Kdo je na tom stejně a čeká na testování?
Ahojky kdo je na tom stejně?
@nikoluherova19 my chtěli taky holčičku ale ve finále mi to je asi fakt jedno, hlavně aby to bylo zdravý 🙏to já mám vytahany břicho po porodu tak u mě to nejde tak vidět 🙂
@pipilemons Máš to tam, gratuluji
@chlapecektehu ano hlavně at je to zdravé, tohle je můj 3 a poslední pokud po Viktorce tak budu ráda i za toho chlapečka. Hlavně abych už to konečně donosila v pořádku a dokonce ❤️tak to já mám taky ale jde to vidět krásně.
@nikoluherova19
@chlapecektehu holky jak jste na tom z poverama ...já dnes objevila boží postýlku a nemohla jsem ji tam nechat..stala mě 10 korun :D 😀 úplně nahoda
@chlapecektehu já mám taky nervy že Screeningu :( a mám ho v úterý....
@brabechanule já si myslím že asi úplně každá z nás je nervózní a kdo by taky nebyl když se může dozvědět špatnou zprávu 😏
Musíme věřit a snad to dopadne dobře 🍀🙏
Já na pověry moc nevěřím, postýlku mám vedle postele syn v ní spí ale v létě mu budeme kupovat postel a kočár a všechno ostatní doma mám například v posteli 😅
@brabechanule nevím jestli věřit na pověry, než jsem čekala svoji prvorozenou dceru doma jsem nic do porodu neměla. Kočárek jsem měla u mamky a postýlku taky a skládali jsme ji až když jsem přijela z porodnice. Teď mám všechno po dverce doma a v postýlce ještě spinká takže ji časem než se to narodi budeme kupovat novou postel 😊😊
@chlapecektehu
@nikoluherova19 je fakt že já měla u druhé taky vše pí první ještě doma :D mě je ještě pořád zle a prsa mám oteklé tak snad je vše v pořádku...
@brabechanule já jsem teda ráda že tentokrát se mi ty nevolnosti vyhnuli obloukem. Syna jsem zvracela do 5 měsíce 😏
@chlapecektehu noo u mě je to právě už lepsi už to není tak časté ale o to víc pak mám nervy
@chlapecektehu jak jste dopadly? Ve čtvrtek?
@brabechanule ve čtvrtek dopadl ultrazvuk na jedničku, doktor říkal že mimčo je zdravé a že to vypadá na kluka. Ovšem mě zaskočili výsledky screeningu ale potom co mi to tady holky vysvětlili jsem se uklidnila 😳
@chlapecektehu janzitra v 17hod no...taky napíšu info nějak mám pocit ze budeme team holčička...dvě už doma mám... :D tak to máme opacne :D
@brabechanule tak držím palce ať je všechno v pořádku 🍀 no aby jste se nedivila 😅 já jsem si taky myslela že je to holka a vypadá to zase na kluka 😅🤷🏻♀️
@chlapecektehu no třetí holka...Mě by to asi nevadilo jinak už jsme.si musela koupit těhotenské kalhoty :D 😀
@brabechanule ty jsem si teď kupovala taky a koupila jsem si těhotenský kalhotky tak ty jsou taky super pohodlný 🙂 a ve čtvrtek mi dojde polštář na spaní, bez něj ty noci jsou hrozný😣
@chlapecektehu
@nikoluherova19 tak ja dnes 13+4 TP mame 18.10 všechno v pořádku. Pohlaví zatím nevíme mimčo bylo divně otočene 🙂 😀 další kontrola 28.5 🙂.
@brabechanule tak skvělý 😊 já jdu na další 13.5 ale asi se objednám dříve tak za 14 dni abych měla jistotu že je vše v pořádku. 4 týdny je strašně daleko 🫣
@nikoluherova19 já asi s tím třetím zas nejsem takový stresař
Mě to asi stačí za těch 5 týdnu 🙂 Ale u první a druhé jsem chodila možná i co týden :D prostě jen pro ujištění... to si pamatuji dr ze mě úplně nemohl 😀
@brabechanule chápu ale já vloni potratila v 18tt a od 16tt jsem začala krvácet. A byla jsem celou dobu hospitalizována v nemocnici krom 3 dnů co mě pustili a pak to začalo na novo i s odteklou plodovou vodou. Tak ten strach tam prostě je.
