icon

Mám naději na těhotenství? Bolesti a příznaky před menstruací

stastnamatka07
6. říj 2021

Ahojte, myslíte, že mám naději ?
Mamatest dělaný 05.10. v 16h a Clearblue dělaný v ten samý den jen v 19h.
Před týdnem sem měla silné občas bodavé bolesti zespodu a podbřišku, bradavky mě teď posledních pár dní strašně bolí na dotek.
K doktorovi jdu v Pátek, tak sem zvědavá, dnes mám den do menstruace, tak snad nepřijde.
(Poslední ms byla 09.-13.09.)

Strana
z4
nikjean
6. říj 2021

@stastnamatka07 tak předpokládám, že je to na mě, když taguješ moje jméno 😅

stastnamatka07
autor
6. říj 2021

@nikjean A taky Vám samozřejmě děkuji, momentálně se řídím pokyny od mojí paní doktorky se kterou sem ráno mluvila, takže na odpověď paní, že proč lezu k doktorce, nemám už slov.

stastnamatka07
autor
6. říj 2021

@nikjean To sem si nevšimla ale pokud se chcete urazit i přesto, že to nebylo na vás, tak prosím 😁

lachtanice86
6. říj 2021

@stastnamatka07 sis dala tu práci a projela mi profil? Tak to je trapný 😂 , ale neboj se vlka nic, nehty a kytky si budu fotit dál.. Navic veřejná diskuze s blbou otázkou, tak stejně blbá odpověď..

stastnamatka07
autor
6. říj 2021

@lachtanice86 Ano dala sem si tu práci abych se podívala kdo mě komentuje, když mě nezná 😊 aspoň vím, že o nic zásadního sem nepřišla ve vašem případě, už jen kvůli tomu, jak jste komentovala tehdejší diskuze 😊

lachtanice86
6. říj 2021

@stastnamatka07 stejně tak ty nevíš nic o moji osoběa to toho mam za sebou mnohem víc než ty. Ale ty ses tu ukázala, kdyz neumíš položit dotaz a to zase stačí mne. Zdar

stastnamatka07
autor
6. říj 2021

@lachtanice86 Tak hlavně že mě neznáš ale dovolíš si říct, že toho máš za sebou víc než já, to svědčí o logice. Nazdar🙂

alilali
6. říj 2021

@lachtanice86 Co k tomu říct, co? 😀

journals
6. říj 2021

Jasně, objednej kočárek a taky bych už rovnou objednala i předporodní kurz 😀
Nikdo ti tu nemůžu říct nic jiného než ANO/NE. Takže máš celkem pěknou naději, že těhotná budeš. Záměrně nepíšu že těhotná jsi, protože zjistit jestli těhotná jsi není až takový IQ kvíz (i když... 😀) jako jde spíš o to, jestli těhotná budeš i nadále. A to nikdo neví. A ani doktor ti to teď nepoví.
Člověk by si myslel, že těhotenský test je celkem jednoduchý na zorientování. A ono ne 😀

orisek56
6. říj 2021

@izzylka prostě potřebuje jen utvrdit vtom, že určitě se to udrží a už může letět nakupovat výbabičku a jásat že je tehuleka a ten kdo může připustit i jiný průběh (i když ji to samozrejme nepřeje) by měl být z natesene diskuze jaksi trochu vyloucen. Samozřejmě přejme ji, aby, to dopadlo dobře.

izzylka
6. říj 2021

@orisek56 nikdy bych si nedovolila někomu nepřát těhotenství, nebo přát něco špatného 🙂
Ale tyhle dotazy mě fakt vždy dostanou 🤦🏻‍♀️
Tvl jsem ve 27.týdnu a stejně furt nemám jistotu, že vše bude ok....
každý normální člověk snad ví, že na začátku je to nejvíce rizikové a nikdo ji na 100% naději nedá...ani ty zázračné prášky na udržení těhu 🤣 prostě je to 50:50 a pokud se ji odpověď nelíbí, není něco špatně u nás, ale u ní 🤣

orisek56
6. říj 2021

@izzylka já rodim ke konci října a taky nejsem v klidu, to vlastně není nikdy. Ani po porodu. Strach o dítě už pořád.

teress1215
6. říj 2021

@stastnamatka07 tak já napisu svou zkušenost, vyšel mi papirkovy test a clearblue před ms 😊 po 5ti dnech zpoždění ms, na clearblue - a na papirkovem jen jedna čárka .. naděje je vždycky jen to ne vždy je na 100%

izzylka
6. říj 2021

@orisek56 přesně 🙏🏻 tak přeju rychlý a pohodový porod 🍀🍀

sylvka
6. říj 2021

@stastnamatka07 koukni ke mě do alba miminko ..láska... Mám tam milion testu od 9 dne od ovu,čili také před ms. Jen si myslím,že k dr jdeš opravdu brzy 🧐podle mě by bylo rozumnější ,třeba jednou za tři dny testovat a sledovat ,zda čárka sílí.

zrzeckas
6. říj 2021

@stastnamatka07 u toho clearblue je napsane, ze muzes testovat az 5 dni pred ms, ale cim blize, tim je vysledek presnejsi nebo tak nejak.... Take jsem s nim testovala pred MS, myslim dva dny predem 🤔 .... Sice jsem postrehla nidaci (krvaceni a bolest) pak ten clearblue pred MS, ale stejne jsem se modlila aby to dopadlo dobre a to cele tehu 😁

petulkadodo
6. říj 2021

@stastnamatka07 Ahoj, já jsem testovala mamatestem 11 dní po ovulaci, protože jsem se chystala jít na akci, kde se pilo hodně vína. Vyšel mi stejně jako tobě, na akci jsem už nepila a dnes je z toho roční syn 🙂 Rady o tom, jak jdeš k lékaři brzy, ignoruj. Někdy k tomu je důvod. Já třeba beru léky, které je třeba s pozitivním testem hned vysadit, proto mám nařízeno testovat brzy. A dělám práci rizikovou pro těhotné, kde je taky třeba mít těhotenství, byť potenciální, potvrzeno co nejdříve.

