icon

Když si po sexu lehnete na břicho, otěhotníte

denni23
18. dub 2016

Ahoj holky. Chci se vás zeptat jestli jste už někdy slyšeli o tom že když si lehnete po sexu na břicho že otěhotníte? Samozdřejmě vím že je to hlavně idividuální a taky buď se stane nebo ne. Ale spíš mě zajímá jestli se to říká nebo jste to někde už slyšeli. Nebo co se ještě podobného říká ?

deathy
18. dub 2016

Tohle jsem teda neslyšela, ale zato jsem slyšela, že se po sexu má ženská jakoby zvednout a udělat svíčku. Aby tam jako pěkně zatento... zatekly 😀 osobní zkušenost nepřidám, my naposledi otěhotněli ani nevím jak po 3/4 roce snažení, když jsme já i manžel marodili, tak fakt netuším kdy jsme se vedle sebe octli tak blízko jneb rýmička byla silnější. A přesto se to povedlo 😀

frufrunka
18. dub 2016

@denni23 Jojo, slyšela, tohle prý pomáhá při zakloněné děloze. Ale co je na tom pravdy, to netuším... 🙂

zuzineckah
18. dub 2016

😀 😀 😀

denni23
autor
18. dub 2016

Je to asi fakt různý a jsou to asi "babský" povídačky :D Hlavně to asi přijde když se to nečekám.. žejo 😉

lenbenn
18. dub 2016

@denni23 Já to taky četla a zkoušela 😂 ale jestli to pomohlo, nevím. Já dávala hlavně pánev a nohy nahoru 😄 klasika no 😄 a prý je ještě dobry si tam zasmrdlat, aby se dostali lépe dovnitř 😂😂😂😂

eviicka
18. dub 2016

taky jsem slyšela (a párkrát i vyzkoušela) to co tu píšou holky, o ležení na břiše tedy ne

bachovy_esence_poradna
18. dub 2016

tak to jsem nikdy neslyšela..
ale ono se toho napovídá 😉 občas to jsou skoro legendy...
marně přemýšlím jak by ležení na břiše mohlo v tomhle případě pomoct

lenbenn
18. dub 2016

O lezení na brise po styku je plný internet. Prý se spermie lépe dostanou k vajíčku. Třeba na tom něco bude. Přeci jen nejsme lékaři 😉

kamino
18. dub 2016

Já jsem po IVF a po zavedení embrya jsme ležely podle tvaru dělohy buď na břiše, nebo na zádech a je to složitější, tvar dělohy se mění, nekdy jsem ležela na břiše a někdy na zádech - nebylo to pokaždé stejné.. takže asi je to pro laika sázka do loterie, každopádně si myslím, že když se to má chytit, tak se to chytí..

drakenn
19. dub 2016

No ja otehotnela na prvni sup, kdyz jsem si podlozila zadnici polstarem a dala nohy nahoru a oprela o zed.. cca na 20 minut.. byla jsem po treti 12 hodinove sluzbe a nohy me taaak bolely.,