Kdo je na tom stejně a čeká na testování?
Ahojky kdo je na tom stejně?
@chlapecektehu jo je to dle mě rotumne pokud nějak nebudou problémy, krvácení nebo tak...nevidím důvod jít dříve
@brabechanule rozumné
@brabechanule zdravím, co myslíte? Mám dva dny do ms. V listopadu jsem byla na laparoskopii. Snažíme se rok a půl:/
@aquenka je pozitivní ☺️
@aquenka taky jsem po laparo v červnu a 4 dny do ms já myslím že jsme pozitivni 😀
@nikoluherova19 snad máte pravdu! Já už nedoufala 😇
@brabechanule držím palce!! Ať to tam je 😇😍
@aquenka my po 2,5 letech 😀
@aquenka tohle jsou mé 9dpo a další 11dpo ❤️
@brabechanule tak snad konečně 🙂 😇
@nikoluherova19 taky krásný 🥰 kdy máte termín ms ?
@aquenka děkuji ❤️ termín podle Ms mám 14.10. A na první kontrolu jdu 26.2 v 7+0tt. Dnes jsem 4+2tt ❤️
@chlapecektehu ale naděje tam stále je zkoušej dál a určitě bude sílit 🍀🙏❤️
@chlapecektehu jo ty modrý pry toho maji min prý se ma testovat stejná značka,
@chlapecektehu
@nikoluherova19 tak já snad celý dnešek prospala:D prsa neboli občas pichne bříško ale spala bych furt
@brabechanule jo taky bych nejradši den prospala ale bohužel moje dcera mě vůbec nenechá a jen mi práci přidělává pak akorát večer padnu na gauč a ležím 😂😂
@nikoluherova19 já mám holky už 10 a 7 let tak už to jde
@nikoluherova19 akorát mám strach že jsem to už zapomněla:D
@brabechanule já mám dceru 20m a taky už si nebudu úplně vzpomínat na začátky 😂 akort když jsem vůbec nekojila jelikož už od porodnice mi dcera prso odmítala. Tak jsem aspoň odstříkávala 😂
@brabechanule mě zase pro změnu bolí prsa a můžu vám říct že mi dneska nebylo dvakrát nejlíp a do toho mě bolela i hlava 🥴
@chlapecektehu tak mě prsa ještě nebolí ale co se týče hlavy tak já mám na předpis nimesil a když hlava začne tak nastává peklo jelikož paralen mi jen tak nepomůže.
Tak livsane má prý méně barviva než mamatest ale taky je silnější co myslíte? Zkusím dneska sehnat mamatest :D na to že mám 3 dny do ms mám pocit že ovulka musela být buď dřív a nebo nevim
@brabechanule ty livsane testy za mě byli nejlepší, ukázali mi tenkrát víc barviva než ostatní 🙂
@chlapecektehu ahoj ty jo ty testy už by asi silit měly si myslím...no někde teď paní psala že dělala.livsane a je čárka min jak na mamatestu tak se prý vylekala a psaly ji maminky že má min barviva já se k mamatestu dostanu až zítra...chci dělat dalsi v sobotu
@brabechanule já nevím, u syna jsem měla po takových slabích testech jasně pozitivní test až 14 dní po tom prvním 🤷🏻♀️
@chlapecektehu no já nemám zkušenost popravdě mě vždy silil celkem rychle a tohle by pro mě bylo pořád negativní....
@brabechanule tak každej to má jiný 🙂 já vím že mě to stoupá pomalu 🙂 možná je to i těmi testy, kdo ví 🙂

@brabechanule já poprvé byla po 14 dnech od pozitivního těhotenského testu.
Po druhé jsem byla po 3 týdnech po pozitivním testu.
A teď bych taky počkala, i tak si myslím že 14 dní je možná málo 🤔