icon

Má smysl druhý den testovat těhotenství?

katerinaaa87
17. říj 2022

Ahojte. Dotaz je v předmětu. Spíše mě zajímají vaše zkušenosti. Jestli fakt heden den sněhobílo a druhý den už byl dušík vidět... MS má přijít v sobotu. U předchozího tehu jsem měla pozitivní výsledek 8DPO.

lencaa11
17. říj 2022

@katerinaaa87 může se stát záleží na ovu a zda se povedlo čárka může bejt vidět i 10,12 atd dpo

palja
17. říj 2022

@katerinaaa87 tady každý testuje ještě před MS. Třeba moje zkušenost je taková. U první dcery jsem měla slabého ducha až 4 dny po vynechání MS. U druhého těhotenství slabý duch až 17 dpo (potvrzena ovulace lékařem a bazální teplotou), teď mám z tohoto těhotenství 10ti měsíční dceru. Nikdy jsem neměla ani náznak druhé čárky dříve.
Takže testujte dál 🍀❤️🍀

zuzkasim
17. říj 2022

Mě to tedy přijde taky brzo, není lepší testovat až v momentě, kdy se pár dnů MS nedostaví?

jjasmina
17. říj 2022

@katerinaaa87 je brzo

koko123
17. říj 2022

@palja přesně, mně testy ukazovaly až cca od 16dpo

katerinaaa87
autor
17. říj 2022

@zuzkasim joo. To by bylo lepší určitě. Byla bych ráda trpělivejsi. Zatím se mi to nedaří, ani rano nemůžu dospat

sticker
katerinaaa87
autor
17. říj 2022

@jjasmina vím, proto to píšu. Spíše mě zajímalo, jestli je možné mit jeden den čistou I a druhý už II -zkušenosti tu ma s testovanim urcite spousta

lipline
19. říj 2022

@katerinaaa87 jak to vypadá? testuješ?

katerinaaa87
autor
19. říj 2022

@lipline porad nic. Vcera jsem odpolko pouzila posledni, abych alespon jedno rano netestovala 😀
Na zitra uz jsem dneska dokoupila Livsane, tak zkusim...ale teplota klesá, tak spise nedoufam

katerinaaa87
autor
20. říj 2022

@lipline dnesni test bílo...ani podbrisek uz neboli a to teda bolel dost od ovulace az do pondelka