Léky na podporu otěhotnění, jaké jste braly?
Ahoj holky, jak se Vám podařilo otěhotnět? Brali jste nějaké léky na podporu? Jaké? Co Vám pomohlo?
Chci moc miminko a nemůžu otěhotnět nevím proč
Ahoj, moje máma začala pít kontryhel a otekly ji nohy. Nevíte s čím to může souviset?
Podle mě to chce hlavně klid a trpělivost, nemyslet na to neustále a brát takové ty vitamíny s kyselinou listovou, ty se hodně doporučují. Já jsem při prvním těhu brala taky tady ty doplňky akorát teď u druhé jsem zkusila zase něco jiného, novějšího, protože to jde neustále dopředu a to složení se vylepšuje.
Holky mate někdy zkušenosti s Mama Víta ty prášky když jste se snažili o miminko
@darija06 jaký jste brala léky když jste se snažila o miminko
Mela jsem nakazano od doktorky tak 6 měsíců před snažení kyselinu listovou 800 mg, ja ji brala 2 mesice pred a pak jsem brala rybi tuk, ono je dobry telo pripravit na plozeni, jako kdyby uz tehotny bylo, tak mi to i vysvětlovala doktorka, muze se pak zabranit vyvojovym vadam, jelikoz se vam budou vytvaret kvalitnejsi vajicka a pila sem jako vzdy zeleny caj z bylinkarstvi
@skarma007 dobrý den mohla by jste mi prosím napsat přesně jakou tu kyselinu jste brala ? A jaký rybí tuk... Moc děkuji

tak už jsem to dostala pořádně. Dnešní den mě ujistil, že opravdu chci. Jak to máte s prací? oznámení o těhotenství?