icon

Kolik se nás pokouší otěhotnět v říjnu 2021?

lucpop94
26. zář 2021

Ahojky holčičky !
Kolik nás tu bude, co se budeme pokoušet v říjnu??
Mně teď končí MS a druhý týden v říjnu by měla proběhnout ovulace.. samozřejmě to nehrotíme, ale poctivě jsme čekali od dubnového potratu ve 14tt., (kvůli VVV enterokele), na pár MS na očištění a teď máme zelenou.
Já beru Fertipronu a přítel Fertilman Babystart - jen takový mulťák.
No ráda bych sdílela info s ostatníma, pokud taky někdo čeká, ať v tom přece nejsem samy 🥰🤞
🍀🍀hodně štěstí a plodným dnům zdar 🙏

Strana
z5
sisi87_87
6. říj 2021

@arevb děkuji, na začátku července jsem byla na revizi po ZT, pak jsem nechala proběhnout dvě ms a teď už další nepřišla 🙂

misaa56
6. říj 2021

@sisi87_87 ty jo. Krásný čárky. Gratuluji 🍀

misaa56
6. říj 2021

@sisi87_87 hlavně ať je teď vše v pořádku 💛

sisi87_87
6. říj 2021

@misaa56 moc děkuji, snad ano❤️

formicka82
8. říj 2021

@lucpop94 ahojky ,také se snažíme 🤣vlastně už 2,5 roku ,máme za sebou 3 ivf , 13 vložení,z toho jedno I darované embryo a pořád bez úspěchu.Teď druhým měsícem chodím k fyzioterapeutce na akupunktruru a piju bylinné směsi. K tomu beru Femibion 1.Je to hrůza to čekání viď....snad se brzo všechny co tu jsme dočkáme 🙏😊Ivet

habana
9. říj 2021

@lucpop94 Tak my asi už dosnažili. 🙂 Testy od zhora 7.10, 8.10 a 9.10. Doufám, že to klapne. Vypadá to nadějně 😊

alexkisss
9. říj 2021

Ahoj holky asi se přidán k vám ve středů jdu na revizi zamkle těhotenství pak zkusime další pokus s ET

lazuli35
15. říj 2021

Zdravím, ráda se k Vám přidám 😊 já jsem teď 6 DC a ovulaci mívám tak ten 14tý den, akorát tento měsíc to vychází na dobu, kdy jedeme s kamarády a dětmi na chatu, takže pochybuji, že bude kde se snažit 😅🙈 ale co, třeba to pojistime před a vyjde to. Všem nám tady držím pěsti a již těhotným gratuluji 🍀🎉
Jinak máme dceru 2 a čtvrt roku starou, chceme k ní sourozence, ale někdy si říkám, že to asi psychicky nedám, jaká je to dablice 😅 a taky není moc času kdy na snažení pracovat, když dítě usíná v devět u nás v posteli a já téměř s ním 😅 takže, vy co máte už děti, jak to sakra časově zvládáte 😆

sisi87_87
16. říj 2021

@lazuli35 ahoj, úplně tě chápu, taky mi dítě usíná u nás v posteli při kojení, 2 roky a měsíc, taky je to ďáblice 😁 dnes usnula až teď ve 22:30, jindy kolem 22:00. Když neusne odpoledne, tak třeba už v těch devět je tuhá, ale třeba už za hoďku se zase vzbudí 😵 a to jsem zrovna vychytala asi třikrát, že se díval přítel na fotbal, ale prostě v přestávce jsme to stihli a zadarilo se😁😍 Jinak taky nemáme většinou kdy😄

lazuli35
18. říj 2021

@sisi87_87 😅😅 jsem ráda, že v tom nejsem sama, ale zároveň taky, že to jde a může vyjít 😉 my jsme teď zrušili denní spaní, přišlo nám, že už jej zas tak nepotřebuje, takže večer teď usíná pár dní kolem osmi, snad to tedy půjde, uvidíme na konci týdne 😂

sisi87_87
18. říj 2021

@lazuli35 tak držím palce 😉 malá ho právě ještě potřebuje, jeden den jsme jeli hned po obědě na výlet a usnula v kočáru, což už tak rok nedělá a nechtěla 😄 takže v osm jdu uspávat s tím, že usne stejně až tak po 22:00😵 a moje mamka mi na to říká: Já jsem se s vámi nebavila, v sedm jste dostali flašku (kojila max půl roku), pak jsem zavřela a nazdar! Jako vyřvat bych fakt nikdy nenechala😥

