Mám naději na těhotenství? Bolesti a příznaky před menstruací
Ahojte, myslíte, že mám naději ?
Mamatest dělaný 05.10. v 16h a Clearblue dělaný v ten samý den jen v 19h.
Před týdnem sem měla silné občas bodavé bolesti zespodu a podbřišku, bradavky mě teď posledních pár dní strašně bolí na dotek.
K doktorovi jdu v Pátek, tak sem zvědavá, dnes mám den do menstruace, tak snad nepřijde.
(Poslední ms byla 09.-13.09.)
@stastnamatka07 Já to chápu, ale měla si napsat hned v úvodu, že chceš povzbudit a slyšet pouze příběhy s dobrým koncem. Tím bychom si obě ušetřily svůj čas. 🙂
@nikjean Takže jste to nepochopila, nevadí. Zkušenosti můžou být dobré i špatné a já se ptala celkově na zkušenosti, vy jste mi nenapsala žádnou, jen teorii, kterou vím, když jedno dítě mám ale s první těhotenstvím takové zkušenosti nemám, byla sem v 6 týdnu, když sem dělala první test, takže to bylo jasné i na ultrazvuku byla už fazolka. 🙂
@stastnamatka07 Tak praxe se většinou o teorii opírá no. Takže ta zkušenost nebude jinačí, než co říká teorie. Tím bych to uzavřela.
@nikjean tak jsme asi obě natvrdlé, nebo já nevím furt co chce slyšet 🤣
@stastnamatka07 můžou se ti tu sejít 2 odpovědi...ano, měla jsem test pozitivní a těhu je ok, nebo ano, měla jsem test pozitivní, ale ms stejně přišla 🤷🏻♀️ máš pozitivní 2 testy, to znamená, že hcg v těle je...když ti dr vezme krev, zjistíš to samé, že v těle hcg je...ale to ti o prosperitě těhu stejně nic neřekne 🤷🏻♀️ nebo ještě jinak...moje zkušenost...dělala jsem test, byl pozitivní, hcg bylo asi 600 jednotek a stejně pak přišla menstruace, a další moje zkušenost...pozitivní test, a jsem těhotná 🤷🏻♀️ jo a ne každý dr bere automaticky krev. Taky je možné, že tě objedná na další ko až třeba za 2-3 týdny 🤷🏻♀️
@izzylka
@nikjean chce si přečíst Měla jsem to tak a dopadlo to dobře, mám miminko, nebo Měla jsem to tak, ale odešlo to s (pozdější) menstruaci.
Tohle moralizovani a komenty Co chceš jako slyšet uz mě vytáčí. Nemám k tomu co říct, tak jdu něco dělat a neprudim.
@stastnamatka07 vypadá to na dobré cestě 🙂 měla jsem taky slabou čárku před MS, testovala dřív než ty s jsem 30tt.
@stastnamatka07 k dr polezeš proc?
@martina250703 ale tak to má jinak zformulovat ... my jí tu psaly jaké jsou možnosti ale líbí se jí jen koment dopadlo to dobře? Tak logicky jsou možnosti dvě...a logicky když má 2 poz.testy je těhotná 🙈 ale tady se poslední dobou hraje jen na sluníčkové komenty a ostatní je rýpání nebo prudění? 🤦🏻♀️
@lachtanice86 Třeba na krev dle doporučení Dr, takže nehazejte chytrou, děkuji 🙂 Mám doslova nařízené hned od začátku při potvrzení těhu z krve brát léky aby se těhotenství udrželo ale to asi někdo jako vy nepochopí 🙂
@martina250703 Děkuji ale zřejmě to je zbytečné, já sem ráda za to, co mi na testech vyšlo a s každou možností počítám ale opakovat se furt nebudu 😁 Takže děkuji za podporu ale dámám to nemá cenu vysvětlovat, za chvíli stejně diskuze zmizí, protože nechci aby na ni někdo za půl roku, za rok psal a nedočkal se odpovědi 🤭
@stastnamatka07 ano i já jsem testovala před MS různými testy. I Clerblue. Ale těhotenský test o prosperitě těhotenství nevypovídá ani před MS ani po ní. Takže to že je máš pozitivní ti dává naději 50/50. Clerblue je test jako každý jiný jen je digitální. Mě to jednou nevyšlo ( zamlklé těhotenství v 10tt) a dvakrát ano ( tedy zatím, druhé teprve čekám) A nezlob se ale tvoje otázka je opravdu špatně položená a i dost zbytečná. Nehledě na to že takové dotazy jsou tady denodenně.
@izzylka návod si asi přečíst umí. Chtěla osobní zkušenost.