stastnamatka07
autor
6. říj 2021

@petulkadodo Děkuji ❤️ Nikdo neví jaký je můj zdravotní stav ale stejně k doktorovi lozit nemám, nechápu, děkuji za rozumnou odpověď.

fifinka2020
6. říj 2021

@stastnamatka07 Ja treba mela Clear Blue 1-2 tydny a odeslo to... je to proste bud a nebo, neda se to moc statisticky spocitat...

anickaaa28
6. říj 2021

@stastnamatka07 Ahoj napisu ti mou zkušenost. Taky jsem testovala mamatestem a clearblue vyšlo mi 1-2 tydny. Mela jsem obrovskou radost a pritel taky.Ale bohužel po vic jak tydnu radosti SP,museli jsme jet do nemocnice nikomu to nepreju.....Zákaz snazeni na 3 mesice až pul roku....moc sice nechapu když jsem nebyla na čištění ale to je jiné téma.Tobe přeji ať ti to vyjde a vse dopadne dobře 🙂 Ale jak vidíš je to fakt 50:50 takhle ze začátku.Hlavne bud v klidu a moc nad tím nepremyslej.Nektere holky mely vse v pořádku a dopadlo to dobře a některé holky jako já ne a dopadlo to spatne.Preji pevne zdraví a ať vse dopadne dobře 🙂

orisek56
6. říj 2021

@izzylka no děkuju, bude asi nejnáročnější. Protože celých 9 měsíců jsem byla v neskutečných stresech a furt řešila nějaké sra... A ani sem se nenadala a už jsem na konci a ani si to neužila. A porod je taky záhada, protože nevím v které porodnici skončím a jestli budu rodit sama (což je moje noční můra po těch dvou porodech, teda hlavně tom prvním, který byl dost náročný a hrozný) a nebo tam manžel bude... Všechno se odvíjí od absence hlídání děti....a jestli bude muset s nimi zůstat manžel tak...... Takže je otázka jak to dopadne.

petradt1986
7. říj 2021

Uplne stejne jako ty. Mamatest a spoustu jinych značek testu + 1-2 tt. Po tydnu zpoždění a biochemicke. Tak ze jistota fakt neni nikdy.

paja123kluci
7. říj 2021

@stastnamatka07 Sto pro těhu gratuluji 🙂

eellushka
7. říj 2021

@stastnamatka07 ja měla take dva dny před ms pozitivní a dnes jsem 9 tydnu... Drzim ti palce

lotosek
7. říj 2021

Pozitivní před MS, MS nakonec přišla o týden později.
Pozitivní před MS, MS přišla ještě dříve než obvykle a test byl negativní až po skončení MS.
Pozitivní před MS a den před MS už test zase negativní.
Pozitivní před MS a MS už nepřišla.
To jsou moje zkušenosti s Mamatesty, digitál v mém případě je vyhazování peněz.

danca2719
9. říj 2021

@stastnamatka07 Moc gratuluji k pozitivnímu testu ❤️ Jinak já to měla tak samo, ale testovala jsem dříve kvůli injekci Ovitrelle abych věděla, kdy už ji v tele nemám. A výsledek takových testu co máš teď ty je na obrázku 9+2 😊 Akorát si myslím, že jdeš k lékaři hodně brzy, Ja otěhotněla 20.8. A na kontrolu jsem šla až 20.9. 😊 každopádně přeji ať je vše v pořádku ❤️

verais
11. říj 2021

@journals jste opravdu trapná a s váma i pár dalších tady (@izzylka , @lachtanice86 ...) ano těhotenství nikdy není jisté, ale to co tady předvádíte je opravdu k pláči víte ho..o o tazatelce a jestli se už delší dobu snaží a ke všemu má zdravotní problémy tak je jasné, že se chytá každého stébla, ale to těžko pochopí někdo kdo třeba v této situaci nikdy nebyl 🤦‍♀️ slečna/paní se ptá jen na zkušenosti ohledně testování před ms a na tom opravdu nic zlého nevidím ( i když je jasné, že můžou být 50:50), ale když ji tady někdo napíše, že to klaplo bude se cítit klidněji ať už to v závěru dopadne jakkoliv no poradím vám raději věnujte svůj čas něčemu jinému když vás to tady tak rozčiluje a nekomentujte ...

journals
12. říj 2021

@verais predstav si, ze toho mam za sebou dost natolik, abych mohla rict, ze pred menstruaci se netestuje a tohle duchareni nikdy nicemu neprospeje. Tak si prosim nech sva moudra pro nekoho jineho 😉

simone5
12. říj 2021

@anickaaa28 Já nechápu, proč ten zákaz snažení pořád dál uplatňují, když jsou stovky odborných studií, které neprokazují riziko po samovolném potratu... Akorát tím vynervují ženy. Já měla zamlklé těhotenství, revizi, počkala jsem jednu menstruaci, abych měla jistotu, že děloha je schopna vytvořit výstelku jak má a hned měsíc na to už jsem měla pozitivní test.

simone5
12. říj 2021

Já si dělala digitální clearblue pět dní před MS a byl negativní, ale já těhotná byla. Dva dny před MS už byl slabě, ale krásně viditelný test a v den MS dálnice.

Strana
z4