Kdo je na tom stejně a čeká na testování?
Ahojky kdo je na tom stejně?
@nikoluherova19 tak já mám termín menstruace dneska 🙂
A nedostala jsem to, a docela se uklidňuji tím že pozitivní ovulační test jsem měla 25.1 a od toho nastává ovulace do 24-48 hod tudíž jsem plus mínus 12-14 DPO digitální mám koupený doma ale ten chci dělat až v pondělí 🙂
@chlapecektehu zdravím tak ja zatím taky bez MS. Dneska si koupím také Digital a zkusím v pondělí🙂 a dneska ráno jsem si test ještě udělala. Tak fakt že by ?
@chlapecektehu
@aquenka krásná čárka 🙂🍀
@chlapecektehu já mám taky dnes ale zatím nic 🙏☺️ a ovulační testy jsem si nedělá je to buď a nebo ale měla jsem krásný pozitivní test tak budu věřit že je to tam ❤️❤️
@aquenka taky mi sílí myslím že to vyšlo
@brabechanule super ,to je na dobré cestě🙂 mě to nedalo a udělala jsem digi test. Ukázal 1+2 🙂 tak snad se na něj dá spolehnout .
@aquenka já čekám na výplatu pak ho koupím taky :D
@brabechanule tak pak dejte vědět ;)
Já se objednala už má gyndu. Říkala jsem sestře že tu ovulaci jsem měla dost posunutou a že nechci jít nějak extra brzo že by nešlo stejně nic vidět. Tak mám termín 22.2. Říkala že aby aspoň byl vidět ten váček 🙂
@chlapecektehu já jsem objednána 26.2 a taky jsem zvědavá doufám že už bude tlouct srdíčko ❤️
@chlapecektehu Ovšem to máte spíš ovulaci posunutou dozadu, ne? Já myslela, že teprve čekáte na pořádně pozitivní test. Pak ideálně ještě tak 14 dní počkat, jestli se nic neděje a pak se na gyn objednat.
@chlapecektehu
@nikoluherova19 mam už se taky objednat taky sem měla asi dle všeho ovulku o 4 dny dřív...
@brabechanule když vám vyšel pozitivní tt tak bych se klidně objednala ale podle mě dříve jak v 7-8 tt to nemá smysl aby tam bylo něco vidět. Já jsem objednána 7+0tt☺️ já už mám 2 dny spoždění s Ms takže to vypadá skvěle ❤️
@nikoluherova19 já měla mít ovulaci 28ba podle všeho byla 24 krizové bolesti a výtok 22, 23.1
Dneska jsem 10 DPO, ovulace dle všeho proběhla, 4-8 DPO jsme měla neskutečně bolavá prsa, ale to postupně sláblo, dnes občasné píchnutí v podbřišku. Testovat se bojím - teoreticky by něco už teď mohlo být vidět, takže bych případně negativní test asi obrečela, že už je to jasné. Tenhle cyklus jsme odhodlaná počkat až do středy na ms a teprve kdyby nedorazila, tak testovat. Teplota se zatím drží nahoře. Jediné, co mi vrtá hlavou, když jsem si uvědomila, že vlastně nemám žádný výtok. Nikdy v cyklu. Prostě skončí ms a je sucho. Plodný ani neplodný hlen neznám...
@helen_h já to konzultovala se sestřičkou, ona ví že jsem měla ovulaci posunoutou o hodně než jindy. Taky jsem jí říkala že si myslím že tam nepůjde nic vidět a ona že se aspoň ujistime že je to v děloze. Menstruaci jsem měla dostat včera. Ovulaci jsem měla 25.1 32DC
@chlapecektehu Tak to jo, já si říkala, jestli to na gyn nepochopili, že jste ji měla posunutou dopředu a zárodek bude trochu starší.
@chlapecektehu
@helen_h
@nikoluherova19
Holky tak já dnes takto...13dpo
@aquenka tak co jak ?
@brabechanule tak jsem objednaná k dr na 22.2. Už je mi i zle ;) dneska jsem testovala naposledy. A co vy ??
@chlapecektehu 🥰🥰🥰
@aquenka to máme stejný datum kontroly 🫣🍀
@aquenka
@chlapecektehu holky já jdu zítra domluvit přímo za ním termín protože oficiální má až 12.3 a to je prý pozdě takže já jdu už zítra a pak se domluvíme na další
Ten dole z dneška a mám ještě poslední tak ho testnu ve středu a konec
@brabechanule no já po tady té kontrole ho zkusím ukecat jestli by jsme další kontrolu nemohli udělat až okolo 20.3 to bych měla být +-7 týden. Aspoň budeme mít jasno že tam je prďola a srdíčko 🙂
@chlapecektehu tak si dáme vědět ☺️❤️mám to na 9h. No snad už bude něco vidět. Měla bych být 6+2
@brabechanule krásně sílí 😍
@aquenka to já budu na začátku 4 týdne, myslím si že nic moc neuvidí. Nechápu proč mě nevzal později 🤷🏻♀️
@chlapecektehu a kdy tedy byla poslední ms ?

@chlapecektehu nestresujte se a v klidu uvidíte třeba za týden a bude krásně pozitivní hlavně neztrácet naději ☺️nebo zkuste jiný nebo digital☺️🍀 já měla pozitivní test a teď čekám jestli to dostanu nebo ne dnes mám 1 den spoždění ale ms poslední dobou nepravidelnou 🫣 ale budeme věřit že ms už nepřijde 😂😂