icon

Mají ovulační testy vliv na šanci otěhotnět?

kkaki
31. bře 2026

Zdravim. Rozhodla jsem se v tomto cyklu udelat ovulacni testy na presnejsi dny kdy jsou plodne dny. Cykl zacal 20.3-24.3. Dnes jsem 11 den cyklu. Bezne myvam 30-32 denni cykly. Chci se poradit jesli tento dnesni test vypovida, ze jiz dnes a pozitri pohl styk by pokryl plodne okno? A sance tam na teho je?🙏🏼😂
Horni test je vcera odpoledne a dole vyraznejsi dnesni dopoledne

Mají ovulační testy vliv na šanci otěhotnět?
janickaslepicka
31. bře 2026

@kkaki takhle výrazný test mám jeden před pozitivním testem. Ovulace mi dorazí po pozi testu do 24 hod. většinou. Otěhotněla jsem 2x z pohl. styku 2 dny před pozitivním testem. Za mě bych už zkoušela včera 😁

kkaki
autor
1. dub 2026
@janickaslepicka

@kkaki takhle výrazný test mám jeden před pozitivním testem. Ovulace mi dorazí po pozi testu do 24 hod. většinou. Otěhotněla jsem 2x z pohl. styku 2 dny před pozitivním testem. Za mě bych už zkoušela včera 😁

@janickaslepicka jee, tak to ti moc preji, super. vcera jsem podvecer delala test a bledy jak ten predtim. Styk byl. Dnes zkusim test znovu , uvidim co ukaze. 🙏🏼 kdyby byl bledy, myslis, ze to odezniva a uplne potrebne to neni a uz nechat? Dekuji mooc

kkaki
autor
1. dub 2026
@janickaslepicka

@janickaslepicka jeste dodam, pardon. Styk byl jeste
28.3, jsou to tri dny, ale treba to pokryje pripadne?

kkaki
autor
1. dub 2026

Tak dnesni test takto.

lvl16
1. dub 2026

Ten spodní test ještě pozitivní nebyl, ale věřím, že třeba za 10-12 hodin by už čárky byly stejné. Takže bych čekala ovulaci v následujících dvou dnech a bušila do toho 🙂.
Čekám třetí dítě a pokaždé jsem se řídila ovulačními testy.

kkaki
autor
1. dub 2026
@lvl16

Ten spodní test ještě pozitivní nebyl, ale věřím, že třeba za 10-12 hodin by už čárky byly stejné. Takže bych čekala ovulaci v následujících dvou dnech a bušila do toho 🙂.

@lvl16 vcera po 16:30 jsem zkousela test, byl hodne slaby. V podstate stejny co ten z dneska. Takze asi tamten byl “peak” a ovu prijde v nasledujicich dnech jk rikas. Dekujuu! Snaaad👀❤️

janickaslepicka
1. dub 2026
@kkaki

@lvl16 vcera po 16:30 jsem zkousela test, byl hodne slaby. V podstate stejny co ten z dneska. Takze asi tamten byl “peak” a ovu prijde v nasledujicich dnech jk rikas. Dekujuu! Snaaad👀❤️

@kkaki jasný netestuj a sexuj. Ovulace by měl přijít následovně 😁 držím palce 🍀

kkaki
autor
1. dub 2026
@janickaslepicka

@kkaki jasný netestuj a sexuj. Ovulace by měl přijít následovně 😁 držím palce 🍀

@janickaslepicka haha anoo dekuju❤️🤪

kkaki
autor
1. dub 2026
@lvl16

@lvl16 tak dnes ty testy jsou stejne nebo i slabsi nez ten horni z 30.3. Je mozne, ze mam testovat dal a treba se objevi jeste “peak” pozdeji? Ikdyz ta carka uz zeslabla

lvl16
1. dub 2026
@kkaki

@lvl16 tak dnes ty testy jsou stejne nebo i slabsi nez ten horni z 30.3. Je mozne, ze mam testovat dal a treba se objevi jeste “peak” pozdeji? Ikdyz ta carka uz zeslabla

@kkaki Já bych ještě pokračovala. Osobně mám ovulaci až 17. den cyklu 🙂. V nejhorším holt budete mít víc sexu 😂. Zkusím ti najít testy, ze kterých mám mimina.

lvl16
1. dub 2026
@lvl16

@kkaki Já bych ještě pokračovala. Osobně mám ovulaci až 17. den cyklu 🙂. V nejhorším holt budete mít víc sexu 😂. Zkusím ti najít testy, ze kterých mám mimina.

@lvl16 2019, 2022, 2025 🙂. O první jsme se snažili půl roku a vyšlo to až když jsem použila ovulační testy, druhý prcek trval asi tři měsíce a taky až po použití testu a u třetího jsem to nenechala náhodě, testovala hned první cyklus a hned to vyšlo 🙂.

kkaki
autor
2. dub 2026
@lvl16

@lvl16 2019, 2022, 2025 🙂. O první jsme se snažili půl roku a vyšlo to až když jsem použila ovulační testy, druhý prcek trval asi tři měsíce a taky až po použití testu a u třetího jsem to nenechala náhodě, testovala hned první cyklus a hned to vyšlo 🙂.

@lvl16 wow, tak to parada. Gratuluji❤️👀 jasne tak budu zatim 1 denne zkouset testy i dale. Zatim jen priznaky, ze 2 dny zpet rezava bolest jedne strane, dalsi dny tupejsi bolest podbrichem, dnes trva ale slabsi. Zacinaji bolet prsa u podpazdi. Zni jako “poovulacni” stadium haha. Ale nevim!.. pripinam testy od 30.3… treba zo jeste nebylo onco haha. Dekuji za odpovedi a rady, strasne potrebuji slyser zkusenosti holek, co to maji za sebou ❤️🙏🏼