Kdo na "to" čeká? 🙂
Tak kdo bude teď čekat se mnou na dálnici? 🙂 čekám jí cca za 7-8 dní 🙂
@eiram7 Hele tohle jsem nikdy neřešila takže nevím, jak často můžeš změnit lékaře... Nevi někdo náhodou?
Každopádně z takoveho čekání by mě kleplo 😡 Jinak on by tam doktor viděl něco i dřív ale já vždy chodím až když je srdíčko, kolem toho 7tt... Pak někdo dela v 10tt odběry a ve 13tt screening (ten placený, dobrovolný a lepší). V 16tt utz (nebo triple testy když nemáš ten screening ve 13tt) a ve 20tt velký utz. No a pak už jsou kontroly dost individuální...
@eiram7 @eiram7 Gratuluju, hlavně si rozlučku i svatbu užij 😉 Ja se vdávala po sedmi letech vztahu, letos v dubnu a muzu říct ze jsem rada ze to mam z krku... Ta naše mikrosvatba mi úplně stačila a stejně jsem toho mela plne zuby. Zabavit dve male deti pres obřad a oběd bylo celkem náročné.
No a lázně upřímně jsem z toho tady na nervy. Dcera ma JIA ( v podstatě dětské revma) jsem tu i s manželem a druhou dcerou a večer padám na hubu. Dnes jsem vstávala v šest a v sedm snídaně, pak cvičení,uhlicita koupel,pak byla na hristi,individuální cvičení,bazen, oběd, skupinové cvičení, pak si hrála v dětským
koutku, nakup nějakých drobnosti co jsme postrádali, večeře, hygiena, pohádka a konečně usnula 😊 Podotykam ze má tri a po obědě už víc jak rok nechodí spát... No a jídlo jak ve školní jídelně a na pokoji nemáme ani WC ani sprchu 😢 Snad to tu měsíc prezijem...
Tak se Ms nerozjela, jen spinim lehounce uz druhy den
@marci7777 No a testy sílí? Porad to může byt těhotenství si myslím....
@pitrisek87 Taky by mne zajímaly jak vypadaj testíky @marci7777..
Já dnes 28. dc, lehké špinění, testíky raději nemám, nekoupila jsem..mám jen ten digitální pro ty lepší případy 🙂 🙂, kdyby se náhodou na papírovým chtěla objevit dálnice..tak taky zatím nevím na čem jsem..a v pohodě..čekám jak to tento cyklus dopadne.
Všem novým s čárkama gratuluji 🙂..koukala jsem..
@pitrisek87 tak dneska 1Dc 😏
@eiram7 Tak já hlásím dnes 1DC ☹, ale jinak vám všem miminko přeju moc a kdo čeká na testování ať jsou // dálnice 🙂
@marci7777 To mě mrzí ale ono to třeba vyjde hned tento měsíc 😉 Držím palecky ❤
@mrnousek121 držím palce! 🍀🍀
@mrnousek121 To je škoda, vsak ono to vyjde 😉 Možná hned tento cyklus ❤ Přeju hodně štěstí a držím palce...
@mrnousek121 jee to je tedy skoda. Ale verim, ze se vám určitě taky brzy zadari. Přeju moc stesti 😘
ahojky, tak já taky dnes 1.dc, mrcha přesná jak hodinky..Uvažuji, že zkusím Fertility blend, a příteli zkusím Selzink..nemáte někdo zkušenost?? Četla jsem na to dobrý recenze..Jinak doteď jsem užívala střídavě Femibion 1, pak i klasickou kys.listovou, kontryhel čaj každý měsíc do poloviny cyklu..Jako na hlavu už se nepostavím..už je to čekání nějak dlouhé..rok a půl..
Holky, teď se možná projevím jako idiot, ale odkdy počítáte cyklus, resp. co berete jako začátek MS? Já třeba tři dny tak jako špiním/slabounce krvácím, fakt mi stačí jeden minitampon prakticky na celý den. No a pak teprve bolest, dva dny silnější krvácení (u mě to znamená dva supertampony na den), pak jeden den slabě a den špinění a konec. Co byste braly jako začátek MS? Možná si to celou dobu vedu blbě 😂
@eiram7 Dík trošku jsem googlila a došla k tomu samýmu. Já teda ještě narazila na to, že vlastně nevím, co přesně si představit pod pojmem špinění, já to měla zažitý tak jako fakt jen trošku tmavší výtok, teď jsem se dočetla, že je to i slabší krvácení, a to se fakt do cyklu nepočítá. Z čehož mi vyšlo, že mám cyklus 29-30 dní. Co se tak člověk po letech nedozví 😂
Ahoj holky, tak já taky už zkusila testovat, i když jsem si říkala, že počkám, protože od listopadu jsem natestila hodně moc a vždy jen bílo. Dnes jsem 26DC (cca 11-12 DPO), ms by neměla dorazit ve středu...Od včera na testu viditelný duch a na clearbulu pozitivní 1-2 týden... Tak se modlím... Všem moc držím palečky 🍀
@pajuska22 Ahojky, ja jsem na tom uplne stejne. Taky cekam mrsku ve stredu a kdyz dostanu tak pak pristi tyden laparka, tu uz mam naplanovanou. Snat treba ani nebude potreba, bylo by to super 🙂 Radsi uz po dvou letech vubec netestuju, takze uvidime 🙂 Taky me to moooc laka ale drzim se 🙂
já jsem gynex dobrala.. měla jsem 3x denně 7 kapek a přišlo mi, že je k ničemu, nový kupovat už nebudu ☹

@jitaha gratuluji, doufám, že se vidíme v únorovkách 🙂