icon

Mamatest. Zhodnotíte, prosím?

mokosh
2. kvě 2025

Prosím vás o názor. Je na tomto testu duch, či jen odřená čarka z výroby? Mám velmi nepravidelný cyklus, ms ale předpokládám by měla přijít každým dnem.

Je to poprvé, co zakládám takovou diskuzi, ale jsem fakt ve stresu. Nemůžu se zbavit pocitu, že jsem těhotná. Neplánovaně. Mám už tři děti, za sebou zamlklé těhotenství, minulý rok jsem otěhotněla přes ochranu, samovolně potratila a museli mi zastavovat masivní krvácení v nemocnici. Bylo to děsivé.

Mamatest. Zhodnotíte, prosím?
jaja01k
2. kvě 2025

@mokosh Test je negativní.

lencaa11
2. kvě 2025

@mokosh test je negativní

jiss
2. kvě 2025

Já ducha vidím, udělala bych za dva dny zas.

mokosh
autor
2. kvě 2025
@jiss

Já ducha vidím, udělala bych za dva dny zas.

@jiss to jsi mě nepotěšila 🙂 já ho tam právě vidím taky, na živo byl výraznější. Tak to jsem teda zvědavá, jak tohle dopadne.

vendy299
2. kvě 2025

Ja teda taky vidim

lvl16
2. kvě 2025

Vidím ducha, ale může být falešně pozitivní.

mokosh
autor
6. kvě 2025

Vždycky mi na těhle diskuzích vadí, že se člověk zpětně nedoví, jak to bylo dál. Takže: ms stále nemám, jsem teď na týden v zahraničí a sehnala jsem jen test 25 HCG, ten opět zachytil velmi slabého ducha... Zatím to tedy nedopadlo nijak 🙂

argo777111
9. kvě 2025

@mokosh zdravím, já si mama test dělala minulý měsíc asi 5 dní před menstruací a vypadal takhle, druhý den jsem si dělala pro potvrzení a byl negativní úplně bez ducha..ms jsem dostala... a dnes jsem si dělala mama test , protože mi vynechala ms, měla být včera a už pro jistotu oba dva z jedné moči 😀 a docela silný obě dvě..na vašem testu nevidím nic, tak dejte vědět, jak to dopadlo 🙂

lilith189
1. čer 2025

Ahoj co myslíte ?

argo777111
1. čer 2025
@lilith189

Ahoj co myslíte ?

@lilith189 záleží, může to být jen vadný test a nemusí..jak jsem psala já v diskuzi, pár dní před ms jsem měla hezkýho viditelnyho ducha a nic z toho nebylo a pak další měsíc den po vynechání MS jsem už měla čárku jak vyšitou 🙂 ale tady jde duch vidět, tak držím palce

lilith189
1. čer 2025
@argo777111

@lilith189 záleží, může to být jen vadný test a nemusí..jak jsem psala já v diskuzi, pár dní před ms jsem měla hezkýho viditelnyho ducha a nic z toho nebylo a pak další měsíc den po vynechání MS jsem už měla čárku jak vyšitou 🙂 ale tady jde duch vidět, tak držím palce

@argo777111 právě já zkoušela ty live a na něm nic nebylo ani duch tak jsem nervózní ale prý mamatest má víc barviva tak netuším zkusím udělat zítra máma test a uvidíme vím že jsem rodila holky a dělala si máma test a vždy to vyšlo minuly měsíc jsem měla taky čárky a dostala jsem ms

rachelka84
3. čer 2025

Ahoj holky ráda bych znala váš názor... Pár dní zpět jsem zaspinila mírně s krví ,cca jeden den a tak na jednu vložku a mini tampon ... Od té doby je to asi 10 dní a stále je mi nevolno a tak zvláštně ... Mám ted i trochu zdravotní komplikace a čeká mě operace kýly a tak mi to dnes nedalo a zkusila jsem test ... No a kouka má mě snad i dusík ...ráno teda byl slabší ale odpoledne druhé test a opět to samé možná i viditelnější viz fotky ... Myslíte že je naděje a můžeme se těšit..děkuji za odpověď 💚

lencaa11
4. čer 2025
@rachelka84

Ahoj holky ráda bych znala váš názor... Pár dní zpět jsem zaspinila mírně s krví ,cca jeden den a tak na jednu vložku a mini tampon ... Od té doby je to asi 10 dní a stále je mi nevolno a tak zvláštně ... Mám ted i trochu zdravotní komplikace a čeká mě operace kýly a tak mi to dnes nedalo a zkusila jsem test ... No a kouka má mě snad i dusík ...ráno teda byl slabší ale odpoledne druhé test a opět to samé možná i viditelnější viz fotky ... Myslíte že je naděje a můžeme se těšit..děkuji za odpověď 💚

@rachelka84 to není 👻 ale blbí test - udělat úplně jiný test ...negativní

lilith189
14. čer 2025

Ahoj holky tak co myslíte ?

lilith189
14. čer 2025

mokosh
autor
28. čer 2025

Ahoj, u mě to dopadlo nakonec hodně vtipně. Menstruaci jsem nakonec se zpožděním dostala a oddychla si. Opravdu jsem byla hodně ve stresu, řekla jsem si,že zkusím srovnat svůj cyklus přírodní cestou. Jóga, bylinky... Tento měsíc jsem ale neplánovaně otěhotněla. Test jasně pozitivní, ani ho nefotím. Všechny miminkovsky věci už jsem hodila do charity a na vinted... Starýho vomejou. Zatím si to nechávám pro sebe, je to čerstvá novinka. Tož tak.

mokosh
autor
28. čer 2025
@lilith189

@lilith189 řekla bych že, pozitivní