icon

Konec ms po půl dni?

nazka
21. kvě 2019

ahoj holky, chtela jsem se vas zeptat,jestli nektera nemate podobnou zkusenost.. snazime se o mimi, sex byl behem ovu (tu si hlidam pomoci testu) a ms mam pravidelnou,vzdy 5 dni. nyni mela.dva dny zpozdeni a po pul dni vymizela. test mamatest 10 z odpoledni moci byl negativni. nerada bych nejaky problem,ktery by snazeni o miminko zbrzdil.. mam volat gyn? diky za nazory

julielim
•
21. kvě 2019

teoreticky už můžete být těhotná, počkejte ještě pár dní. Já měla v březnu MS celou rozhozenou, den jsem krvácela, 2 dny špinila, pak nic.. a takhle týden. no a na začátku května jsem se u dr dozvěděla, že jsem otěhotněla 3. den menstruace, takže mi měsíčky bláznily nejspíš kvůli uhnízdění vajíčka.

alterego
•
21. kvě 2019

Já to tak měla při druhém těhotenství. Menstruaci jsem měla jeden den, druhý den jen špinění. Vrtalo mi to hlavou, tak jsem si za dva dny udělala test s už byla viditelná druhá čárka. 😏

jirikmaminka
•
21. kvě 2019

Holky prosim myslim ze jsem mohla byt tehotna i kdyz test zatim nic moc neukazoval ms prisla o den drive jen tak malickato na papir dnes uz vice a ted uz asi 3 hod mam silene bolesti v podbrisku a vajecniky je mi spatne a ted jsem sla na zachod a vypadl ze me 2 takove kusy vim ze se asi nejspis bude jednat o potrat ale nevi zda plasit a volat doktorce nebo to nechat zatim byt

moxha
•
21. kvě 2019

@jirikmaminka nevolala bych.V takovém případě to odejde s ms a bez větších problémů

jirikmaminka
•
21. kvě 2019

Prislo to prave o par dni driv nez ms a mam.strasne bolesti vajecniku zad a v podbrisku ale.spis ses se bala kvuli tomu ze mam lidenskou mutaci krve spatnou srazlivost

nazka
autor
•
21. kvě 2019

@alterego tak ja asi jako Ty..

jirikmaminka
•
21. kvě 2019

@nazka nadhera gratuluji

nazka
autor
•
21. kvě 2019

@jirikmaminka moc dekuji☺

nazka
autor
•
21. kvě 2019

@jirikmaminka drzim moc palce,at to dopadne u vas podobne

jirikmaminka
•
21. kvě 2019

@nazka dekuji ale u me asi ne zacla jsem vcera o par dni driv spinit a dnes se to trosku rozjelo ale jinak nez vzdy akorad mam velke bolesti v podbrisku a vajecniky je to zvlastni ale uz tomu moc neverim i kdyz mi je stale.blbe boli prsa vajecniky

alterego
•
21. kvě 2019

@nazka Super! Moc gratuluju! A držím pěsti, ať je vše ok. 😉😊