Kdy nastává ovulace při 24-25 denním cyklu?
Ahoj snažilky 🤗 Je tu některá, která má podobně dlouhý cyklus a to 24-25 dní? Kolikátý den máte ovulaci? Dr mi to spočetla i dle UTZ na cca cca 16. den DC, ale ať se snažíme, jak se snažíme… tak nic. Děkuji za reakce 🙂
Pokud máš ovulaci 16dc a délku cyklu 24-25 dní, může být příčinou toho, že se nedaří otěhotnět krátká luteární fáze ( po ovulaci do ms). Máš ji pouze 8-9 dní.
Oplodněné embryjko nemusí stihnout se dostatečně uhnízdit ve sliznici.
Chtělo by to kontultaci s odborníkem, ale co vím, tak se začíná embryo zahnizďovat nejdříve tak 6 -8 dní po ovulaci. Samotné zahnizďování trvá až 3-5 dní.
No je možné, pokud máš ovulaci 16.den a cyklus dlouhý 24 dní, že je moc krátká ta luteální fáze (fáze od ovulace do MS) a prostě to vajíčko se nestihne uchytit. Pokud máš ní té luteální fáze.ovulku povtrzenou,že je takto "normálně", tak to bude chtít zapracovat na prodloužení luteální fáze
Mam cyklus 25-26 nekdy 28.....ovulaci cca 10-11dc den.....respektive tyto dny jsem vždy otěhotněla...
Jak píší holky přede mnou, pokud máš opravdu luteální fázi tak krátkou, může být problém s uhnízděním embrya. Já jsem si ji prodloužila braním vitamínu B6 cca o 1-2 dny na 10-11 dní a stačilo mi to.
@verungn asi bych to chtělo jít celý cyklus na ultrazvuk aby se vědělo zda praskne folikul a zda je vidět po ovulaci něco kamarádka taky měla folikul ok a rok nic nakonec ji lékař 2 krát dal injekci jednou to bylo už pozdě folikul byl už moc velký a po druhé se povedlo aplikaci ji dal dřív
AHoj holky, tak dnes mám 3 dny zpoždění, testy zatím 3 negativní, prsa dvojnásobná. Ani sex mi nepomohl rozjet MS 😅 Jsem z toho už nějaká zmatená a netrpělivá. Měla jste některá negativní test po vynechané MS ? Mám MS přesnou jako hodinky, vždy vím, kdy přesně to dostanu, a toto se mi stalo poprvé.
Ty jo, já mívám sice 27, ale někdy mám ov. i 11. den. Respektive tak jsem i otěhotněla s decrou, takhle dost brzo a termín od doktorky i spočítanej podle screeningu tomu taky odpovídal.
Tak MS přišla, mrcha 🥲 4dny zpoždění. Můžeme zkoušet znovu 🙃

@verungn každá žena může mít úplně jinak ovulaci teď záleží zda folikul praskne v době ovulace nebo zda se vstřebá taky záleží zda tam něco je ...