icon

Kdy plánovat početí holčičky? Rady a zkušenosti

miskaa31
6. zář 2022

Ahojte holky,

Chtěla bych holčičku, tak se ptám na Vaše zkušenosti kdy plánovat....před ovulací v den ovulace, nebo po?

Výrobce LadyCompu tvrdí, úplně opak než jsou babské rady.

Pak ještě prosím, kdy myslíte že příjde podle grafu ovulace, nebo už proběhla?Jelikož mám teď cyklus rozházený, tak vůbec nevím.

Děkuji moc♡

Kdy plánovat početí holčičky? Rady a zkušenostiKdy plánovat početí holčičky? Rady a zkušenostiKdy plánovat početí holčičky? Rady a zkušenosti
Strana
z2
zuzineckah
8. zář 2022

@krisstina93 no protože je to blbost jak voda v koši 😀 Ještě jednou - nositelem pohlaví je spermie. Takže se ženy můžou třeba odrážet v době slunovratu na uších a stejně to neovlivní🙄

zuzurox
8. zář 2022

Nám to takto vyšlo, před ovulaci a holka a v ovulaci a kluk 🤪řešila jsem to no, ale zda náhoda nebo fakt, těžko říct.

miia90
8. zář 2022

@miskaa31 já slyšela, že holky jsou z odolných a pomalých spermií, které dokážou přežit i 3 dny. U nás by to sedělo, sexovali jsme před plodnými dny a v plodné dny ne. Máme neplánovanou nádhernou dceru 😁

dejvitka
8. zář 2022

@miskaa31 u nas sex cca 3 dny pred ovulaci, v den ovulace a 2 dny po ovulaci, jednou z toho kluk, podruhy holka 😀. A to jsem si rikala, ze kdyz to udelame stejne, bude urcite zas kluk 😀

lachtanice86
8. zář 2022

2holky, vždy v den ovulace. Rozhodlo manželovo zaměstnání

luciebol
8. zář 2022

@krisstina93 no tak někdo do těch zbylých 15% patřit musí 😃🤭

daasqua
8. zář 2022

@zuzineckah Tak máma mi to řekla, nepovažovala to za nic tajného 🙂 Nedařilo se jim rok, ale prý měla dost stresy, zařizovali byt. Pak si dali dovču v Jugo, končila jí menses a bylo to 🙂

zuzineckah
8. zář 2022

@daasqua chápu no👍Ovšem stejně to s pohlavím nijak nesouviselo😉

babanci
9. zář 2022

@daasqua U nás se o tom normálně mluvilo. Mamka byla za tátou na vojně v Ceských Budějovicích. Jen jednou za měsíc. A tak se vědělo, že mě počali 22. února. Co bylo pak dobré, že můj budoucí muž se v ten samý den narodil.

daasqua
9. zář 2022

@zuzineckah Ne, jim bylo jedno, co se narodí, spíš tipovali kluka, co bude nositelem stejného jména. Ale prostě to bylo určitě dost před "průměrnou" ovulací, takže "babské rady vyšly". Já si myslím, že ony ty spermie a vajíčka stejně poznají, co je nejlepší. Takže jo, třeba podle babských rad bude kolem vajíčka plavat 8000 klučičích a 1000 holčičích spermií, ale vajíčko se "samo rozhodne", které z nich k sobě pustí a z kterého bude nejlepší plod.

miskaa31
autor
10. zář 2022

Holky, mám ještě otázku....když máte pohlavní styk 3 dny před ovulací, tak holčičí spermie vydrží delší dobu a čekají už u vajíčka?a v den ovulace když máte taky styk, tak který ejakulát má větší šanci?chápete jak to myslím?

daasqua
10. zář 2022

@miskaa31 Spíš mít sex jen před ovu, jinak se tam spermie budou míchat a nové nejspíš budou více fit. Ale jsou to rady jen na mírné ovlivnění pravděpodobnosti, ono vajíčko si vybere samo tu správnou spermii. Doráží jich tam třeba v tu chvíli několik a ono pustí jen tu nejlepší. Tak to aspoň chápu já. Pokud je třeba v rodině nějaké dědičné zatížení na mužské nebo naopak na ženské linii, vajíčko to nejspíš pozná a vybere si tu zdravou. Kamarádka má zatížení na ženské linii a má dva kluky.

mionella
14. zář 2022

@miskaa31 jenom pozor na to ..hodně holek tady měly psáno že mají holčičku z ovulace přímo potvrzené lékařem ...😀😀jinak taky řeším něco podobného.(chci holčičku).ale myslím si že vajíčko ve skutečnosti
si samo vybírá...ale čemu bych věřila může být ta strava 😊

jadadee
14. zář 2022

Mne to vyslo podle Jonášovy metody, tak na to jukni 👍obe deti, resp u prvniho mi to bylo jedno a podle jeho metody jsem tipovala, kdo to bude, druhé trochu plánovaně😊

miskaa31
autor
14. zář 2022

@mionella tak dejte pak vědět ♡

mionella
14. zář 2022

@miskaa31 vy také...dejte vědět... držím palce na holčičku❤️🍀 a věřím že i mě se podaří😊

miskaa31
autor
14. zář 2022

Holky co myslíte tento graf, proběhla už ovulka podle teplot že?

miskaa31
autor
22. zář 2022

@mionella ahojky, tak jak se zadařilo?

Strana
z2