Kdo na "to" čeká? 🙂
Tak kdo bude teď čekat se mnou na dálnici? 🙂 čekám jí cca za 7-8 dní 🙂
@eiram7 No na radost je ještě moc brzo, ale vypadá líp. Pořád nechce moc jíst, z dudlíku jen malinko, ze stříkačky trošku, sám vůbec. Bude to ještě boj. Ale včera tam dost chodil a nevypadá už tak moc mimo. Dokonce se už brání, když ho chceme někam odnést. Ale nejlepší zpráva: když za námi včera nedopatřením vběhl pes, lekl se a pobobkoval mi nohu 😍 Takže střeva fungují, mlíko snese a aspoň něco si z toho bere. To je super 😊 Ted je to na něm a na přírodě ✊
Holky, co vám vyšel pozitivni test. Jak jste na tom, mate už nějaké příznaky nebo vse při normálu?
Mne je teda řádně špatně, nemůžu do sebe dostat skoro žádný jídlo. Zazvorovej čaj pomáhá jen na chvilku. Trochu se bojím, abych moc nezhubla, protože už takhle mam s nízkou vahou problem.
Nemáte nějaké zkušenosti, co vám na ten rozbourenej žaludek zabíralo?
Ale je mi jasný, ze to k tomu začátku proste a jednoduše patří a nic moc s tím udělat nepůjde...😀
@eiram7 děkuji 🙂 Když tady pročítám různé diskuze, přijde mi nefér, že spousta holek se léta snaží a podstupují kvůli otěhotnění neuvěřitelné věci a já jsem se nikdy nepovažovala za "mateřský typ" a v minulosti ani nebylo mým snem mít rodinu a přesto ke mně ty děti chtějí... Ale na druhou stranu je to pro mě velká výzva být lepším člověkem a pracovat se svým sklonem k egoismu a pohodlnosti.
@eiram7 ještě jednou děkuji 🙂 U syna to byl po porodu hodně tvrdý pád na zem, malovala jsem si to asi příliš růžově. První měsíce byl hodně uplakaný a nic nepomáhalo, byl to pro mě horor, hlavně to, že jsem se nemohla vyspat. Přece jenom jsem rodila ve 30ti, takže už nejsem nejmladší. Ale mozek je milosrdný a už jsem na ty špatnosti zapomněla, tak jsem si řekla, že už můžeme zkusit i druhý :D Jsme na to s přítelem prakticky sami, příbuzné máme daleko a jiná (neplacená) možnost hlídání taky není, takže ten život je najednou zcela jiný než předtím. Ale věřím, že to tak prostě má být a že je to do života dobrá škola🙂
u mě to vypadá na 1DC .. jestli se rozjede, zatím tmavý hlen od večera ☹
Gratuluji všem tehulkam 😉 A tem co to tentokrát nevyšlo preji hodně štěstí další cyklus 🍀
Jo a už jsem oznámila manželovi, ze nas bude o jednoho více 😉
Dokonce jsem už i objednana na kontrolu ale jdu až 12.7 a co vy? Kdy budete oznamovat a objednavat se na kontrolu?
Já taky přeji všem hodně štěstí, je to tak trochu loterie 🍀🍀
@pitrisek87 Objednala jsem se na kontrolu na 29.6., i když jsem chtěla později, ale prý pak mají dovolenou, tak doufám, že tam bude něco vidět. Rodičům to oznámím až po ukončeném 1. trimestru (stejně jako u prvního), jinak to zatím ví samozřejmě přítel a pár dobrých přátel.
@blackhole Urcite tam bude už i srdíčko jsi ted asi 4-5tt takže by už melo ;) No já bych šla klidne taky koncem měsíce ale jsem do 4.7 v Poděbradech s dcerou takže nemůžu... Tchyni budu oznamovat asi po kontrole protože ta s nama bydlí. Asi bych to neutajila, jednak třetí tehu, takže počítám ze břicho poroste rychleji a nevím jak moc mi bude špatně. Rodičům ještě nevím jak a kdy oznámím a zbytku lidí (kamarádi,znami atd.) až po screeningu.
Přesně tak dámy, těším se, ze příští měsíc zase třebas oslavime nové přírůstky. 😉
@pitrisek87 ja teď řeším dilema - před dvěma měsíci jsem změnila gynekologa, protože mi absolutně nevyhovoval jeho přístup. Nový je lepší, ale nedělá se u nej časový harmonogram a byla jsem u nej už třikrát a čekala jsem pokaždé přes dvě hodiny! Hrůza... takže nevím, zda přejít zase o dům dal, ale prý se to muže max po třech měsících, takže na kontrolu bych k novému mohla nejdřív až po 27.6., ale ono by to asi stejně dřív nemělo cenu ze?
Jinak u nas už to vi samozřejmě přítel a taky par dobrých přátel. Ale asi to dlouho bohuzel neututlame - za 14 dnů mam rozlucku se svobodou a za měsíc svatbu, takže nám asi nezbyde nic jiného, než to všem říct.
@pitrisek87 to budes mít super ty lázně! Aspoň den poradne zrelaxujes 🙂

tak na testu jsem dneska neviděla ani toho dušíka ☹