icon

Kdy po spontánním potratu můžu zase otěhotnět?

majdalenka952
10. dub 2018
hajdule
10. dub 2018

Pokud jste nemusela podstoupit revizi, tak muzete zacit hned 🙂

misa147
10. dub 2018

Taky nejspis zalezi v kolikatem tt byl potrat a proc

mamamtbo
10. dub 2018

Ja za 3 mes. po zamklem otehotnela a temer na den presne po roce se nam narodil syn🙂Chce to silu a viru!

majdalenka952
autor
10. dub 2018

Na revizi jsem nemusela, vse odeslo samo v 6tt.. Jde spis o to, ze mam PCO, otehotnela jsem po roce a pul a to jenom diky clostilbegytu, a to hned prvni cyklus, ale ted ho brat nemam, pry az prijde dalsi ms, jenze ja mela cyklus i 140 dni a tak dlouho cekat snad ani nevydrzim.. :(

kepu
10. dub 2018

@majdalenka952 nemusis cekat kdyz to nedostanes tak si dojdi k dr na vyvolavacku a po ni se muzete zacit snazit 👍drzim palce

anyza
10. dub 2018

Já otěhotněla 14 dní po potratu na konci 7 tt, teď jsem v 28 týdnu a zatím je vše v pořádku, tak snad už to tak zůstane 🙂

marcece
10. dub 2018

@majdalenka952 zašla bych první k doktorce, že je vše v pořádku. Jistota je jistota 🙂. Máme to taky za sebou. Nejdřív to nešlo, ale pak nám paní doktorka řekla, že pokud to do měsíce nepůjde samo, tak nám s tím pomůže. No tak to ani náhodou 😀 ... do měsíce jsme se opět těšili na juniora. No a teď už je v první třídě 🙂

majdalenka952
autor
10. dub 2018

Vsem vam dekuju 🙂 u sve gyndr. jsem byla, ta mi prave rekla, ze se muzem snazit hned, ale s anovulacnimi cykly tezko otehotnim, takze mam cekat az dorazi ms, rikala ze to muze trvat az 8 tydnu.. No a pak nasadit clostilbegyt a ze se uvidi.. Jenze jak jsem uz psala muj cyklus ma i 140 dni normalne, nejde to nejak privolat?

biedronca
11. dub 2018

@majdalenka952 Ahojky
Jsem v lednu po samovolném potratu, bez revize taky uplny začaátek cca 6-7TT. Začali jsem se snažit HNED jak potrat skončil (trval 5 dní), ke konci potratu jsem měla jít na UZ at mi gyn rekne, jak děloha vypadá. říkala ze je krásná, vše odešlo a klidně at na to hupsnem, A taky že jo! Ono to paradoxně pomohlo nejvíce..... sice jsem 3 měsíc od potratu,a zatím se nadaří, ale porad věřím,že tento rok to rpostě výjde!Musí ! Začala jsem ted cvičit Mojžíšovou, beru 2 měsíc Drmek na podporu ovulace ... Věř, vyjde to brzo - po potratu je pohnojeno 🙂