icon

Mají ovulační testy vliv na šanci otěhotnět?

kkaki
Včera v 09:23

Zdravim. Rozhodla jsem se v tomto cyklu udelat ovulacni testy na presnejsi dny kdy jsou plodne dny. Cykl zacal 20.3-24.3. Dnes jsem 11 den cyklu. Bezne myvam 30-32 denni cykly. Chci se poradit jesli tento dnesni test vypovida, ze jiz dnes a pozitri pohl styk by pokryl plodne okno? A sance tam na teho je?🙏🏼😂
Horni test je vcera odpoledne a dole vyraznejsi dnesni dopoledne

Mají ovulační testy vliv na šanci otěhotnět?
janickaslepicka
Včera v 20:40

@kkaki takhle výrazný test mám jeden před pozitivním testem. Ovulace mi dorazí po pozi testu do 24 hod. většinou. Otěhotněla jsem 2x z pohl. styku 2 dny před pozitivním testem. Za mě bych už zkoušela včera 😁

kkaki
autor
Dnes ve 04:28
@janickaslepicka

@kkaki takhle výrazný test mám jeden před pozitivním testem. Ovulace mi dorazí po pozi testu do 24 hod. většinou. Otěhotněla jsem 2x z pohl. styku 2 dny před pozitivním testem. Za mě bych už zkoušela včera 😁

@janickaslepicka jee, tak to ti moc preji, super. vcera jsem podvecer delala test a bledy jak ten predtim. Styk byl. Dnes zkusim test znovu , uvidim co ukaze. 🙏🏼 kdyby byl bledy, myslis, ze to odezniva a uplne potrebne to neni a uz nechat? Dekuji mooc

kkaki
autor
Dnes ve 04:31
@janickaslepicka

@janickaslepicka jeste dodam, pardon. Styk byl jeste
28.3, jsou to tri dny, ale treba to pokryje pripadne?