icon

Máte tip/metodu, jak počít holčičku?

12. dub 2025

Ahoj..mam 2 chlapcov a ešte by som rada dievčatko
Podarilo sa niekomu skúsiť nejakú metódu?

1pomnenka
12. dub 2025

Nepomáhá nic, pokud někdo tvrdí, že ano, byla to pouhá náhoda. Až na to někdo přijde, dostane nobelovku.

cassidyc
12. dub 2025

Na FB jsou různé gender sway skupiny, ale těžko říct, zda něco z toho funguje. Někdy si ty rady i protiřečí. Můžeš si z toho vybrat, co by pro tebe bylo únosné a zkusit štěstí. 🙂

autor
12. dub 2025

@cassidyc to je po anglicky?

daasqua
12. dub 2025

Některé tipy jsou: jíst střídmě (až málo), málo masa, hodně vápníku a hořčíku, málo sodíku a draslíku. Sex víc dní před ovulaci (4-2). Být víc v teple (hlavně muž), takže třeba snažení léto a konec léta.
U kluka by to bylo jíst hodně, hodně masa, hodně sodíku a draslíku, sex v ovulaci a den po.
Mám holku a kluka, u první dcery mi to vyšlo, že jsem praktikovala tu první možnost a holka to opravdu byla. U syna jsem zase mimoděk dělala tu druhou možnost a kluk vyšel.
Ale nejspíš to byla jen velká náhoda.

autor
12. dub 2025

@daasqua ahoj
No mäso nejem celý život v tom to nebude
Diétu držím nerobím a užívam aj vapnik s hocikomu
Koľko dní pred ovu si mala sex pri dcére?

daasqua
12. dub 2025

Asi 2 dny před (syn přímo v ovulaci). U mých rodičů to bylo cca 3-4 dny (a byli na letní dovolené u moře... stejně jako moje dcera byla zplozena na konci léta). Asi to jsou náhody, nedá se má to spoléhat, ale proč to nezkusit, člověk za to nic nedá... Někde jsem slyšela, že při každém dalším těhotenství roste nějaký hormon, který nahrává holčičkám (ale v mém okolí to moc nesedí).
Na druhou stranu, mí příbuzní mají kraví farmu a je tam cca 75% holčiček (celkem asi v 10 dětech), tam jedí a pijí hodně vápníku.
Pak bych ještě tipovala, že sex po delším časovém úseku (abstinenci) by mohl nahrávat holčičkám. Dívčí spermie vydrží prý více a déle, takže by jich tam mělo být více.

ai30
12. dub 2025

Jestli chces treti dite, mej treti dite. Jestli chces holcicku, treti dite nemej. Po dvou detech stejneho pohlavi je pravdepodobnost, ze treti dite bude toho sameho pohlavi 75%. Neexistuje zadny dukaz, ze by babske rady fungovaly. 'Chtela bych holcicku' brat jako duvod k otehotneni je hloupost, pokud nejste pripraveni plodit tak dlouho, dokud se to nepodari.

chrystyanna
12. dub 2025

@ai30 A pak mít třeba 4 kluky ,kvůli páté holce,co je větší"raubíř" než její bráchové ;)

klpoiu
12. dub 2025

Nositelem pohlavi je pouze spermie. Neexistuje zadna relevantní studie,ktera by "babske" rady potvrdila. Nicmene, je znamo, ze pri velke konzumaci cukru se meni ph v pochve, a to je pak priznivejsi pro spermie nesouci "chlapecke" pohlavi a zaroven nepriznive pro to divci. Pri nizke hladine glukozy je ph opacne a je priznivejsi pro ty divci. Tohle je asi jedina vec,ktera je znama a prokazana. Kdyz se zenska cpe horem dolem sladkym, povetsinou trpi i na zanety. Po novem roce jsou na gynde plne cekarny zenskych se zanetama. 🫣
Dalsi vec ktera se rika, ale neni uplne potvrzena je, zivotnost a energie spermie. Ta s chlapeckym nositelem jsou prej sice rychlejsi ale driv scipnou. Kterej chlap po sexu hned nevytuhne ze 🤣
S holcici jsou pomalejší, ale za to maj delsi vydrz. Tedy jedina rada, vyhybej se sladkemu aby si mela vyrovnane Ph a sex planuj delší dobu pred ovulaci. 2-3 dny. Aby si spermie pockaly. No a pak cim delsi cestu maji uplout, tim vic muzskych scipne. Jak rekla moje znama...tak ja je budu polykat, nez tam dorazi tak ty muzske urcite pozdechaj. 🤣 Jo divila se proc neni porad tehotna.
No pak jsou cinske lunarni kalendáře, pak i podle stari krve - tu vim,ze ten kdo ma cerstvejsi krev v dobe poceti, tak podle toho jde pohlavi ditete. Udajne se krev obnovuje co 4 roky. Tak si to muzes vypocitat. A lunarni najdeš na netu. A co je na tomhle pravdy at si udela nazor kazdy sam. 😉
Každopádně,pokud chcete 3 dite,vykasli se na pohlavi. Protoze pak budes pouze zklamaná, a odnese to pouze to dite.

