Kolikátý den duch sílil (po Ovitrelle)?
Holky, kolikátý den po ovitrelle vam silil duch a bylo to tehu? Mam dnes 9.den po ovitrelle, takže duch na tt je nejspíš ještě způsoben injekcí
@31nika31 to už nebude z ovitrelle, to je neco jinyho ❤️
Holky, jestli mě takhle navnadite a pak to dostanu, tak na vás vlitnu asi 😃😃😃 já se tomu snažím nevěřit na 100%, ať to není zklamání 100% ale jen tak napůl 🤣
@31nika31 rozumim 😀😀 lepsi zustat nohama na zemi, ale tohle je fakt hezka carka 😊
@kelerub myslis? Ja nevím. Vcera bílý a dnes neco s pritelem vidime 😁
Hele něco tam je. Který jsi dneska den? Mělas jen ovitrelle a domácí snažení a nebo ivf?
@kelerub jem domácí snažení.. Ms ma byt za 3 dny
Sněhobílý test není. Něco tam taky vidím, takže budu držet pěsti ať sílí 🍀
@kelerub tenhle je ze dneska, včerejší byl bílý, špatně jsem to napsala 😊 děkuju moc, budu doufat!
Taky něco vidím. A je to asi podobné, jako já to měla ve čtvrtek, tudíž 3 dny pred MS. Taky držím pěsti🍀
Tak jsem si dneska koupila i mamatest a před hodinou testla, je to hezky vidět, takže bych tomu chtěla věřit, ale zároveň bych se nedivila, kdyby to byla pořád ta injekce, protože já musím být něco "spešl" 😃 tak jsem zvědavá, jestli to dostanu 😃 měla bych to mít zitra (většinou pravidelne akorát ten minulý měsíc byly dva dny zpoždění)
@31nika31 takova hezka carka nebude ovitrelle 😀 tyjo, ja tiše gratuluji 🤰🏼
@31nika31 kolik dni mas do Ms? Ja dnes nasla taky ducha, ale ty mas teda hezci carku..
@31nika31 tak teď už jen klid, ať ta mrcha neprijde, budu držet palce 🍀 Já se na to nechci moc upínat, fakt mi to přijde jako flek spis 🤔
Ale tak kdyby jsi neměla v sobě hcg, tak se ti nic neukáže... Kdybych neměla tu injekci, tak tomu věřím hned od prvního objevenyho ducha, protože vždycky to bylo bílý a teď toto ☺ takže doufám, že to není ta injekce (snad ne, když už je to dobu, co jsem si ji pichala - 2.10.) jestli přijde MS, tak nebudu zklamana nebo smutná, ale vytocena 😂 a ty jsi po Ovitrelle měla duchy předtím, pak nic a teď znovu, tak věřím, že vám to klaplo🍀
@31nika31 no prave, presne tak jsem to měla. Ze nikdy ani duch 👻 . Děkuji, jsi hodna! A kdy v takovem pripade, jako mas ty a dnesnim terminem MS, se vola na gyndu?
Většina gyndaru zve na návštěvu až tak na 7-8 týden, kdy je vidět i srdíčko... Některý však zve klidně v tom pátým týdnu, že tam něco vidí... Ale když neuvidí srdíčko, je zbytečný tam chodit.... Ale až se mi objeví opravdová dálnice, tak mu zavolám skrz zdravotních důvodů - beru prášky na vysoký tlak (to se nesmí), na štítnou žlázu (taky blbý), byla jsem na konizaci a měla jsem v tom únoru biochemické těhotenství, takže radši zavolám dřív...
@31nika31 jo jasny.. tak zas radsi driv a nic nepodcenit. Ja zas beru utrogestan na udrzeni a za chvíli mi dojde a bojím se, ze kdybych ho prestala brat, pripadny mimi se neudrzi
Tady vidím moc hezkého ducha..možná i víc jak ducha 🙂držím palce 🍀
@31nika31 tyjo, tak to jsem rada ❤️. Ja v nedeli zaspinila vecer a od te doby tt uplne bílý, negativní a ms nikde :(
To mě mrzí, tak snad příště 🍀
@31nika31 snad 😕
My jsme se taky načekali☺ brali jsme vitaminy, píchla jsem si ten Ovitrelle a pomohli jsme polohou 😃
@31nika31 taky bereme, Ovitrelle bylo, utrogestan byl a kulový 😀 takže ještě jednou gratuluju

Holky, tak já nevím.... Včera jsem psala, že vyhazuju testy, dokud nejsou jasný, ale já ho posilala segre, tak jsem si stahla ten že čtvrtka a dnešní... Jako rozdíl tam je velkej, ale na jiným druhu to nebylo tak vidět... Tak jsem na vazkach, jestli je to furt Ovitrelle