icon

Kdo tento měsíc čeká na pozitivní těhotenský test?

lentilka000
14. lis 2022

Dobré ráno holky,
je tady někdo kdo tento měsíc čeká na pozitivní těhotenský test? 🤞🏼❤️ Ja jsem dnes 8DPO udelala jsem si test nedockavka, ale bílo ❄️ Tak budu doufat, ze je brzo.
U 1. dcery jsem mela malinkými ducha az 12DPO. Tak snad to vyjde!

Strana
z4
ende
21. lis 2022

@annk4 No to čekání to je hrůza 🤦‍♀️😁 já mám už jednoho syna a to čekání vždycky bylo hrozne 4 týdny a připadalo mi to jako věčnost 😁tak to ti držím palce ať ti ty dny utíkáji co nejrychleji 😁😊

annk4
21. lis 2022

@ende koukám, ze je mame stejně malý ty první 😀 no ja prave u malé vubec nečekala, zjistila jsem to akorat a hned šla na k dr, ted budu hotova. Jeste to utajit do těch vanoc 😂 tak díky a taky držím palce ať je vse fajnovy!

ende
21. lis 2022

@annk4 ajoo😁no s tím utajovanim to je taky na prd, člověk se chce na jednu stranu pochlubit hned všem 😁

sabina09
22. lis 2022

Ahoj, myslíte, že jde prosím o rysku?

lipline
22. lis 2022

@lekycia já to vydržela :-d 😀 nechala sem včera testy v autě, takže zítra je den D 28DC, 13DPO, tak jsem zvědavá -🙂

sandrabodyova
22. lis 2022

Dobrý den, vím že to sem nepatří ale chtěla bych požádat i o tu nejmenší pomoct pro sedmiletého autistů, i ta nejmenší pomoct dokáže dítěti změnit život. Prosím klikněte na odkaz. Děkujeme
https://patrondeti.cz/pribeh/terapeuticka-skola...

sandrabodyova
Odpověď byla odstraněná
sandrabodyova
Odpověď byla odstraněná
lekycia
22. lis 2022

@lipline já taky, ale tento měsíc mi to je bohužel k prdu. Dneska dorazila MS s velkou parádou a ještě k tomu o 2 dny dřív než měla. 😒 Ale tak alespoň jsem nevyhodila do koše peníze za testy a vypadá to, že se mi po tom všem konečně zkracuje cyklus na normál. Tento cyklus si budu zase dělat ovu testy, ale budu i měřit BT, abych si potvrdila ovulaci a pokud to neklapne ani teď, ale ovulace bude, tak to hodlám na minimálně 3 měsíce vypustit úplně, vypnout internety a neřešit a uvidíme. Tobě držím palce na zítra. 🙂 ❤

ende
22. lis 2022

@sabina09 No. Možná tam něco slabouckeho je

lipline
22. lis 2022

@lekycia tak vzhůru do dalšího snažení ;) mrzí mě že to teď nevyšlo ;) teplotu bych se chtělavtaky naučit měřit, ale prosťe si na to nikdy nevzpomenu a to malým teploměr na stolku už 2 měsíce :( zítra dám vědět ale moc naději tomu nedávám, už jsem i psala dr kdy v případě neg. testu vysadit utrogestan…

lipline
23. lis 2022

@lekycia tak sněhobílo, vysazuju Utrogestan a čekám na MS.

elllienka
23. lis 2022

@lipline já taky snehobilo a špinim, takže čekám že se to rozjede v ms každou chvíli..

lipline
23. lis 2022

@elllienka asi psychosomatika, ale ve chvíli kdy sem viděla negativní test mě začlo bolet břicho na MS 🙈😩

helen_h
23. lis 2022

@lipline Dokud nešpiníš, ještě šance je. Přece jen ještě nejsi úplně po vynechání...

lipline
23. lis 2022

@helen_h to ne, normálně moje cykly byly 31 dní, ale přít sem měla ten utrogestan aby se to trochu zkrátilo ;) a taky mi asi pomohl při minulým otěhotnění…ale jde na mě už i migréna, tskže si myslím že je to víc než jasné…

teenyel
14. pro 2022

Hezký den, mohu se přidat? Nechci to moc řešit s lidmi v okolí, kámošky mají své starosti a já si navíc nechci připadat jako histerka 😀 ale znáte to, jak "zatikaji hodiny", je z toho pak člověk trochu na hlavu. A to jsem myslela, že tohle už nenastane, mám 7 letou dcerku z předchozího manželství a nový manžel má 2 kluky, 6 a 10 let. Ale slovo dalo slovo, že tomu necháme volný průběh a třeba se povede. No...tohle se chlapovi snadno řekne 😀 já jsem v moha ohledech analytik, takže i věc jako početí je pro mne něco sledovatelného 😀 stejně jako u dcerky měřím BT a porovnávám, nakupuji ovulační testy atd. Je to spíš pro mé info, protože vzhledem k práci se nám vždy nepovede být v ty nejlepší dny spolu. Ale teď jsem 8DPO, celkem jsme se i trefili do správných dní a včera (7DPO) mi graf ukázal pokles, tak třeba třeba. Přála bych si to, byl by ti krásný Vánoční dárek. Chci vydržet s testem ještě alespoň do 10DPO, u dcerky mi to ukázalo 9DPO, ale měla jsem pokles 6DPO, takže o den dříve. Držím palce všem, které si také napsaly Ježíškovi 🙂

klchudik
14. pro 2022

@teenyel ahoj, já jsem dneska 5 DPO, mám už syna 1,5 roku, ale chceme to doplnit do dokonalosti 🥰 byl by to úžasný vánoční dárek 😍...tak ti držím pěsti 🍀

teenyel
14. pro 2022

@klchudik ahoj, tak to jsme na tom dost podobne 🙂 deti tedy mame vcelku vic a starsich, ale mysleno v tech DPO 🙂 take moc drzim palce 🙂 a presne totez si take rikam, kdyby to vyslo, schovam to manzelovi dodatecne pod stromek, az u toho nikdo nebude. Snad snad, moc v to doufam 🥰

Strana
z4