icon

Máte ovulační bolesti před, při a nebo až po ovulaci?

minareta
21. dub 2016

Ahoj holky, patřím mězi ty, které cca 10 dní před ms pociťují docela velkou bolest v podbřišku. Chvíli mi trvalo, než mi došlo, že to pravděpodobně souvisí s ovulací. Tentokrát jsem si nestihla udělat ovu testy, tak se chci zeptat, v jaké fázi ovulačního období máte bolesti vy? Vím, že jsme každá individuál a že to nebude pro všechny stejné, ale chci se o tom víc pobavit a víc se dozvědět ;) Díky za vaše rady a názory ;)

Strana
z6
minareta
autor
22. dub 2016

Hm..no já když se ted nezadařilo, tak příští měsíc chci zkusit ty testy. Moc si od nich neslibuju, jak to tady tak čtu, ale zkusím to...

xyrina
25. dub 2016

@zrzek88 Včera jsem skončila s testy na ovulaci. Sedm dní mi ukazovaly druhou čárku slabší než ta testovací. Bazální teplota už několik dní stoupá, dnes jsem 17 DC s teplotou 36,6. A teď ať mi někdo řekne, co to znamená? Podle grafu BT měla být ovulace 12-13 den. Ale test neměl dvě stejně silne carky. Takže asi nebyla? Jsem z toho jelen. A navíc jsem včera začala špinit a přitom slabší čárka na testu byla! Je to jakási záhada... 😲

xyrina
25. dub 2016

@minareta Třeba u Tebe bude všechno OK i na ovulacnich testech. Já čekala na sílící druhou čárku na testu a asi jsem ovulaci s tulenim prosvihla...

zrzek88
25. dub 2016

@xyrina Ahoojky 🙂 a kolik dní máš cyklus? 🙂 já jsem testovala od 11. do 16 dne cyklu a pak jsem to vzdala.. jednak ty bolesti jsem měla 13 dc a hlavně mi to lezlo trochu na mozek rychle domu z práce a rychle dělat testy, myslet na to že nesmim pít atd. a vždycky jenom duch na testu... 😖 od 18 dne cyklu cítím hroznou bolest bradavek dneska už čtvrtý den.. fakt mě bolelo i si obléct tričko 😀 a to jsem četla že bývá po ovulaci.. tak jsem ji asi nak prošvihla nebo ja nevim ..

xyrina
25. dub 2016

@zrzek88 Normálně mám cyklus 24. Ale jsem po neúspěšném IVF, tam se cyklus natáhl na 28. Tak teď nevím kolik cyklus bude. Ovulační bolesti jsem měla 11 a 13 den cyklu, testovala jsem od 9 dne do 15 a porad duch. Jen jsem nevěděla o tom pití. Pila jsem průběžně porad.

zrzek88
25. dub 2016

@xyrina No četla jsem to tady v diskuzích,,možná to je i na příbalovém letáku ale nejsem si jistá.. že by se měl omezit příjem tekutin pár hodin před.. každopadně to mi nešlo moc... takže jsem předtim také pila aspon trošku... 😒 ale tím to určitě nebude..

xyrina
25. dub 2016

@zrzek88 Když podle testu ovulace nebyla, jakto že podle BT je graf ukázkový. Asi začnu studovat medicinu. 🙂 🙂

minareta
autor
25. dub 2016

@xyrina Na ty ovu testy si stěžuje spoustu holek, že jsou nespolehlivé...Asi bych se taky víc přikláněla k tomu měření. Já už jen čekám až přijde ms a začnu měřit (i testovat teda - zkusit to můžu 🙂 )

xyrina
25. dub 2016

@minareta Ne že by se mi ty hokusy pokusy s měřením nelíbily, ale spoléhat na ně, už nee...

nadla
26. dub 2016

ahoj holky, tak já mám od včerejška bolavý bradavky a "hodně mokro" a to bych to k 1.5. měla dostat, tak buď je to ta ovulace nebo netušim. S testem počkám až po vynechání, stejně by to teď nic neukázalo. Jak jste na tom vy... 😎

minareta
autor
26. dub 2016

@nadla A zkoušela sis teď dělat ovu testy? Já to mám dostat dneska, ale řekla bych, že to budu mít po vysazení HA pěkně nepravidelný. Takže já čekám a pokud do konce týdne MS nepřijde, udělám si test. A pokud přijde, tak jedeme dál no 😎

nadla
26. dub 2016

@minareta zkoušela, zkoušela jsem je už od 10DC a nic, jen 2x se mi tam objevila slabá čárka... a dnes jsem ovu test zkoušela a čárka tam je, ne teda až tak moc silná, tak ovu třeba bude, radši to dnes pojistim doma :D

minareta
autor
26. dub 2016

@nadla to pojisti v každém případě! 😀 😀

nadla
26. dub 2016

@minareta ...špatná kvalita fotky. A ty si jaký den cyklu ?

