a mám mít klidový režim. Jinak mimčo odpovídá 10+6 a je teda velký 😍.

brabechanule
autor
2. dub 2024

@chlapecektehu já teď v neděli měla šílený sen že jsem v noci začala krvácet ráno sem měla křeče prý to bývá třeba i díky trávení...na krev jsem byla dnes a screening máme 16.2 na 17hod

chlapecektehu
2. dub 2024

@brabechanule mě doktorka v nemocnici předepsala magnosolv a mám otejpovaný břicho a od té doby mám v celku klid. Ale takový blbý sny jsem měla i u syna 😏

brabechanule
autor
2. dub 2024

@chlapecektehu ty sny jsou brutal vždycky se budom spocena....

chlapecektehu
2. dub 2024

@brabechanule nejhorší je, že poslední dobou se mi celkově špatně spí. Vždycky mi dlouho trvá než usnu a pak se furt převracím ... Na konec jdu ještě 2x v noci čůrat

brabechanule
autor
3. dub 2024

@chlapecektehu jen 2x ?? Já jdu tak 10x 😀

chlapecektehu
3. dub 2024

@brabechanule no tak kdybych šla 10x tak asi odpadnu 😅

brabechanule
autor
4. dub 2024

@chlapecektehu no už je to lepší ale taky jsem šílela sotva jsem usnula už jsem musela

brabechanule
autor
6. dub 2024

@chlapecektehu
@nikoluherova19 Holky já asi budu rodit zítra nebo fakt nevím prsa nalite. A břicho už fakt neschovam :D 😀 jak jste na tom vy jak dopadly screening? Já teprv 16.4

nikoluherova19
6. dub 2024

@brabechanule jo nejsi jediná kdo si tak připadá. Prsa teda nalitý nemám, ale pořád bolí😂 Před rodinou se to ještě snažím nějak skrýt volným oblečením a zatahováním pokud to jde 😂 já mám screening v úterý a oznámit to mám v plánu v sobotu na mamky narozeniny ❤️❤️

brabechanule
autor
7. dub 2024

@nikoluherova19 já už to neskryju

nikoluherova19
7. dub 2024

@brabechanule ani já ne, ležela jsem na velký houpačce, udělala příběh na fb a už psala kamarádka jestli nečekáme přírůstek 🫣😂 no takže asi tak a večer se valím jak koule 😂

brabechanule
autor
7. dub 2024

@nikoluherova19 a dost mi neděla dobře že už je takové teplo :D

chlapecektehu
7. dub 2024

@brabechanule já jdu zítra na ultrazvuk a krev a ve čtvrtek jdu na screening 🙂🍀prsa mě bolí a břicho mám furt nafouknuté

nikoluherova19
9. dub 2024

@chlapecektehu
@brabechanule
Ahoj holky, tak 1. screening mám konečně za sebou 🥰 výsledky z genetiky, pokud zítra nezavolají, tak dopadli dobře, takže budu zítra jako na trní 😃termín porodu zůstává na 14.10😊 takže jsem dnes 13+1tt🙂 miminko má 7,3cm a s nožičkami cca 12cm😍 celou dobu bylo v klidu a krásně spolupracovalo a řekl, že je to krásné zdravé a ukázkové miminko ❤️a co se týče pohlaví, tak řekl, že to vypadá na chlapečka, ale na 100% si jistý není, je to jste brzy něco na 100% vyhodnotit😊 no chtěla jsem holčičku ale budu ráda i za chlapečka hlavně aby to bylo zdravé ❤️a další kontrola nás čeká za 5 týdnů, 18+0tt (13.5.)❤️

chlapecektehu
9. dub 2024

@nikoluherova19 ahoj, tak to jsou super zprávy. Malý měl včera na kontrole 6,3 cm a vypadalo to taky na chlapečka 💙
U syna se trefili na screeningu hned na poprvé a pohlavím,tak jsem zvědavá jestli i teď to vyjde 🙂
Já mám další kontrolu 7.5 a screening teď ve čtvrtek tak mám celkem nervy🫣 je super že máš tolik fotek 😮 já mám zatím jenom jednu 😏

nikoluherova19
9. dub 2024

@chlapecektehu Tak to je krásný😊 mě pohlaví u dcerky řekl až na 2 screeningu ve 22tt ale i tak si počkám až to fakt bude vidět na 100%. To malé mělo překřížené nohy i ruce takže toho moc nešlo vidět ale z boku se mu zdá jako chlapeček tak uvidíme příště 😊 tak ti držím palce na screeningu aby to taky dopadl skvěle jako mě ❤️ ještě si teda musím počkat na tu genetiku zítra jestli bude v pořádku, budu se modlit aby nezavolali 😁 jak mě čeká kontrola až za 5 týdnů tak to bude taky masakr 🫣😁

chlapecektehu
9. dub 2024

@nikoluherova19 říká se že u holčičky to jde hůř rozpoznat tak se uvidí jak to dopadne. Moc děkuji, doufám že to dobře dopadne 😊
Joo, to čekání do další kontroly je vždycky šílený, hlavně když člověk necítí pohyby tak o to víc je člověk nervózní 🫣

Strana