Kdo je na tom stejně a čeká na testování?
Ahojky kdo je na tom stejně?
@pipilemons já nevím ....zkusila bych asi zítra dalsi
@nikoluherova19 mám už typické pms
@brabechanule ty ja mela vzdycky, kdyz jsem byla tehotna a mam je vlastne i ted.. Jen mam silenou unavu, ale co tehotenstvi to jiny “priznaky”, tak uvidim ve ctvrtek
@pipilemons no já krom toho břicha nemám nic prsa neboli, unavená jsem asi ale nic neobvykleho
@brabechanule to ze to nic necitis, vubec nic neznamena… Ja vsechny svoje tehu zjistila az 2 tydny po vynechane MS
@brabechanule asi bych to zkusit mohla ale chci počkat do čtvrtka do rána, když to ráno dostanu tak nic a když to nedostanu udělám si test 🙂
@chlapecektehu no já mám typickou pms takže asinjejspis se zázrak nekona
@brabechanule tak já mám asi jasno
@chlapecektehu Joo gratulka
@brabechanule děkuji 🤭
@chlapecektehu moc gratuluji ☺️
Taky myslím že se povedlo
@brabechanule tak skvělá zpráva. Tak držím palečky ať sílí a gratuluji ☺️☺️
@nikoluherova19 ryska to nebude ne? 😀
@brabechanule super 🍀🙏
@brabechanule jeeee ahoj, co to vidím super ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
@nikoluherova19
@brabechanule taky máte jako by menstruační menší bolesti v podbřišku?
Ani nevím kdy se objednat k doktorovi.
Už rok mám pcos, mám strašně nepravidelnou menstruaci. Poslední byla od 25.12-30.12
Ale ovulaci jsem měla tentokrát až 32DC potvrzeno ovulačním testem(viz.foto) to bylo 25.1.2024. A dnes jsem tedy 12 DPO. Menstruaci bych měla dostat za dva dny, tak kdy se mám objednat ?
A myslíte že mě doktor objedná podle té ovulace ?
@brabechanule nene mate jo krásně pozitivní ☺️
@brabechanule nebude, je to tam
@chlapecektehu bolesti v podbřišku mám. A údajnou ms bych měla dostat za 2 dny. Poslední ms jsem měla 8.1 a poslední dobou též nepravidelnou. A kdy jsem měla OVU netuším. A podle ms jsem objednána na gyndu v 7+0 a už by měla být slyšel srdeční akce. Jít dříve je podle mě blbost.
@chlapecektehu já si dnes ráno myslela že přichází ms horko, návaly...
@nikoluherova19 já právě přemýšlím že si na gyndu zavolám až za 14 dní, udělala jsem to tak i u syna. Jen nevím jestli tam něco uvidí když to mám takhle celý posunutý 🤔
@brabechanule ano, přesně tak. V noci jsem měla návaly horka a přes den mě pobolívá podbřišek 🙂
@chlapecektehu já volám na gyndu taky za 14 dnu pokud bude vše ok
@brabechanule to jsem ráda že nebudu jediná 🙂
@chlapecektehu dřív to nemá smysl, jen by tam nebylo nic vidět a stresovala bys 🙂 ja byla u obou holek dříve snad hned při pozitivním tt a nic a stejně mě pozval za týden

@pipilemons začínám se bát že zas budu jediná co ji to nevyšlo