icon

Kdo je na tom stejně a čeká na testování?

brabechanule
4. únor 2024

Ahojky kdo je na tom stejně?

brabechanule
autor
18. únor 2024

@beka91 já měla takového ducha a byla sem unavena a klasika příznaky pms

Ale za mě mamatest nejspolehlivější test pro zacatky

beka91
18. únor 2024

Moc děkuju za odpovědi❤️ Dneska 10. DPO a mám pocit, že to každou chvíli dostanu, ale taaak bych si přála, aby to nebylo PMS🫣🤞🏻

brabechanule
autor
18. únor 2024

@beka91 tak zkuste ten test 🙂

nikoluherova19
18. únor 2024

@beka91 tak zítra ráno zkuste test a uvidíte ☺️

aquenka
21. únor 2024

Zdravím holky 🙂 tak jak se dnes cítíte? Já jsem pořád stále unavená 😴 a zítra hurá na první kontrolu! Jdu na 9h. No už abych tam byla . Dneska snad nebudu spát 🐵😀

chlapecektehu
21. únor 2024

@aquenka mě bolí furt hodně prsa jinak jsem furt dost unavená. Se synem je to náročný když se chce furt chovat.
Jinak kontrola se mi posunula na příští týden. To bych měla měla být 4+6

nikoluherova19
21. únor 2024

@aquenka tak mě bolí už 2 den prsa jen na dotek. A jsem dost unavená a dneska jsem se konečně odhodlala vytřít byt a společný prostory v bytovce. Jinak je to dost náročné, když se chce dcera chovat. Ale vyřešila jsem to tak, že si k ni sednu na zem nebo na gauč a tulíme se. Jinak první kontrola v pondělí už se blíží a moc se těším to budu podle ms 7+0 ❤️❤️

aquenka
21. únor 2024

@brabechanule zdravím ,ted tak přemýšlím, ten digi mi vyšel taky 3+ 14.2. Což znamená podle návodu 5 a více týdnů. Ale to by mi asi nevychazelo, nebo se na to přesně nedá spolehnout ? Já byla vlastně týden po zmeskane ms ..

aquenka
21. únor 2024

@nikoluherova19 tak snad se všechny dočkáme konečně 🥰 jinak mě taky na dotek bolí prsa. Únava strašná. S holkou usínám do osmi večer. Ještě že už je velká, že ji nemusím nosit😀

nikoluherova19
21. únor 2024

@aquenka taky doufám 😁 tak mě dcera usíná max v 8 ale v postýlce je od půl 7. Je super že ji nemusím uspávat☺️ a já chodím spát okolo 11 a spíše do 9 což je super že mě nechá vyspat 😂

aquenka
21. únor 2024

@nikoluherova19 tak to se docela máš, že tě nechá takto vyspat 🙂 ja musím ještě do práce, trpím jak pes... 🙄ale tak je snad nějaká vidina toho, že zas na chvíli vypadnu 😆

nikoluherova19
21. únor 2024

@aquenka tak nic jiného ji nezbyde, jelikož jsem ji postýlku zavřela a ven neuteče😂 když jsem ji nechala otevřenou přes noc tak v noci se sice přitulila ale ráno vstala s přítelem který vstává před 7 do práce a pak my otevírá šuplíky a komody s oblečením a všechno mi vyhazuje 😂😂

A nebojte se zachvilku budete doma. A budete si užívat těhotenství ☺️

chlapecektehu
22. únor 2024

@nikoluherova19 tak já jsem holky chytla od chlapa střevní virózu. Celou noc chodím max. po 2 hodinách zvracet. Cítím se příšerně. Doufám že se tomu miminku nic nestane 🥴🥴🙏

aquenka
22. únor 2024

Ahoj ,tak zjištěno je toto : viděn gestacni váček 18mm. Bez embrya zatím :( sice podle poslední ms jsem 6+2 ale mám delší cykly . Ovulace byla asi 25 .1 nebo 26.1 což by vycházelo 4 tt . Což asi v tomhle týdnu není nic vidět, doufám?. Mám strach :( doufám že je to jen mladší, že tam není prázdno 🙄

brabechanule
autor
22. únor 2024

@aquenka
@chlapecektehu
@nikoluherova19 hele já mám kontrolu až 19.3 😀

brabechanule
autor
22. únor 2024

@aquenka ale je mi tak blbě že jsem si na 100% jistá že se mu tam daří skvele :D

A jak se na to u tebe tvářil doktor??

chlapecektehu
22. únor 2024

@aquenka to by jsi měla ovulaci jako já 25.1 a dneska jsem 4+0 proto jsem si to posunula až na 27.2

aquenka
22. únor 2024

@chlapecektehu asi jsem debil no ,měla jsem to sestřičce říct ale mě to v tu chvíli nenapadlo. Brala tt podle poslední ms. Ale doktor říkal že to bude spíš tom že mám ovulaci déle.. tak si počkám no 🙂

aquenka
22. únor 2024

@brabechanule ty jdeš až 19.3 ? Já jdu tedy 11.3 na další, to by už mělo jít určitě vidět vše 🙂😀

aquenka
22. únor 2024

@chlapecektehu jinak jdu 11.3 na kontrolu, takže by to už snad mělo bejt v cajku 😀

brabechanule
autor
22. únor 2024

@aquenka ty jo kdu. a jsem s tím celkem v klidu :D

Nevím je to divný jsem nějaká celkové klidná...

brabechanule
autor
22. únor 2024

@chlapecektehu baby mě to nesedí podle poslední ms jsem 6+2 jakto že počítáte 4+0 ???

chlapecektehu
22. únor 2024

@aquenka to nevadí aspoň víš že zatím je všechno v pohodě a pak už uvidíš na ultrazvuku všechno. Já to schválně řekla sestřičce aby o tom věděla že jsem tu ovulaci měla až tak moc posunutou.

chlapecektehu
22. únor 2024

@brabechanule tak kdybych to brala podle poslední menstruace tak jsem dneska 8+4.
Já si rok a pár měsíců sledovala cykly. Tudíž teď jsem měla ovulaci 25.1 ( 32DC) potvrzeno i na ultrazvuku kde jsem měla i volnou tekutinu v břiše.
Tak že od té ovulace jsem měla první pozitivní těhotenský test 12dpo. Termín menstruace jsem měla 8.2 ( 14 dní od ovulace).
A když vezmeš od toho 25.1 ty dny až do dneška tak jsem 4+0

brabechanule
autor
23. únor 2024

@chlapecektehu aha tonje asi fuk já měla ovulaci pro změnu výjimečně dřív a ducha už 5dni pred očekávanou ms takže sem to měla zase rozhozena na druhou stranu 😀

aquenka
23. únor 2024

@brabechanule když jsou delší cykly a ovulace později, tak nejspíš plod bude mladší🙂

brabechanule
autor
23. únor 2024

@aquenka mě.uz to nějak došlo 😀

aquenka
24. únor 2024

@brabechanule mě to třeba při objednávání na gyndu nedošlo 🤣🤣včera jsem si koupila hořčík na únavu a hroznový cukr. Ale zatím se držím, neblila jsem 😅a jak je ?

brabechanule
autor
24. únor 2024

@aquenka tak mě teď pomáhá sluníčko...a bliju co snim :D

brabechanule
autor
25. únor 2024

@aquenka
@chlapecektehu
@nikoluherova19 Holky a taky vás pořád bolí břicho jak před ms...ne že by to bylo nějak hodně...

Strana