Kdo je na tom stejně a čeká na testování?
Ahojky kdo je na tom stejně?
@chlapecektehu já to zas tak nesleduju ale ráno jsem měla šílený pms...tak sem se pekla...teď.uz jen zase ztrácím a bojuju s nízkým tlakem
@brabechanule mě na ms břicho ani neboli ale cítím že mě tam něco furt tlačí😀
@chlapecektehu ja to mam zas obracene ,večer cítím větši citlivost prsou než ráno. Ale únavu celý den. Kdoví kdy to přejde 😀
@aquenka já právě měla strach jestli to není divný že to vždycky cítím v jednu denní dobu🤷🏻♀️
@brabechanule aha, tak mě sem tam taky víc píchne ale žádná hrůza to není 🙂
@chlapecektehu
@aquenka
@brabechanule
Tak už to mám konečně potvrzené a je tam naštěstí jen jedno🥰
@nikoluherova19 já čekám až do 19.3 ty jo teď.mi tonprijde jako doba 😀
@brabechanule 19.3 to mě čeká taky další kontrola a konečně i průkazka🥰 tak budeme čekat spolu taky mi to přijde daleko 😂
@nikoluherova19 a v kolikátém týdnu teda jsi ? 🙂 A bylo vidět srdíčko? 🙂
@nikoluherova19 tak gratuluji 🥰a podle ultrazvuku jsi jaký tt ?
@aquenka
@chlapecektehu
Děkuji ❤️ Podle ms 7+0tt a podle utz 6+5tt a krásně bylo vidět srdíčko a i tlouklo a má 8mm. Další kontrolu mám podle utz 9+6tt 😊🥰
@nikoluherova19 já budu mít teprve tu první ale 😀
@brabechanule aspoň dostaneš rovnou tu průkazku 😁
@nikoluherova19 a nebo taky ne :D ale on má celkem brutálně plnonten gynekolog tak přemýšlím že ho změním...teď sem se dívala do rezervačního systemu a březen už má plno úplně a duben do půlky...jak tam budu budu ráda když budu kit další na květen :(
@brabechanule aha tak to mě mrzí a odkud jsi ?? Když píšeš jak to je tak bych ho určitě změnila.
@nikoluherova19 ale on ke zas celkem kapacita a je dost zadaný tak nevím byli by to něco za něco
@brabechanule to chápu ale je třeba se rozhodnout. Já bych se děsila kdyby nechodila každý měsíc na kontrolu. A nevěděla co se děje.
@nikoluherova19 uvidím po tom 19.3 co bude..
@brabechanule Určitě tě po měsíci objednat musí, minimálně mezi 11.-13. týdnem jsou odběry a 1. screening, tak někdo určitě mimčo uvidí.
@helen_h Tak v tom případě asi nevidím problém ;) nejsem zrovna maminka stresařka a pokud mě nic nebolí nebo nekrvacim tak ti asi neřeším 🙂
@helen_h
@nikoluherova19
@chlapecektehu
@aquenka holky a ještě jeden dotaz nemáte pocit ze už to na vás jde vidět? Já si normálně připadám že už roste pupek. Ve fitku neudělám některé cviky jakk vždycky a připadám si opuchla
@brabechanule já už ten pupek mám 😂😂 a když se najím tak ho mám o dost větší a večer jsem úplně nafouklá 😂
Tak jsem měla dneska první ultrazvuk a byla jsem celkem v šoku. Podle ultrazvuku jsem 6+5 a bylo vidět srdíčko ❤️
@nikoluherova19
@brabechanule
@aquenka další kontrolu mám za 14 dní
@nikoluherova19 a já se bála že jsem v tom sama :D
Jako že to leze tak brzo :D ??
hele holky neuděláme někde nějakou skupinku? společnou? :D
@chlapecektehu krása 🙂 já už se taky těším máš i fotečku?
@chlapecektehu Tak to je skvělý ❤️ jinak já mám další kontrolu za 3 týdny 😁
@brabechanule ty jo tak koukám že ho máš o dost větší 😁 ale ono se říká že když to není 1 těhotenství tak je to vidět i dost dříve 😂
@nikoluherova19 no třetí no :D 😀

@brabechanule jo bolí, někdy víc a někdy se mi připadá že nejsem ani těhotná. Spíš mi připadá zvláštní že ráno mě bolí prsa víc než večer 🤔