icon

Kdo je na tom stejně a čeká na testování?

brabechanule
4. únor 2024

Ahojky kdo je na tom stejně?

brabechanule
autor
27. únor 2024

@nikoluherova19 já první kontrolu za 3 týdny:D

brabechanule
autor
27. únor 2024

Zkusím lepší foto

Máme rozkopany byt a v pátek se stěhujeme tam nějak neřeším:D

nikoluherova19
27. únor 2024

@brabechanule tak tohle je mé 4 ale druhé dítě ❤️
Úplně v pohodě taky máme rozkopaný byt něco máme připraveno, ale čekáme do jara aby jsme mohli pokračovat aby to krásně schlo 😁

brabechanule
autor
27. únor 2024

@nikoluherova19 tak ja doufám že to je třetí a třetí zůstane 🙂 už se na něj moc těšíme je to manželovo první

chlapecektehu
27. únor 2024

@brabechanule bohužel fotečku nemám, skrz to že to byla první kontrola a chce počkat do další jestli miminko bude růst a zároveň mi dá i těhotenskou průkazku 🙂

nikoluherova19
27. únor 2024

@brabechanule tak taky doufám, že to bude mé poslední těhotenství. Je to naše vymodlené. Vždycky jsem si přála mít děti 2 ❤️

brabechanule
autor
28. únor 2024

@nikoluherova19 my už taky další asi neplánujeme.

nikoluherova19
28. únor 2024

@brabechanule no mě stačí bohatě 2😁 3 bych už nechtěla 😂 a už 2 děti jsou v dnešní době luxus při těhle cenách a při všem co se u nás děje. A už se dost těším do práce mezi lidi 😁

brabechanule
autor
28. únor 2024

@nikoluherova19 no já pracuji na sebe tam mi to nějak nevadí a halvne je to manželovi první dítko. Finančně na tom nejsme nejhůř takže to problém u nás není

aquenka
28. únor 2024

@brabechanule ano ja si také přijdu nafoukla ,prý to je u druhého těhotenství dříve vidět na bříšku. No si tak říkám, jestli jsem nafoukla takhle teď, no jsem na sebe zvědavá za půl roku 🤣🤣🤣

aquenka
28. únor 2024

@chlapecektehu ahojky, tak 6+5? A jsi si jistá že jsi mela ovulaci toho 25.1 ? Nebo je možné že to miminko dožene? Že třeba jak půjdu toho 11.3 na kontrolu že se to srovná k té ms?

chlapecektehu
28. únor 2024

@aquenka no já si jistá jsem, moje ovulační bolesti s testem a s výtokem byli víc než jasný, ale je fakt že při tom mém problému bývá ovulaci kdy se jí chce tak že těžko říct. Evidentně musela proběhnout dřív, zhruba nějakých 18-19 DC a ne 32DC jak jsem si myslela.
Jak jsem psala měla jsem tam už srdíčko a všechno hezky viditelný, ale myslím si že to tvoje mimčo bude prostě jenom mladší a dožene to 🙂

brabechanule
autor
5. bře 2024
chlapecektehu
5. bře 2024

@brabechanule ahoj, tak já jsem furt nafouknutá jak kdybych byla ve 4 měsíci a stále mě furt bolí hodně prsa. Co se týče nevolností tak mi je špatně hlavně ráno ale zatím jsem zvracela jenom jednou 🤞 a už se mi krátí dny do další kontroly, tak mi trochu pracují nervy aby bylo vše v pohodě 🙂

aquenka
5. bře 2024

@brabechanule ahojky ,tak ja jsem také nafoukla ,prsa bolí, už si nelehnu ani na břicho, jak já budu usínat, to nevím 🤣na kontrolu v pondělí, už aby to bylo. A co ty ,jak je ?

nikoluherova19
5. bře 2024

@brabechanule ahoj tak u mě už to docela jde. Prsa dost bolí, že musím nosit podprsenku i doma, protože teď bez podprsenky neudělám skoro nic. Každý krok mě bolí a musím si za ně držet 🫣😂A co nevidět pořídit aspoň o velikost větší košíčky zase a to jsme teprve na začátku😂 by mě zajímalo až kam to půjde😂🫣 jinak mám pořád hlad a kdybych se furt cpala bůch ví jak bych pak vypadala 😂 při první dceři jsem nabrala 16kg a teď bych tolik fakt nabrat nechtěla 😂 nejde to pak dolu 😂

brabechanule
autor
6. bře 2024

@nikoluherova19
@aquenka
@chlapecektehu Tak prsa to je snad jedině co mě nějak neboli :D jinak mě vlastně neboli vůbec nic jen jsem dost nafouknout a občas ještě ztrácím, dneska ranonjsem měla jemné naruzovely vytok ale od té doby nic, nic mě nebolí kupodivu :D 😀 ten vytok me trochu vylekal ale od že díky nic. Tak věřím že ok. Tak se držte a čekám první foto z utz

aquenka
11. bře 2024

Ahojky holky ,tak Vám představuji našeho cvrčka 🥰nakonec 9tt ,miminko to dohnalo 🥰

chlapecektehu
11. bře 2024

@aquenka tak super zprávy 🙏🍀

aquenka
12. bře 2024

@chlapecektehu děkuji a ty jdeš kdy na kontrolu ?

chlapecektehu
12. bře 2024

@aquenka já jsem byla dneska na kontrole a všechny bylo v pořádku 🍀 dostala jsem i fotečku

brabechanule
autor
14. bře 2024

@aquenka
@chlapecektehu holky já jdu v úterý poprosím rovnou asi o průkazku už i o fotecku....jinak porad je mi špatně a zvracim úplně vše :D
Budu 9+6 🙂

chlapecektehu
14. bře 2024

@brabechanule mě průkazku nechtěl dát, prý jí dostanu až tu další kontrolu tak nevím no🤷🏻‍♀️ to stejný mi tvrdil i minule 🤦🏻‍♀️
Tak to mě se netýká, zaplať pánbůh nezvracím 🙏

brabechanule
autor
14. bře 2024

@chlapecektehu Tak vzhledem kntomu že je plný až do konce dubna tak bude asi muset 😀

Já u holek taky nezvracela nic...:D

chlapecektehu
14. bře 2024

@brabechanule aha, tak to asi jo 😅🤷🏻‍♀️
Ty joo vy my zatím všichni dáváte naděje že to bude fakt holčička 😍

nikoluherova19
14. bře 2024

@brabechanule taky jdu v úterý na kontrolu budu 10+1tt, utz 9+6tt ☺️ už aby to uteklo 🫣 a už snad taky dostanu tu průkazku a dcerky jsem ji v téhle době taky dostala 😁a bohužel taky je mi špatně jsem dnes zvracela s prázdným žaludkem 😳😏

brabechanule
autor
14. bře 2024

@nikoluherova19 já zatím nevytipovala potraviny které nevyzvracim manžel mě pozval na oběd a mě bylo úplně líto to drahé jídlo vyvracet 😞

brabechanule
autor
14. bře 2024

@chlapecektehu já u holek vždy tušila že to budou holky ale teď ani prd...nemám žádné tušení nic 😀

chlapecektehu
14. bře 2024

@brabechanule já u syna věděla že to bude kluk a taky že jo ale tohle těhotenství je úplně jiný a mám i jiný chutě ale úplně, tak si říkám že by to mohla být ta holka 🫣

brabechanule
autor
15. bře 2024

@chlapecektehu ja vím že je to divné ale mě je to asi teď už nějak fakt jedno minule sem třeba chtěla spíš holčičky ale teď nějak nepreferuji nic jména máme vybrané pro obě pohlaví

Strana