Kdy přibližně je ovulace? Cyklus mám 30 dní
Ahojky holky prosím vás potřebuji poradit menstruační cyklus mám 30 dní nevíte někdo kdy přibližně je ovulace 18tyho mě hrozně bolelo v podbřišku taká tupá bolest a tlak v prsach. Děkuji Tyna
@priefi Ahoj to asi nebyla doktorka mě potvrdila ovulaci 15tyho tak snad se jí dá věřit a pokud měla pravdu tak 5dpo mi klesla bt s 37 na 36,6 a pak zase zvedla na 36,8 a 36,9 tak snad se nám to mimi povedlo ale na test je este moc brzo
@kikiki1000 Chapu spravne, ze 15.jsi byla u dr.a ona Ti potvrdila, ze mas ovulaci? Kamaradka chodila primo na ko, kdy ma ovu a nekdy trvalo, nez se vajicko uvolnilo. Anebo Ti to rekla az zpetne? Protoze jestli zpetne, tak se nejspis podivala na delku cyklu,.zacatek ms a 15.vychazi ovu. Ale jak jsem psala, telo je telo a ne stroj, takze ovu ne kazdemu chodi jako hodinky v polovine cyklu. A kdy jste se o mimco snazili? 2 dny pred ovu pry je docela sance, 1 den pred totez, ideal je v den ovu a den po ovu uz je zase mensi sance a pak uz pry neni... ale zase tohle je ucebnicove, nektere zeny maji moznost otehotnet omezenejsi anebo rozsahlejsi.
@kikiki1000 jj,.na test je jeste brzo... a pred terminem ms ani nema smysl ho zkouset... ano, vajicko byt oplodnene muze, hormon hcg bude a na testu se objevi duch. Zaklad je, aby se vajicko zahnizdilo. Jakmile udelas test a bude pozitivni ve stylu, ze se ukaze duch, zkontroluj za 2 dny, zda duch zesilil (zda se zvedla hodnota hcg).
@priefi A je možné že toho 20tyho se uhnizďoválo přeci mě nejde do hlavy ten skok s 37 na 36,6 to je podle mě dost velký zesun
@priefi o miminko sme se snažili hodně 15,18,19,20
@kikiki1000 No... to nevim, hnizdeni nekdy trva dele, tezko rici, oplodnene vajicko ceka dlouha cesta, nez se zahnizdi. Nekde jsem cetla, ze k tomu dochazi v terminu vynechane ms. Jelikoz jsem Ti odepisovala uz i na jiny Tvuj dotaz ohl.ovu testu, tak s ohledem na vysledek, ktery jsi fotla k 20., bych si troufla rici, ze jsi mela ovu opravdu az 18. 😉 a nikoli 15. A jestli 20.bylo hnizdeni? Tezko rici, na konci mesice si udelej tehu test a uvidis 😉 Drzim pesti 😊
Děkuji tak uvidíme 30tyho mám dostat menstruaci to vydržím
Ukaz graf.
@kikiki1000 pak dej vedet, zda se povedlo 😊
@myjusiatko Ahoj já neměřim jen teď 19tyho sem měla 37 20tyho 36,6 a 20 prvního 36,9 22 36,8 a dnes zase 36,9
@kikiki1000 aha, tak z toho nic nevykoukame. 3)
@myjusiatko tak budu čekat jestli dojde menstruace snad ne

@kikiki1000 kazda zena to ma individualni. Obvykle ovu je v polovine cyklu, ale nekdy muze byt i na zacatku nebo na konci cyklu. To, co jsi citila 18., byla nejspis ovulace.