autor
12. dub 2025

@daasqua to s farmou je zaujímavá info..
Sledovala si si nejako ovu?

autor
12. dub 2025

@klpoiu cukor ja9c nejem celý život.. ale asi to bude tým.ze o synov bola snaha celý cyklus a určite aj v cez ovu

daasqua
12. dub 2025

Ano, sledovala jsem, šla jsem na to vědecky 😀 Měřila jsem ráno v puse, docela to bylo průkazné a sedělo to. Otěhotněla jsem pokaždé hned.
U syna jsem myslím ani neměřila, ale poznala jsem to (od prvního porodu mám výraznější projevy, poznám to i teď).

autor
12. dub 2025

@daasqua podľa hlienu? Ci aké prejavy mavas..

lauriak
12. dub 2025

Moc by som sa na tu ovulaciu nespoliehala. Mozno to zvysi pravdepodobnost ale neni to na 100%. Ja cakam tretiu holcicku so sexu presne na ovulaciu. Ale mne pohlavie bolo jedno, modlim sa za miminko 🙏

autor
12. dub 2025

@lauriak všetky máš na ovu?

lauriak
12. dub 2025

Prve dve neviem kedy. Iba tuto tretiu viem s istotou.

autor
12. dub 2025

@lauriak si robila ovu testy?

daasqua
12. dub 2025

Taky, plus podle nálady a píchá mě na boku.

andelka
12. dub 2025

Mělo by ti to být jedno. Samo zdravé dítě je zázrak.
Ja jsem BT měřila velkou část plodného života a vím, ze tři syny, které mam jsem počala ze sexu 1den, 1den, 3 dny před ovulací. Holčičku 3-4 dny před ovulací, ale s tou to nedopadlo dobře. Meta je bezproblémové těhotenství a zdravé dítě, ne pohlaví, které je vyloženě ruleta.

autor
12. dub 2025

@andelka takže u teba až 4 dní u dievcatka

autor
12. dub 2025

@daasqua na boku v podbrusku? Aký máš hlien pri tej ovu

andelka
12. dub 2025

Jo, ale stejně ji nemám. Fakt to neřeš, pokud chceš třetí dítě, tak ho měj, je to fajn , jestli chceš znovu zkusit holčičku, tak radši ne.
Nicméně tři kluci jsou bezva, holka mi vůbec nechybí.

cassidyc
12. dub 2025

Ano, zahraniční skupiny v angličtině. Hořčík a vápník zas někde už nedoporučují. Doporučují se vyhýbat červenému masu, banánům a dalším, jíst spíš míň a taková nijaká jídla. A pak měnit ph v pochvě na víc kyselé. Někdo radil prostě dělat věci obráceně/jinak, než u početí chlapečků. Některé rady mi ale přijdou už takové až nebezpečné no. A nic není zaručené. Spousta žen dělala všechno možné a pak stejně nedosáhly pohlaví, co chtěly. Ber to asi takhle. Pokud budeš v pohodě i s chlapečkem, tak to zkus. Ale pokud bys prostě chlapečka nechtěla, tak bych do dalšího dítěte nešla.

autor
12. dub 2025

@cassidyc ja by som si to aj precitala len neviem anglicky
Mäso a banány ja nejem celý život..

cassidyc
12. dub 2025

Jako na to není univerzální recept, je tam toho hodně ve formě diskuze a každý si vybere, co zvládne nebo je mu blízké. Přišlo mi i docela složité se v tom vůbec zorientovat. Nejvíc tam přikládají váhu PH v pochvě hlavně po styku a snížení množství spermií u muže. Ale také tam říkají, že ti to max zvedne % a stejně je to náhoda.

autor
12. dub 2025

@cassidyc jaj tak.
A čo je tam o tom ph a znížení množstva spermií?

izz76
13. dub 2025

Žádná zaručena metoda není, jedině ze si zaplatíš umělé oplodnění s výběrem pohlaví.