Krvácení 18. den cyklu. Mohla by to být nidace?
Zdravím holky dnes jsem 18 den cyklu, včera jsem začala špinit a teď jak jsem byla ve sprše tak krvácet jasnou krev. Myslíte že by to mohla být třeba nidace? Minulou ms jsem měla o 2 dny dřív. Tak možná byla ovulace i dřív nevím. A bazalka dneska 37,2.
@jjasmina už jsem objednaná na gyndu,tak uvidím. Teď už zas jen lehce spinim,ale jen tak lehoučce. Tak uvidím.
Nidace nebude jasna krev,spis ti klesl urcity hormon a telo spustilo menzes drive. Nebyla jsi nemocna?
@astyna88 no už nekrvacim,krvácela jsem jen večer ve sprše. No nemocná jsem.
@dendasubaristka no ja když začala na jaře špinit a krvácet, u mě to nedopadlo, ale to neznamená, že u vás to bude stejné. Budu držet palce 🙂
@jjasmina no uvidím,buď mám rozházené hormony nebo to může být a nidace no. Tak uvidím co na té gynde mi řekne.
@dendasubaristka
@dendasubaristka jj ono stejně vám asi jen vezmou krev jestli bude pozitivní na hcg, na ultrazvuku asi nepujde nic vidět ještě a vy ste si dělala test?
@jjasmina jde mi o to že mám třeba něco špatně a radši chci ať se na mě podíva. Za celou dobu žádné špinění nic a teď tohle. A dva měsíce zpět jsem zase spinila od ovulace až do ms. Takže radši chci ať se na mě podíva
@dendasubaristka meli 😀 protoze jsem nechtela prosvihnout ovulaci ... Navic to bylo po skoro dvou letech snazeni, takze rychla akce 😁
@kixi ty jo no. Já právě nikdy při ovulaci nekrvacim. Takže jsem to za ovulaci neoznačila,hlavně byla bazální teplota 37,2. Což je na ovulaci taky hodně. Takže to u mě asi ovulace být nemůže. A podle čeho jsi věděla že to je ovulace a třeba něco jiného ne? Měřila jsi teplotu, testy nebo tak?

Já měla při nidaci jen ružový flíček na intimce, jinak nic..