minareta
autor
26. dub 2016

@nadla Zkus opravdu dvě hodiny nic nepít a udělat si ho znovu, třeba odpo...třeba zesílí. A nebo zesílí zítra ;) Prosim tě já jsem dneska už 40 DC ☹ Když jsem nebrala HA, tak jsem to měla nepravidelný vždycky a vždycky celkem dlouhý cykly...nikdy jsem si to teda nezapisovala, ale nedostala jsem to většinou dřív než za těch 40 dní....a někdy i mnohem déle :( uvidím ted...

nadla
26. dub 2016

@minareta Jojo, zkusím to odpo nebo zítra znovu. 🙂
tyyyy vogy :-/ držím palce

nadla
26. dub 2016

mám na prd foťák

xyrina
26. dub 2016

@nadla Podobné výsledky jsem měla před pár dny taky, ale pila jsem, jak se mi zlibilo. Na základě takových testu jsem porad čekala na obě carky stejně silne, ale nedockala jsem se. Pro mě je test s jednou slabší čárkou negativni.

minareta
autor
26. dub 2016

@nadla No něco tam je, tak pojistit dneska, pozítří a pak zas ob den 😀 😀 😀

nadla
26. dub 2016

@xyrina ještě jsem takovou čárku neměla, jinak pro mě je zatím taky negativní, vím, že čárka musí být stejně silná, jako kontrolní 😉

xyrina
26. dub 2016

@nadla A viděl ji někdo někdy 😀 😀?

nadla
27. dub 2016

@xyrina ted ti nerozumim ? myslis jako carku na testu nebo ? 😀 Jinak, odpoledne jsem si test delala znova a carka byla stejne silna, jako testovaci. Tak ze by konecne prisla ovulace ? i kdyz se mi to zda nejaky divny, kdyz ted jsem 26DC

xyrina
27. dub 2016

@nadla Jo, tu druhou čárku jsem myslela. Ale ty teď vidíš obě, tak to funguje. 🙂 Proc ne 26 DC, jakou máš bazální teplotu? Meris si?

nadla
27. dub 2016

@xyrina Neměřim právě. Myslela jsem si, že ovulace proběhla kolem 15-16DC, možná jsem to jen špatně počítala, možná je to tím, jak jsem vysadila orgametril na úpravu cyklu. Zaskočilo mě to. Jak jsi na tom ty ?

nadla
27. dub 2016

@xyrina pokud z toho teď nic nebude a dostanu to, (já dofoufám, že ne) vyprdnu se na ovu testy a zkusím měřit

loafeer
27. dub 2016

pro zajímavost posílám své ovu testy.
Jinak já mám pozitivní při ovulační bolesti, ale kdy přesně se uvlňuje vajco, fakt nevím 😀 ...Jinak výsledek posledního testování se teď rozčiluje v postýlce:o) Přeju hodně zdaru, at se vám brzy zadaří

(ps: testila jsem tři měsíce, dle toho jsme se s mužem snažili a vyšlo to ,,až,, 3.měsíc )

nadla
27. dub 2016

@loafeer hezké 🙂 snad se taky dočkáme ... já testuji teprv druhý měsíc

xyrina
27. dub 2016

@nadla No právě že já si BT měřím a podle teplot měla proběhnout ovulace. Ale testy 2 plné čárky neukázaly. Zároveň jsem si zapisovala BT a výsledky Ovu testu do Fertility grafu. Ten díky negativnim Ovu testům ovulaci nestanovil, na teploty nebral ohled. Včera jsem ty výsledky Ovu testu z grafu vymazala a ovulaci mi graf určil podle teplot. Tak jsem zjistila, ze v tu dobu jsme se snažili 3 dny před ovu a 1 den po ovu. Kvůli těm blbým ovulačnim testům jsem manžela zdržovala, ať si našetří plavce na ovulaci a tak jsme to asi nestihli udělat včas. No prostě příští měsíc každý druhý den bez ohledu na Ovu testy 🙂

nadla
27. dub 2016

@xyrina a třeba se to povede už teď 🙂 četla jsem, že si spermie na vajíčko počkaj, ale jak je to doopravdy to netušim. I tak máš šanci ..

xyrina
27. dub 2016

@nadla To bych asi trochu zklamala doktora v CAR, který si po MS se mnou už dělá plány. Ale spíš budu zklamaná jen já 🙂

Strana
z6