Ahoj holky mam den zpoždění zkusila jsem ráno testnout testem pepino a hned v limitu začala nabíhat druha čárka ale slabá.. Vím ze pepino nema tolik barviva tak sem odpoledne jeste zkusila mamatest a ten byl negativní.. Že by pepino dělal falešné slabé čárky? Neboť vím že mamatest je docela spolehlivý test
Mně třeba mamatest ukazoval velmi slabýhi ducha a clear Blue Digi ukázal 2-3.tyden, což odpovídalo.
@krasna_neznama86 ten digi se muze delat uz 5 dni pred ms....vyrobci u toho pisi i spolehlivost. Samo, že cim bliz k ms tim vetsi ze 🙂... Jinak bych taky zkusila mamatest rano
@zrzeckas mně mamatest ukazoval slabýhi ducha i týden po vynechání má, tak jsem koupila naky z tety a pak Digi a vše ok
@nihanin tak je to lepší, ale já ho asi ráno nedělala... Ale ten mammaTest mi fakt ukazoval slabouckou čárku, ostatní testy už normálně silnou. Držím palce
@krasna_neznama86
Ještě zkusím ten digi a melo by bejt jasno.. A děkuji 🙂
@nihanin vyzkoušej... Nebo fajn mi přišel test Sluníčko z Tety
@krasna_neznama86 vyzkouším 🙂
Držím moc palce🍀
@kvetuska145 děkuji 🙂
Ahoj holky tak sem to nevydržela a testla digi testem a - mínus tak to vzdavam a očekávám ms a děkuji všem za veškeré odpovědi mějte se krásně a tem co se snaží o mimi tak at se co nejdříve zadaří 🙂
@nihanin no nemusel nic ukázat protože rano je moč méně naredena než po zbytek dne
Zkus udělat mamatest rano