Máte ovulační bolesti před, při a nebo až po ovulaci?
Ahoj holky, patřím mězi ty, které cca 10 dní před ms pociťují docela velkou bolest v podbřišku. Chvíli mi trvalo, než mi došlo, že to pravděpodobně souvisí s ovulací. Tentokrát jsem si nestihla udělat ovu testy, tak se chci zeptat, v jaké fázi ovulačního období máte bolesti vy? Vím, že jsme každá individuál a že to nebude pro všechny stejné, ale chci se o tom víc pobavit a víc se dozvědět ;) Díky za vaše rady a názory ;)
@zrzek88 Včera jsem skončila s testy na ovulaci. Sedm dní mi ukazovaly druhou čárku slabší než ta testovací. Bazální teplota už několik dní stoupá, dnes jsem 17 DC s teplotou 36,6. A teď ať mi někdo řekne, co to znamená? Podle grafu BT měla být ovulace 12-13 den. Ale test neměl dvě stejně silne carky. Takže asi nebyla? Jsem z toho jelen. A navíc jsem včera začala špinit a přitom slabší čárka na testu byla! Je to jakási záhada... 😲
@xyrina Ahoojky 🙂 a kolik dní máš cyklus? 🙂 já jsem testovala od 11. do 16 dne cyklu a pak jsem to vzdala.. jednak ty bolesti jsem měla 13 dc a hlavně mi to lezlo trochu na mozek rychle domu z práce a rychle dělat testy, myslet na to že nesmim pít atd. a vždycky jenom duch na testu... 😖 od 18 dne cyklu cítím hroznou bolest bradavek dneska už čtvrtý den.. fakt mě bolelo i si obléct tričko 😀 a to jsem četla že bývá po ovulaci.. tak jsem ji asi nak prošvihla nebo ja nevim ..
ahoj holky, tak já mám od včerejška bolavý bradavky a "hodně mokro" a to bych to k 1.5. měla dostat, tak buď je to ta ovulace nebo netušim. S testem počkám až po vynechání, stejně by to teď nic neukázalo. Jak jste na tom vy... 😎
@nadla Zkus opravdu dvě hodiny nic nepít a udělat si ho znovu, třeba odpo...třeba zesílí. A nebo zesílí zítra ;) Prosim tě já jsem dneska už 40 DC ☹ Když jsem nebrala HA, tak jsem to měla nepravidelný vždycky a vždycky celkem dlouhý cykly...nikdy jsem si to teda nezapisovala, ale nedostala jsem to většinou dřív než za těch 40 dní....a někdy i mnohem déle :( uvidím ted...
pro zajímavost posílám své ovu testy.
Jinak já mám pozitivní při ovulační bolesti, ale kdy přesně se uvlňuje vajco, fakt nevím 😀 ...Jinak výsledek posledního testování se teď rozčiluje v postýlce:o) Přeju hodně zdaru, at se vám brzy zadaří
(ps: testila jsem tři měsíce, dle toho jsme se s mužem snažili a vyšlo to ,,až,, 3.měsíc )
@nadla No právě že já si BT měřím a podle teplot měla proběhnout ovulace. Ale testy 2 plné čárky neukázaly. Zároveň jsem si zapisovala BT a výsledky Ovu testu do Fertility grafu. Ten díky negativnim Ovu testům ovulaci nestanovil, na teploty nebral ohled. Včera jsem ty výsledky Ovu testu z grafu vymazala a ovulaci mi graf určil podle teplot. Tak jsem zjistila, ze v tu dobu jsme se snažili 3 dny před ovu a 1 den po ovu. Kvůli těm blbým ovulačnim testům jsem manžela zdržovala, ať si našetří plavce na ovulaci a tak jsme to asi nestihli udělat včas. No prostě příští měsíc každý druhý den bez ohledu na Ovu testy 🙂

Hm..no já když se ted nezadařilo, tak příští měsíc chci zkusit ty testy. Moc si od nich neslibuju, jak to tady tak čtu, ale zkusím to...