Kombinace vitamínů. Není to už driják pro tělo?
Ahojte holky, chci se zeptat🙂 objednala jsem si nosifol forte duoactive, čaj pro plodnost. Teď sem brala jen C a femibion, chci zkusit změnu.... chci se zeptat, chci si objednat macu ale spis hlediska na zlepšení hormonálniho akné už sem bezradna.... mužů tohle michat nebo už je to drijak pro tělo?....v tomhle se vůbec nevyznám a nerada bych vymyslela nějakou blbost 😀 samozřejmě, ze v první rade se snažíme už x let takže akné kdyžtak nějak přežijí.... popr jestli nějaká ,,osvědčená” kombinace?
Myslím že tou macou nic nezkazis. Je to přírodní prášek z kořene, tamto jsou vitamíny. Zkus třeba ještě prohledat internet.
@12misulkq ahoj 🙂 já si o tom právě taky hodně četla, jelikož mám toho teď více co bych chtěla užívat a prý by to žádný problém byt neměl, když kombinujes vitaminy s čajem. Já zase beru Ogestan (který mi doporučil přímo doktor) je tam prý nejvíce kys.listové, piju čaj Ludmily mojzisove ( i cviky cvicim) a teď začínám brát ještě Drmek.
Takže si myslím, ze klidně můžeš...jen si úplně nejsem jistá ještě Nosifol a macca muže dohromady 🤷🏼♀️
@juliiiie zkusím nekde pohledat.... já potrebuju takový vitaminy kde je listovka nasteprna moje tělo ji totiž neumí rozkládat.... 🤔nevím co mě to chytlo už sem to delší dobu neřešila a přijde mi, ze teď su do toho tak zařazena jak skoro před šesti rokama 😀 sem si pravezenasla pilulku ze 4 druhu maci, ale spis se mi teď pravě jedna o to akné a na tohle si ti strašně chválí a vím že je hormonální, tak bych to chtěla trochu kolem té m/s zlepšit abych nevypadala jak úplnej debil 😀😀😀😀
já jsem nebrala nic a otěhotněla jsem. A jelikož si to ani nepamatuji (sex s přítelem), tak si myslím, že jsem počala z ducha svatého. Vitaminy jako samotné sjem brala až po porodu : probiotika a vitamin C
Já měla ten Nosifol forte duo active, k tomu tuším už jen občas vitamin E a čaj Sonnentor Zakrátko maminkou (ten mě dostával do psychické pohody), když se nám konecne zadařilo ... Manžel teda bral Folandrol a zinek 🙂
Jinak k dotazu, Macu už bych k tomu nebrala 🙂
@jakreb Já ale jen řeším to jestli mužů brát macu na hormonální akné pokud budu brát nosifol nic víc 😀
@jako_mala_holka čaj chci užívat taky jen spis pro takovou pohodu, necekam ze po čaji itehotnim 😀😀a mužů se zeptat proč by si ji už nebrala? 🙂
@12misulkq ta kombinace už mi přijde moc a myslím, že už i ten nosifol max s vit E by možná mohl pomoct i na to akne, zkus a uvidíš, mně na pleť hodne pomohlo až tehotenstvi... S tím čajem to chápu 😄🙂

Já bych brala buď Nosifol a macu nebo Febion macu. Určitě ne všechno. Dle složení jsou si oba výrobky dost podobné. Na tu macu jsem četla dobré recenze.
Zkusila bych ten Nosifol. 🍀🍀🍀