Kdy je nejlepší čas na druhé dítě?
Ahojte holky je to zvláštní otázka a vím že káždý to máme jinak ale kdy druhé mimi? Naší princezně bude teď rok a ráda bych aby měla parťáka/parťačku tak přemýšlím kdy 😄
@inssomnia tak ono jde taky o to o kolik. Já mám děti o necelých 6, a jsou to partacky. Pak mám kamarádku, která byla jako ty, dva starší sourozenci, ona po 12 letech a tam už to bylo trochu jiné, ale porad nebyla jedinacek. A naopak já jsem jedinacek, takže vím, co je to byt opravdu sama. Takže opravdu neplatí, ze kdyz je velký rozestup jsou jedinacci. Nejsou, je to jiné, každé dítě má jiné postavení, ale jedinacci fakt nejsou, to mi ver. Jedinacek je proste sám. Taky mluvím z osobní zkušenosti.
@95newmommy2020 no to já taky
@veroniquecz já jsem pozadu o těch 6, ale ostatni jsou brzy po sobě, takže parťáci a mimino k tomu nepotřebovali :/ ale v dospělosti se ten rozdíl úplně ztratí, děti máme nastejně.
Je super, že tvoje děti jsou na tom jinak a věřím že to je hodně o tom, jaké jsou osobnosti, jak s tím naloží rodiče atd...
Moje děti mají navíc stejně staré sestřenice a bratrance. To jim hrozně závidím 🙂
@titina12 manžel chtěl 2 letý odstup ať jsou děti parťáci - ano chtěl to on protože veškerá starost o syna je na mě. Já chci zpět do práce už teď utíkám na brigádu protože doma mě ten kolotoč nebaví a co si budeme povídat teď není situace na to být doma s dalším dítětem, když můžu do práce

Já chtěla po prvních třech letech prvního dítěte jít aspoň na rok do práce. Takže rozdíl cca 4-5 let. Kdy bylo první holce 1 rok, tak jsem ale otěhotněla. 🙄😅 Tak jsou od sebe 1 rok a 9 měsíců. A je to láska pro všechny. 🥰❤️ Plány člověk může mít, reality může být jiná a taky super.