icon

Kdy mohla být nebo bude ovulace?

miszulicka
1. lis 2020

Ahoj holky mám dotaz si moc nevím rady a moc to nepoznám. Minuli měsíc jsem měla MŠ přesná na datum. Cykly 28 dní. Teď se stalo že jsem to měla mít 13.10 a přišlo jen malinko špinění a nic. Ms jako taková nastala až 16.10 trvala 7 dni. Jako mívám normálně. Kdy mohla nastat nebo nastane ovu. Ovulacnim testům
nevěřím. I když jsem to zkoušela asi 3 dny zpět. Jeden test měl o něco silnější proužek než ty další dva. Je možné že už ovu proběhla?

lachtanice86
1. lis 2020

@miszulicka když nevěříš testům, tak měř teplotu.

miszulicka
autor
1. lis 2020

@lachtanice86 ráda bych ale nemůžu najít teploměr 😅😅🤦

mhpraha
1. lis 2020

@miszulicka nechceš zkusit digitální test clear blue? Je sice dražší, ale mne fungoval a zjistila jsem díky tomu, ze ovulace mam až 16. Den

lachtanice86
1. lis 2020

@miszulicka no pokud to chceš praktikovat pravidelně, tak si nějaký kup. Nebo si hlidej hlen, treba bolesti a nebo ty testy, ale chce to dělat treba cely cyklus. Ne jen 3 dny.

piskle89
2. lis 2020

Já mám cykly pravidelné, 28 dní. Ovulaci jsem měla téměř pokaždé 14.den. A tento měsíc najednou bolesti mnohem dřív. Bylo mi to divný. Začala jsem dělat testy a díky nim jsem zjistila, že ovulace byla už 11.den, nebo takhle...pozitivni ovulační test. Plus pak ovulační hlen. A dva dny na to bolesti konečně polevily. Takže se mi ovulace taky posunula, i když normálně to mám pravidelně.
Já testuju třeba 8 dní. Jakmile začnou bolesti, vím, že se to chystá.