Kombinace nemocné štítné žlázy a revize

tobolkaa
29. led 2018

Ahojky.. Jen mě zajímá, jestli má někdo zkušenost. Mám nemocnou štítnou žlázu, beru Euthyrox 125 - 1x za den. Antikoncepci neberu 5 let a menstrauci měla jako hodinky co 28-29 dní. Minulý rok po třech měsících snažení jsem otěhotněla. V době těhotenství mi doktorka zvedla dávku léků na po-pá 1x a so-ne 1,5x denně. V 6+1 jsem měla zamlklý potrat a byla na revizi. Od revize, co se mi vrátila menstruace byla opět 28-29 dní (akorát ta druhá po revizi byla 36 dní, což jsem neřešila vzhledem k revizi a mám jich za sebou 6x). Primář mi řekl, že mám počkat 3 cykly a pak na to skočit. Dva týdny zpět jsem měla odběry a zhoršila se krev a doktorka mi opět zvedla léky na stejnou verzi jako když jsem byla těhotná. Udělala jsem si test, negativní . Teď mám 5. den zpoždění a zase negativní .. Je tu někdo, kdo měl podobně? Děkuji.

linee
29. led 2018

To na to nemusi mit vliv. Tehotenstvi je kvuli hormonum napor na stitnou zlazu,proto mozna to navyseni.Obvykle ta uprava leku se ukaze asi po 3 mesicich.
Pokud mas spravne kompenzovanou stitnou leky,tak se opravdu neboj,na dalsi otehotneni to ma minimalni vliv.
Co se tyce dalsiho otehotneni,tal zavisi,jak se citis.Nekdo otehotni uz v sestinedeli,pokud jsi mela zt uz takto na zacatku,klidne se muzete snazit uz po 1.ms;).doporucuji kontryhel na rust sliznice

tobolkaa
autor
29. led 2018

Jsem laik, ještě děti nemáme, takže zkušenosti nulové. A už poprvé jsem žádné změny nepocitovala. Jako citlivé prsa, větší citlivost na pachy atd. Už se snažíme právě od 3. cyklu. Jinak používám Femibion. Uvidím, jestli se objeví menstruace. Dám tomu týden než si udělám další test, pokud se neobjeví ..

ssandy
29. led 2018

Mela jsem 2 SP a pak normalni tehotenstvi, stitnou zlazu kompenzovanou. Pri tehotenstvi mi vzdy trochu trochu pridali davku leku a hlavne jod. Pokud mas vysledky v norme, tak to nema vubec vliv. Otehotnela jsem hned nasledujici cyklus po potratu, asi prave proto, ze jsem vsechno hodila za hlavu a po roce a pul pokusu prestala neco pocitat, merit a zjistovat. U me to nejspis bylo v hlave. Antikoncepci jsem brala asi 13let. Blbe se to sice dela, ja vim, ale neres to tolik. Jestli nemate zadnou jinou prekazku, tak se urcite brzy zadari!

tobolkaa
autor
29. led 2018

Naštěstí nám do toho vstoupila rekonstrukce bytu, takže myšlenky jinde. Jinak neměřím a nepočítám .. K tomi jsem se ještě nedostala.. Taky studuji a letos končím Ing. Takže zkoušky atd. Takže myšlenky jinde.. Ale jestli jsem si toho nenaložila hodně .. 😂😊

linee
29. led 2018

@tobolkaa nekdy je to dobre,nez myslet na otehotneni.At se brzy podari a hodne sily!

ssandy
29. led 2018

@tobolkaa tak to si pis, ze se to brzy povede. 🙂 Statnice a rekonstrukce s pupkem bude top!