Krvácení v půlce cyklu při ovulaci. Co dělat?
@andreapokorna89 místo spínání mělo být špinění 🙈😄
@andreapokorna89 jak máš dlouhé cykly, že jsi v půlce a přitom byla ovulace před 13 dny? Testy jsou dělané den po dni?
@themuffin mám 44 denní cykly teď. Byla jsem u doktorky na kontrole kde mi vše k sdělila. Ano den po dni. Proto mě zarazilo včerejší krvácení. Miminko si přejeme taky víme, ze proste někdy samovolně odejde jen nějak nechápu testy a menstruaci 😱 začala jsem špinit v pátek a včera krvacet
@18moniik já Ti rozumím 😆 v klidu ☺️☺️☺️ Ty překlepy jsou kolikrát na palici 😄😄 já to nechám na přírodě a ono to nějak dopadne
@andreapokorna89 udělej si test i po skončení krvácení a pokud bude čárka silnější, asi bych radila zajít na gyndu, aby ti vzal krev na hcg.
@andreapokorna89 moc držím palce, aby bylo vše jak má být 🙂😇

@andreapokorna89 nechala bych to na přírodě. 🙂Občas se stane, ze MS nebo spínání muže přijít dřív. Pozitivní ovulacni test by měl mít čárky stejně silné. Někdy je ta testování i silnější. Hormon se v těle vyskytuje v určité míře pořad, takže tam slabá čárka či duch je skoro vždy. K testům je dobré treba i měřit teplotu pro lepší přehled. Držím palce, ať se brzy zadaří 🙂😇