KET a obava udělat těhotenský test Cleblue Digital. Nemůže být test falešně pozitivní?
Ahojky, myslite si peosim nebo ma nekdo vlastni skusenost ze mu ukazal tt cleblue digital pozitivitu uz 7 den po et? A jestli jo bylo van to pak i potvrzeno?
Jsem deska 7 den po et a vkladaly mi 5-ti denni blastokcidu, takže od opu jsem dnes 12 den, pokud dobre pocitam.... Pred opu jsem si pichala 2x injekci ovittrel..... Nrvim kolik ma jedna injekce jednotek, tak se i bojim, aby treba test nebyl falesne pozitivní komentář, kdo mi dokaze poradita povbudit, budu rada za kazdou reakci
@sudylichozrout ano tekly mi 7 az 10 den
@pajulabur Tak udělej obyčejný papírkový test. Digitál CB má citlivost 25 jednotek, obyčejný má citlivost 10 jednotek. Navíc v tom digitálu jsou uvnitř úplně stejné papírky napuštěné stejnými činidly jako třeba obyč Dr. Max, Mamatest a pod.
@sudylichozrout jj to ja vim ze to je na stejném principu ten zest, ale prave ze ho mam doma jeste od mynuleho pokusu, ktery nam nevysel..... A jeste jeden dotaz ohledně bt stale se mi drzi nad 37 a to od 1 dne et myslis ze to hraje taky nejakou roly
@pajulabur Taky mi vkládání 5ti denní, a papírový test jsem si dělala poprvé 9 dní po vkladu. Objevil se mi sotva znatelný dušík, ale až po limitu. Další den už byl v limitu, a pak už čárka sídlila. Doporučuji tedy ještě počkat, ať nemáš zbytečně nervy.
@misicka1988 dobrý dekuji za podporu ja tedy pockam a uvidim ale nerviky hrají
@pajulabur To chápu. Podařilo se mi otěhotnět na 3 pokus, a úplně pamatuji jak jsem doma chodila jak lev v kleci, neschopná myslet na nic jiného 😊 Ale vyšlo to. A to samé přeji i tobě 🍀
Já bych počkala už jen kvůli těm injekcim aby neudělaly ,,falešné,, pozitivní výsledek
@misicka1988 dekuji moc za podporu, pokusim se to vydržet coo nejdéle asoon do te nedele, to budu uz 10 den od ET tutiz 15 dni od opu, a nevis co muze znamenat ta bazalni teplota ze se mi furt drzi nad 37
@pajulabur Já si bazálku vůbec neměřila, tak nevím..
@misicka1988 aha tak nevadi, skusim pockat a uvidime nechame se překvapit
Holky tak nedalo mi to, a zkusila jsem to a tt clearblue je - myslite ze ne ještě šance, bojim bojim jsrm 8 den 0o et
@pajulabur tenhle test je citlivost 25, podle mě i kdyby byl na papírku “duch” tak nemusí ukázat +. Zkus normalni papirkovy ;) držím palce
@lilian2111 ahij dekuji za reakci, tak myslis ze je jeste nejaka nadeje? Snazime se uz 4roky tak je to muj velky sen aby to vyslo
@pajulabur zkus ten proužek, digital byl teď fakt zbytečný 🙂
@pajulabur Samozřejmě že naděje je.. Já bych 8 den na testu neměla vůbec nic. Fakt až ten 9 den byl naprosto nepatrný pididušík, spíš jen takový stínek, který byl vidět jen na přímém denním světle, a jak jsem již psala, po limitu.
@misicka1988 dekuji za reakci holky.... Budu si muset počkat
@lilian2111 sehnala jsem zento, myslis ze bude spolehlivý?

@pajulabur Předpokládám, že ti lékaři řekli, kdy nejdříve má smyslu dělat test. Tak je poslechni 🙂