icon

Kdo je na tom stejně a čeká na testování?

brabechanule
4. únor 2024

Ahojky kdo je na tom stejně?

chlapecektehu
15. bře 2024

@brabechanule jasně chápu, mě je to v podstatě taky jedno důležité je pro nás aby to mimčo bylo zdravý a jestli je to kluk nebo holka je úplně jedno. Jenom by mě zajímalo jaký to je mít dceru 🙂

nikoluherova19
15. bře 2024

@brabechanule když už mám nevolnosti tak zvracím jen ráno naštěstí. Ale přítel mi byl do lékárny pro lízátka. A dneska jsem se probudila a je mi dobře.

nikoluherova19
15. bře 2024

@chlapecektehu ano je jedno jestli je to holka nebo kluk. Já mám jednu holčičku a to je torpédo co se nikdy nezastaví a kamarádka má chlapečka který je klidný. Tak za mě v tomhle chování je chlapeček lepší ale holčička má to své kouzlo.

chlapecektehu
15. bře 2024

@nikoluherova19 no tak nemůžu úplně říct že můj syn by byl klidnej. Je to dítě s ďáblem v těle 😅🙏 tak že já doufám že zrovna ta holčička by byla klidnější 😅

aquenka
15. bře 2024

Ahojky děvčata, tak jak se mate ? A co Vaše bříška? Já viz foto. Mám docela psycho ,tohle jsem měla u holky 4 měsíc. A teď toto ?? 🤣😅ukažte své bříška. Pěkný den všem

nikoluherova19
15. bře 2024

@chlapecektehu no tak já taky doufám že to druhé bude klidnější 😂😂

nikoluherova19
15. bře 2024

@aquenka Tak jak kdy každý den je jiný včera mi bylo blbě, ráno jsem zvracela a dneska zase v pohodě. Tak takový mám já v 10tt 🫣😂

aquenka
15. bře 2024

@nikoluherova19 taky koukám taky pěkný bříško 🙂😀

brabechanule
autor
16. bře 2024

@aquenka
@nikoluherova19
@chlapecektehu Holky my se teď stěhovali tak absolutně nemám na nic náladu :D

brabechanule
autor
18. bře 2024

@aquenka

@nikoluherova19
@chlapecektehu holky tak zítra v 10:15 uvidím to naše prte...

chlapecektehu
18. bře 2024

@brabechanule tak držím palce ať je všechno v pohodě.
Já mám nejspíš se synem angínu tak jsem úplně k.o

brabechanule
autor
18. bře 2024

@chlapecektehu já mám teda posled i 4 dny zácpu a dneska mě to tedy prohnalo :D 😀

nikoluherova19
18. bře 2024

@brabechanule
@aquenka
@chlapecektehu hurá zítra kontrola a jsem objednaná na 7:45 kvůli krvi abych nebyla moc dlouho ohladu😁 a už se taky moc těším ❤️❤️

brabechanule
autor
18. bře 2024

@nikoluherova19 já 10:15 až hele máte taky třeba 3 dny zácpu a pak vás to prozene :( ?

nikoluherova19
18. bře 2024

@brabechanule no asi 4 dny jsem nebyla na velký a dneska se mi to konečně povedlo 🫣😂

brabechanule
autor
18. bře 2024

@nikoluherova19 no mě teda taky ale bylo to no...hooodne akční 😀

chlapecektehu
18. bře 2024

@brabechanule jo mám, dávám si glycerinové čípky.
Holky uklidněte mě, ulomila se mi 8 a mám hrůzu co teď s tím. Do toho mě bolí v krku kombinace jak sviňa

nikoluherova19
18. bře 2024

@chlapecektehu taky mám problém s 8 a dokonce u jedné 8 mám jen kořen, ale nemám na to si ho nechat vytrhnout, jelikož se bojím ale zatím nebolí. Ale Zubařka říkala že možná v těhu by mohl vylézt ven ale nwm nwm moc tomu nevěřím. Ale jinak moje Zubařka strašně šikovná a chápavá, takže až se budu na to cítit, tak mi je vyndá s tím, že v těhu mi nedá plnou dávku na umrtvení jako by dala normálnímu člověku.

chlapecektehu
19. bře 2024

@nikoluherova19 ta moje zubařka to právě ani nedělá a odesílá pacienty do fakultní nemocnice. Tak že právě nevím jak to vůbec bude, ale vcera když jsem si tam sáhla tak se mi ještě kousek ulomil no 🤔

nikoluherova19
19. bře 2024

@chlapecektehu
@brabechanule
@aquenka tak holky, už mám po kontrole a to maličké pěkně roste dnes 10+1tt, malé odpovídá 10+0tt ❤️ a měří 3,2cm 🥹 na prvni screening jsem objednaná 9.4☺️

brabechanule
autor
19. bře 2024

@nikoluherova19 ja ještě čekám hodinku :D

brabechanule
autor
19. bře 2024

@chlapecektehu mě dělali minule tehu snad veškeré plomby a můstky...sem říkala že budu malou chodit uspavat k vrtačce 😀

chlapecektehu
19. bře 2024

@nikoluherova19 juu, to jsou pěkný fotečky 😍

chlapecektehu
19. bře 2024

@brabechanule zubařka se ozvala ale stejně mi řekla že s tím nic nejde teď udělat 😏 že jsem stejně nemocná a že stejně se mám ozvat až budu fit

brabechanule
autor
19. bře 2024

@nikoluherova19 já už začínám být nervózní....popravdě ale taky se těším moc moc snad dostanu taky fotečky

nikoluherova19
19. bře 2024

@chlapecektehu moc děkuji při každé kontrole se moc těším na fotečky ❤️❤️

nikoluherova19
19. bře 2024

@brabechanule taky jsem byla dost nervózní ale když už jsem byla u sestřičky tak to ze mě spadlo 😁

brabechanule
autor
19. bře 2024

@nikoluherova19 já ještě vůbec neviděla srdíčko:D tak je to mazec :D už čekám v čekárně

nikoluherova19
19. bře 2024

@brabechanule krásná fotečka❤️

Strana