icon

Kdy jste se začaly snažit po revizi?

atomovekotatko
5. zář 2017

Ahoj 🙂
Chci se zeptat, kdy jste se zacaly snazit znovu o mimi po revizi?
Mam ted prvni ms od revize a chteli by jsme to zkusit hned. Je tu nekdo, kdo to tak mel a dopadlo to dobre?
Nebo je na to brzo?

Strana
z2
teezska
11. zář 2018

Ahojky, revizi jsem prodělala v 9tt, 19. července 2018 a s přítelem jsme na to hupsli s kondomem už po měsíci, po šestinedělí jsme ho pak už vynechali a nechali to na přírodě. Jednalo se o spontanní potrat a revize už byla spíš jen takové dočištění. Jinak první menstruaci jsem dostala až po 50 dnech, teď v neděli, tak jsem ráda, že se tělo tak nějak vzpamatovalo a až skončí MS, hupsneme na to na tvrdo 🙂 Zatím od zákroku piju kontryhelový čaj, beru jeřáb ptačí a listovku. Mám PCOS, tak se to tělo snažím zatím podporovat co nejvíc přírodně, než budu muset brát clostillbegyt nebo jiné hormony. Nějaké rady, typy nebo cokoliv ? 🙂

teezska
30. zář 2018

Ahoj, vím, že je to trošku mimo, ale mám takový dotaz. Jsem skoro tři měsíce po revizi, která proběhla bez komplikací. Po 50 dnech jsem dostala MS, ale celou dobu cítím, jak mě čas od času zabolí v podbříšku ( nejsou to křeče, ani nějaké bodnutí, či píchnutí). Připomíná to prostě takovou tu porevizní lehkou, ale znatelnou bolest. Dr. říkal, že je vše v pořádku, měla jste to některá také? A za jak dlouho to cca odeznělo? S přítelem se už zase pokoušíme a nechci nic podcenit ... ačkoliv není co, protože podle bazální teploty beztak neovuluji.

Strana
z2