lazuli35
19. říj 2021

@sisi87_87 díky 😊 jasně, ona to ta generace našich rodičů měla trochu jinak. To mi též tchýně říká, že ona dala flašku , dobrou noc a spěte. Já též nemám na to srdce ji nechat vyrvat. Kdyby neplakala a nevadilo ji to, že tam je sama, tak proč ne, ale na sílu to dělat nebudu. Stačí mi za ten den boj při oblékání 😅 jo, kdybychom jeli někam v kočárku nebo v autě odpo, tak taky hrozí, že usne. Ale tak zkoušíme už bez kočárku, nebo tak jdeme dopo. Ale teď fakt jsme se 4 dny nesnažili ji od spánku nějak odvádět a prostě usnula až večer třeba do 30 minut 😍 uvidíme, jak dlouho nám to vydrží a jestli to bude mít ten cílený efekt 😅

sisi87_87
19. říj 2021

@lazuli35 Lada se teď právě zase vozí ráda v kočárku. Jako mimco tam řvala 😄 Tak snad vám to vyjde 😁

misaa56
19. říj 2021

@lazuli35 ahoj, já jsme dnes 6 DPO, doma máme 16m syna a snažíme se vždy večer, když usne. Většinou kolem 22h🙈přítel vždycky čeká než usne 😀

betthany
Autor odpověď smazal
lazuli35
20. říj 2021

@sisi87_87 díky 😊
@misaa56 ahoj, no, to my uz jsme mrtví, to vas obdivuju 😀 asi budeme muset hodně vystoupit ze sve komfortni zony 😅 manžel vstává v 4:40 do práce, takže chodí spát brzo. Ted jak malá spí v osm, tak se snad bude dát 😀

misaa56
20. říj 2021

@lazuli35 no když ho chceme tak co se dá dělat 😂přítel taky vstává po 5 a když přijde tak dělá okolo baráku furt. Někdy malý usne dřív ale to je výjimka😁 no tak snad už to vyjde🙏

sisi87_87
20. říj 2021

@lazuli35
@misaa56 Pritel taky vstává ve 4:50 a chodí většinou taky brzo, dřív jak malá 😄 takže po té desáté už jsem mrtvá taky a přítel většinou taky, tak nám to vyšlo většinou na ten fotbal, když byl do 23:00😁 když hlídá přes den babi, tak to přítele moc nebaví, protože to je na povel😄

lazuli35
20. říj 2021

@sisi87_87 takže aspoň nějaká manželka je vděčná za fotbal 😀👍
@misaa56 jojo, něco se musí obětovat, když člověk chce 👍

sisi87_87
20. říj 2021

@lazuli35 to joooooo 😄

karla30
21. říj 2021

Ahoj holky já nachlazena dost a divná ms jen špinění hnědé a toto vysledek.V so udělám další

lazuli35
21. říj 2021

@karla30 držím pěsti! 🍀🍀🍀

misaa56
21. říj 2021

@karla30 tak dej pak vědět 🍀🍀

karla30
22. říj 2021

@lazuli35 děkuji 😊

karla30
22. říj 2021

@misaa56 dám sem sama zvědavá 🤪

lucpop94
autor
22. říj 2021

Dobré ráno všem snažilkám..
Dnes mám jeden spoždění a přiznám se, testovala jsem pár dní před MS..
Testy jsou pro srovnání dělaný den před MS a den po vynechání… myslím, že jsme na dobré cestě.
Všem pozitivním moc gratuluju a zbytku držím pěsti ❤️🍀
Jinak jsem nachlazená… rýma, suchý a drazdivy kašel, jsem slabá. Teplotu nemám, ale dost se potim…
Co si muzu dat? Do práce tento týden dochodim, ale v pondělí se uvidí…kdo to má stejně ? 🥺

karla30
22. říj 2021

@lucpop94 vitej do klubu moribundusu,leda tak mořský sprej,tussin nebo homeopatika moc toho na výběr není. A gratuluji ke // 🍀🍀

lazuli35
22. říj 2021

@lucpop94 gratuluji 🍀🍀🍀 no tak leda paralen, morskou vodu apod.

sisi87_87
22. říj 2021

@karla30
@lucpop94 Gratuluji 🍀🙂

karla30
22. říj 2021

@sisi87_87 díky ☺

Strana
z5