@markyzzaa Co je na tom blbě položené ? Jak vám před menstruací vyšel mamatest a Clearblue, sem zvědavá. Na tom nic těžkého nevidím. 🙂
@stastnamatka07 tak měla znít původní otázka takto. A ne ,,myslíte že mám naději?’’ To přece nemůže nikdo vědět, možná proto se tu ostatní ptají co chceš vlastně slyšet protože to nikdo vědět nemůže 😉
@markyzzaa Ono stačí nad tou otázkou popřemýšlet a celé si to přečíst, pár rozumných holek mi odepsalo, zbytek neřeším, já si momentální náladu nenechám zkazit 🙂
@markyzzaa A hlavně stačí si pročíst pár komentářů a věděla by jste a ne to takto komentovat 🙂 mějte se.
@stastnamatka07 nelze vyloučit, zda to vydrží a nebo odejde. Každopádně návštěva gynekologie v pátek, tedy den po MS je velice brzy a nic na UZ neuvidí. Objedná tě pak za cca 2-4 týdny, kdy už by mělo být vidět srdíčko. A i tak není jisté nic do porodu ;)
@stastnamatka07 to se nezlob, ale nemůžeš se divit, že ti tady takhle ženská odpovídají, protože tady jednoznačně platí - na blbou otázku, blbá odpověď... Položit dotaz, jestli máš naději, když jsi dle testu těhotná..? A následně "jak vám vyšel mamatest před menstruací?" Prostě, když vyšel pozitivně ženská byla těhotná, když negativně, nebyla 😀 Chápu, že ses chtěla po dlouhém snažení podělit o radost, ale tímhle hloupým způsobem si tu radost akorát zkazíš...
@stastnamatka07 já testovala clearblue 3 dny před MS, pak dva dny po zpoždění...
Vždy ukázal přesně a dnes jsem v 16tt
Přeji ať sílí a drží se 😊😊
@anita003 Já si náladu nekazím, normální holky odepsaly, ty ostatni neřeším, já vím co mám dělat a nechápu, proč bych nemohla jít k doktorovi ? Vy jste slyšela co mi říkala do telefonu ? Nevíte okolnosti, nevíte co mi říkala, mimochodem je to v komentářích výše, tak si myslím, že není třeba komentovat.
@madaki31 Děkuji ❤️🌺
@stastnamatka07 já vám náladu kazit nehodlám , těhotenství přeji každé ženě která si ho přeje , ale to si mám jako přečíst celou diskuzi abych se dozvěděla co chcete? 😂😂😂 to jako fakt? Takže ano, na blbou otázku blbá odpověď.
@markyzzaa Ona je tahle diskuze trochu rébus. Protože zakladatelka během diskuze mění několikrát důvod, proč diskuzi založila - tedy potencionální otázky. Prvně chtěla vědět, jestli má naději, pak zkušenosti s testováním před MS, pak zkušenost s testem Clearblue, pak jak vyšly testy ženám před MS a nakonec nám doporučuje se nad otázkou hluboce zamyslet, abychom věděly, na co se vlastně ptá. Tak si vyber. 😀 No říkám, úplný rébus.
@stastnamatka07 🤣 tak určitě
@nikjean Otázka je pořád stejná, doporučuji jednu věc. Přej a bude ti přáno a nebýt zapšklá 🙂
Nemám zkušenost, nepíšu a nerýpu. Mějte se 🙂
@lachtanice86 A vy se raději taky nevyjadřujte, už nejen já ale i paní vám to vysvětlila v minulé diskuzi 🙂
@lachtanice86 Raději foťte nové nehty a kytičky a nerypejte do někoho o kom nic nevíte, i vám pěkný den🙂
@stastnamatka07 Já ti to přeci přeji, sama jsem ti v předchozím komentáři napsala, aby ti vše dobře dopadlo a popřála ti pohodové těhotenství. Copak to je odraz zapšklosti? Máš v hlavě opravdu zmatek, omlouvají tě jen tvoje momentálně splašené těhotenské hormony.
@nikjean A píše někdo o vás ? Myslím dámy v posledních komentářích, které o mě nic neví, neví jaký je můj zdravorni stav, když to hodlám řešit takto brzo ale stejně rypou 🙂
🤣🤣 já tu dneska umřu 🤣
Od rána jedna perla za druhou 🤣
Na otázku "mám naději" ... odpověď jedině "jistě, žádná jiná možnost není" 🤣 protože logická odpověď, že je to 50:50 je špatně 🙈
Příště napiš možnosti, co můžeme odpovídat 🤣
Ale jinak přeji, ať to dopadne dobře 🙂

@nikjean Pokud nechápete co sem psala já a vysvětlovala to i paní, tak není co řešit a je to s vámi zbytečné řešit, myslím, že paní to vystihla přesně tak, jak to vidím. 🙂