Kolik dní může být pozitivní ovu test?
Ahoj holky. Uz ctvrty den mam pozitivni ovulacni test. Snazime se o mimi a nejak vubec netusim, jak zacit 🙈 jsem v tom novacek. Prikladam foto ovulacnich testu. Ten prvni je bledy protoze jsem ho nechala kratsi dobu v moci. Kazdopadne prikladam i tehotensky test, u ktereho uz nevim jmeno. Prijde mi, ze tam je carka. Ale kdyz jsem si potom druhy den udelala test clear blue, vysel negativni. Muze mi nekdo poradit?
U me uplne stejne vypadalo tehotenstvi 😉 Nekolik dni silna carka na ovu testu a na tehotenskem malinky duch. Pozitri zkus znovu tehotensky test s citlivosti 10
Clearblue ma citlivost 25 ten ruzovy muze mit citlivost 10,takze zkus ten sami ruzovy, vypada to nadejne ☺️
Ovu ti muze ukazat tehu driv a podle toho ruzoveho bych rekla, ze se muzes tise radovat... Preji at sili 🍀
Prave, ze hrozne brzo. Ja myslim, ze ovulace byla kolem 1.rijna. (dle vypoctu a dle meho tela) Takze by to bylo jen 8 dni od oplodneni, jestli to rikam spravne. Proto tomu zatim vubec neverim 🙈 musim jeste pockat. Kazdopadne dnes dalsi ovulacni test uz paty den a carka stale stejne silna
Chtela bych se zeptat ze kdyz mam 3 dny zpozdeni v ms a delala jsem si ovu test ten vysel docela pozitivni ale take jsem delala tt test a byl negativni nevim co jsi mam o tom myslet prosim poradte mi po pripade poslu foto dekuji

@kacka2020 ten růžový je tehu test? Taky tam vidím 🙂