icon

Má někdo zkušenosti s jedním vejcovodem?

mendy84
30. črc 2019
xaxanka
30. črc 2019

Já mám jeden...

mendy84
autor
30. črc 2019

@xaxanka a zdařilo se

mendy84
autor
30. črc 2019

@mendy84
@xaxanka byla jsem i na profuku a zatím ešte nic jestli tet se to nepovede tak sem dostala clostika druhej den ms mám brát

xaxanka
30. črc 2019

@mendy84 ano..v 3 ledna laparoskopie a 12 května těhotenství

mendy84
autor
30. črc 2019

@xaxanka tak to bylo velké štěstí který vejcovod byl odebran

mendy84
autor
30. črc 2019

@mendy84
@xaxanka Eště se chci zeptat kdy je nejlepší dělat tt před ms mám to dostat cca7dni

mendy84
autor
30. črc 2019

@mendy84
@xaxanka mně byl odebrán levej

loylii
30. črc 2019

@mendy84 mám pouze jeden a otěhotněla jsem prirozene ze strany kde ho nemám.

mendy84
autor
30. črc 2019

@loylii tak to je velké štěstí

loylii
30. črc 2019

@mendy84 vím to na tisíc procent, protože jsem v tom cyklu byla na gynde a Dr mi říká, mate dva folikuly na levé straně před prasknutim, a já - no to je pech, tam zrovna nemám vejcovod.. tak jsem jela na chatu, tam se dost priopila, v šílene nepochopitelne poloze se zadarilo😉)) a to jsem byla měsíc před 4.ivf, tentokrat s darkyni. Jo a oplodnily se obe😉

mendy84
autor
30. črc 2019

@loylii hezký gratuluju

loylii
30. črc 2019

@mendy84 tělo dokáže zázraky.. mě pak Dr říkal, ze vejcovod je velmi pružný a natáhne se.. vajicko při ovulaci vystřelí do dutiny břišní a pak teprv se chemickými reakcemi snaží vejcovod ho natáhnout...

mendy84
autor
30. črc 2019

@loylii snad se dočkáme dobre spravi kdy si mám udělat tt před ms

pe_tu_ss_ka
30. črc 2019

@mendy84 také mám jeden po mimoděložním, kdy mi byl odebrán.. A do půl roka jsem byla těhotná.. Jinak jeden vejcovod dokáže zastat práci o toho druhého, prostě chytí vajíčko i z druhé strany. Co se těhotenského testu týče, mě ukazoval pouze clearblue digitální.. Papírky mi neukázaly ani v jednom těhotenství dvě čárky.

mendy84
autor
30. črc 2019

@pe_tu_ss_ka děkuji také zkusím

loylii
30. črc 2019

@mendy84 mě vyšel digitální test pozitivní 2 dny před MS.

mendy84
autor
30. črc 2019

@loylii děkuji 😊

sayast
30. črc 2019

Já otěhotněla s jedním vejcovodem během 1 nechráněného styku mimo plodné dny 😁. Asi k nam miminko opravdu chtělo ♥️

slunickonanebi
30. črc 2019

@mendy84 mám odebrán vejcovod od mládí po komplikovaném zánětu slepého střeva, kdy se zánět rozšířil až na pobřišnici. Mám dvě děti, z toho jedno cca po roce snažení a 2. na první pokus

elis_elis
1. srp 2019

Moje babicka ma taky jeden vejcovod. A otehotnela jeste ve 40.

mendy84
autor
1. srp 2019

@elis_elis no to teda mněla štěstí

mendy84
autor
1. srp 2019

@sayast to je zázrak mimo plodné dny to sem ešte neslyšela

palomadorantez
1. srp 2019

Mám taky jeden vejcovod je mi 31 let a až teprve se můžu snažit uvidím jak dlouho mi to potrvá dávám tomu i rok abych byla připravená na vše

sayast
1. srp 2019

Dobře,tak budeme slovickarit 😁. Otěhotněla jsem mimo předpokládané plodne dny,bez jakýchkoliv ovulacnich příznaků. Bazální teplotu,ani ovulaci jsem nikdy neměřila. Jinak samozřejmě,bez ovulace člověk těžko otěhotní 😏. Nicméně to nic nemění na tom,že jsem během jednoho styku okamžitě otěhotněla i s jedním vejcovodem

sayast
1. srp 2019

Jinak je mi 33 a děti už 2 mám jestli také hraje roli

muhehehe
1. srp 2019

Osobní zkušenost nemám, ale kamarádka při prvním otěhotnění měla mimoděložní těhotenství - odebrán vejcovod. Následně otěhotněla na první pokus, vše v pořádku. Když pak chtěli druhé mimčo, tak se zadařilo asi za půl roku, což je taky paráda. Tak snad to trochu uklidnilo ;)

mendy84
autor
3. srp 2019

@muhehehe to je štěstí a příroda někomu dopreje někomu ne