icon

Mám naději na těhotenství? Bolesti a příznaky před menstruací

stastnamatka07
6. říj 2021

Ahojte, myslíte, že mám naději ?
Mamatest dělaný 05.10. v 16h a Clearblue dělaný v ten samý den jen v 19h.
Před týdnem sem měla silné občas bodavé bolesti zespodu a podbřišku, bradavky mě teď posledních pár dní strašně bolí na dotek.
K doktorovi jdu v Pátek, tak sem zvědavá, dnes mám den do menstruace, tak snad nepřijde.
(Poslední ms byla 09.-13.09.)

Strana
z4
verais
12. říj 2021

@journals tak právě bys měla tohle pochopit a né psát, že si má rovnou koupit kočárek a domluvit předporodní kurz tohle beru jako takový výsměch, ale někteří holt musí do všeho dloubat aby si dokázali, že jsou něco víc a honí si ego na druhých 🤦‍♀️

anickaaa28
12. říj 2021

@verais Tady s pochopením je to těžké po dnešku co jsem sháněla utrogestan a jen jsem se zeptala a jen dostala palbu komentářů a abych to smazala holt člověk když je zoufalý tak zkusi všechny možnosti....Celkem mě mrzí ze to takhle chodi na takových webech.....Kdo se nevzije do situace toho druhého tak to nepochopí. Aspoň vy jste jedna z mála co ma pochopeni a zastane se člověka.Ja to pani přeji a vim jake to je a strach ten tam bude vždy.

martulka88
12. říj 2021

@anickaaa28 Docela se divím takové doby. Já porodila mrtvého syna v 38tt (těžký porod, kdy se syn i zasekl v porodních cestách, nakonec šitý i čípek + byla přirostlá placenta a museli mě pod narkozou čistit) a doktoři mi řekli, že jakmile budu po šestinedělí a projde MS můžeme se znovu snažit.

anickaaa28
12. říj 2021

@martulka88 Ja se taky divím je to starší doktorka tak možná to tak bere ještě ze staré doby.Ale my se samozřejmě řídíme podle toho jak to citime my 🙂

verais
12. říj 2021

@anickaaa28 mě to tady hrozně rozčiluje a hlavně takové ty chytračky co vše ví a místo aby podpořily a slušně poradily tak hned házejí klacky pod nohy a vysmívají se a hned píšou o IQ atd... já si Vás pamatuji z jednoho dotazu ohledně gynekologa a teda už tehdy bych tam polovině lidí vrazila na vzpamatování facku....

anickaaa28
12. říj 2021

@verais Ja se slusne dnes opravdu zeptala jestli nema někdo utrogestan ze bych si ho od někoho odkoupila ta sprcha tech komentářů byla šílená.Dnes jsem narazila na jeden inzerát od mile pani která to taky neměla jednoduché.A nabízela aspoň 8 tablet.Vyhoda byla ze je taky z Ostravy zajeli jsme za ni dala jsem ji pro miminko ubrousky a pro starší děti čokolády. Rikala ze to nemuselo být ale ja byla tak vdecna aspoň za tu trosku.Dost me pochopila ze to chceme zkusit i s nim aby jsme se dočkali prvni kontroly na utz.....Taky to neměla jednoduché a rikala kdyby mela vic nabídla by.Jenze jak tak koukám v poslední době je to tu des někdo se na něco zepta a uz je oheň na střeše.......Kamarádka mi prave dnes psala at se zkusim zeptat na něj no zeptala a jaka negativita....Prave se me ptala proc ta negativita?No ja nevím by se musela zeptat tady.Zitra se opta svého lékaře jestli by mi ho napsal vim někomu to muze přijít zoufale ale ono když 3x po sobě je neúspěch....a nikdo to neresi tak je to o to těžší a člověk chce aspoň něco pro to udělat sám.

nikjean
13. říj 2021

@anickaaa28 Možná jste schytala tolik negativních komentářů, protože kupovat léky přes internet - od cizích lidí, kor pokud jsou na předpis, je fakt úlet. Je to dokonce nelegální.
Pokud máte pocit, že se vám doktor nevěnuje, tak jak by měl, tak jej změňte, není nic jednoduššího.

teress1215
13. říj 2021

@anickaaa28 já mám doma utrogestan, myslím ze je jeste nerozdelaný 😊 také sem brala po ztrátách miminka a jelikož sem ho měla i s druhým a stejně se neudržel tak sem si sehnala i když sem čekala třetí abych měla lepší pocit .. pokud to chápu dobře sháněla si ho tak kdyby si měla zájem stačí říct

anickaaa28
13. říj 2021

@teress1215 Psala jsem zprávu 🙂

Strana
z4