@nikoluherova19
@chlapecektehu děvčátka jak se cítíte? Ukažte břicha:D
@brabechanule Ahoj tak od včerejška nic moc. Moje dcera má asi 5 nemoc, ale uvidíme ve čtvrtek jestli se prokázala nebo ne. Takže mažeme a pozorujeme. Jinak jsem 16+1(17tt) a v ovzduší je asi nějaký blbý tlak. Jsme včera byli na nákupu, přijeli domů, šla jsem dcerce domů pro kolo, když bylo tak krásně, chtěli jsme být venku. Šla jsem za dcerkou a v tu dobu se mi strašně rozbušilo srdce a začalo být zle jako na omdlení a možná se mi i trošku zamotala hlava, musela jsem si sednout a napít, abych se dala dohromady. Večer jsem měla jen zvýšenou 37,9° a bolela mě hlava. Od rána se mi hůře dýchá a musím vše dělat pomalu a v klidu a když dlouho stojím u linky tak mi začne být divně a musím si sednout. No budu doufat, že se to brzy srovná. A budu moct dělat vše normálně. Jinak jsem byla v pátek na neplánované kontrole, jelikož jsem měla strach jestli je v pořádku, protože v minulém a tomto týdnu vloni jsem ležela v nemocnici. A naštěstí malý je v pořádku a máme na 100% potvrzeného chlapečka 💙 Sice jsem chtěla holčičku, ale hlavně aby to bylo zdravé. Hold věci po dceři prodám a pořídím klučíčí 😁 a další kontrolu mám 13.5 tak to už uteče, když vím, že je vše v pořádku 🥰 Jinak pohyby občas cítím a je to krásný pocit 😍❤️
@brabechanule ahojky, tak u mě je to v podstatě furt stejný. Bolí mě boční břišní svaly z toho jak mi roste bříško, už jde docela dost vidět. Jinak teď mám nějaký kvasinky tak beru globule a na kontrole jsem byla cca před týdnem tak se tam malý vrtěl a zaplať pánbůh bylo všechno v pořádku. Jinak si měřím furt tlak a kdybych ho měla vyšší jako u prvního tak bych musela brát prášky. Teď jsem si objednala nějaký lepší hořčík tak doufám že mi pomůže od těch bolestí. Další kontrola mě čeká 7.5 tak se už moc těším 🤭
Bříško vám vyfotím a zatím mám jenom ve spodním prádle a to vám tady nechci ukazovat 🫣
@nikoluherova19 ještě věci neprodávej mám takový pocit ze budeme mít 3holcicku mě už týden táhne levá kyčel a asi s tím zajdu protože je to dost nepříjemné doteď jsem bojovala s pasovym opakem na obliceni který teda dost bolel a měla sem flek prez celý obličej ale jinak dnes 16+1 bříško vyfotím později teď popravdě litame na novém domečku kupovali jsme bazen sadili stromky máme to akční ten opar uz naštěstí ustupuje.
Ty věci máš od narození já bych je možná v případě holčičky vzala 🙂
@chlapecektehu já mám zeda kontrolu až 28.5 takže u tebe taky klik na 100%? Já normálně zvazuju že zajdu na kontrolu jen tak abych vystudovala co to vůbec je :D ikdyz kam by jste šli s tou kyčlí?
@brabechanule ano mám 3x potvrzeného chlapečka 💙 s tou kyčlí netuším teda 🤔
@chlapecektehu volala jsem.na gynekologii zatím sem googlila že je to prý normální v těhotenství ale uvidím co mi řekne mají volat zpet
@brabechanule jako je fakt že na konci prvního těhotenství jsem myslela že umřu, nemohla jsem ležet, sedět a skoro ani chodit a měla jsem šílený křeče až jsem z toho kolikrát brečela, ale takhle brzo jsem teda problém neměla no 🤔
@brabechanule já mám ještě 2 kamarádky, které jsou těhotné jedna je v 10tt a druhá teprve na začátku a čekám jestli jedna z nich nebude mít holčičku. Jinak ano mám oblečeni od narození cca do roka ale nwm přesně už co tam mám. Jak jsme vloni už nevěřili že nebudeme mít druhé tak jsem hromadu věcí prodala a hlavně klučičí jsem dala pryč a teď toho lituju. Tak uvidíme časem. Kdyby čekali chlapečka tak se ti určitě ozvu ale jsou to většinou letní oblečeni. Dcerka se mi narodila v květnu.
Jej naštěstí opary netrpím.
Taky to máš dost akční. My teď o víkendu z ložnice udělali dětský pokojíček a než seženeme menší postel tak spíme v obýváku na zemi na matracích 😂 ale jsem ráda že má dcerka konečně svůj kutloch❤️❤️

@chlapecektehu to ano, ale stále se modlím za holčičku, tak se nechám překvapit. Už jen kvůli pokojíčku by byla další holčička ideální 😁😊 já chvilkama cítila jakoby bublání, ale každý ráno mám bouli na bříšku, tak vím že se tam pohybuje. Tak to mě uklidňuje 😊 a taky dokud nezačnou komplikace jako jsou krvácení, bolení v podbřišku tak věřím že je vše v pořádku 😊