Kontryhelový čaj a Nosifol při pravidelném cyklu

c451
13. dub 2016

Snažíme se o miminko a v rodině mi byl doporučen kontryhelový čaj, že prý zvyšuje sliznici a šanci na uchycení miminka. Mám ale pravidelný cyklus 26-28 dní a po 3 měsících pití kontryhele (od dne menstruace po ovulace) se mi nějak prodloužil cyklus - 31, 29, 30.
Je pravda, že mi pomohl na bolavá a nateklá prsa, bolesti před spuštěním menstruace, kdy jsem si musela brát brufen a je vidět, že odchází i sliznice, ale nevím, jestli ho tedy nadále užívat, když mi cyklus takto ovlivňuje.
Četla jsem na něj pozitivní reference, ale bylo to vesměs od uživatelek, které měly nějako problémy - po vysazení HA, nepravidelné dlouhé cykly, po potratu atd. Myslíte, že ho mám užívat i nadále?
Stejnou otázku mám i v případě Nosifolu. Ten jsem ještě užívat nezačala, ale slyšela jsem vesměs pozitivní reference, ale zase to opět byly případy nepravidelného men.cyklu, vysazení HA atd. Myslíte, že ho mám užívat? Snažíme se 2 měsíc. Děkuji

zuzatrhal
13. dub 2016
Uživatel zuzatrhal je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od zuzatrhal.

Ahojky, já za mě doporučuji Fertility blend 😉 Nějak se nám nedařilo, měla jsem na střídačku pravidelný a nepravidelný cyklus a chtěla jsem si to něčím pozichrovat. Někde jsem vyčetla, že má fertility i balení pro páry, takže jsem se rozhodla zichrovat ze všech stran 😀 No každopádně se vyplatilo a já po pár měsících otěhotněla 🙂 Držím ti palečky.

c451
autor
13. dub 2016

Neporadí ještě někdo prosím?

shargianna
13. dub 2016

@c451 ahoj! Já mám pravidelný cyklus a přesto se nám nedařilo. Zkusila jsem zkombinovat kontryhel a inofolic (podobný nosifolu) a otěhotněla jsem 🙂

komive
13. dub 2016

Mně kontryhel cyklus taky prodlužuje, proto nepiju, nemám nervy čekat 35 dní místo 28..o Nosifolu nevím, nikdy jsem nebrala..

sedlakovasary
13. dub 2016

Já teda tééž 3 měsíc pití kontryhelu na nárust sliznice a zatím cykly 28-30...takže snad dobrý 😉

martinkamoj
13. dub 2016

@c451 Já užívám kontryhel a předtím i nosifol, teď spíš inofolic, ale je to úplně stejné.. Inofolic a nosifol nebo Fertiprona-levnější varianta, obsahují kyselinu listovou a inositol.. Vlastně je to takový vitamínový doplněk. Kontryhel je na úpravu cyklu, také pomáhá od bolesti při MS, mě hodně pomohl i v hojení po mimoděložním těhu... ale pravda ta, že někomu cyklus prodlužuje.. Já teda měla problém ten, že jsem neměla cyklus žádný a díky kontryhelu aspoň nějaký 😉 také jsem k tomu však užívala kapičky gynex-které to taky podporují.. Já k tomu teda přidala i maliník- ten doporučuji i vám, je vhodný pro kvalitnější ovu 🙂 Takže dle mého nosifolem, inofolicem nebo fertipronou nic nepokazíte, stejně se doporučuje před plánovaným těhu kys. listová a tu tohle v sobě má... A třeba ten maliník, kontryhelem byste taky nic nepokazila ale pokud vám vadí delší cyklus tak neberte 🙂