Menstruace/ těhotenství. Brát to jako ms nebo si udělat test?

barbara1234
18. čer 2021

Ahoj holky, s přítelem se snažíme už pár měsíců o miminko ale zatím bez úspěchu. Večer 15.6 jsem měla klasicky křeče jako před ms, ráno 16.6 jsem ms dostala ale nebyla jako klasická. Bolest v podbřišku jsem měla ale krvácení bylo hodně slabé, druhý den se taky nerozjelo jenom asi hodinu bylo o trochu silnější a dnes 18.6 to vypadá jakoby končila.
Chtěla bych se zeptat na váš názor, jestli to mám brát opravdu jako ms a nevěnoval tomu nějak pozornost nebo si radši udělat test?

pampeliska1313
18. čer 2021

Udělat si test je určitě nejjednodušší řešení.;) Takhle se může polemizovat dlouho a stejně Vám nikdo neřekne, jestli to může být těhotenství nebo ne.

izzylka
18. čer 2021

Jak píše @pampeliska1313, udělej test a uvidíš....my ti tu na jisto neřeknem, co to bylo...každopádně takových divných ms jsem měla nespočet 😅

esmeralda11
18. čer 2021

Ahoj holky🙂ráda bych se přidala k tématu - mám krátké cykly, 25 dní většinou. Snažíme se o mimčo, ovu testy nedělám, takže kdy mám přesně ovulaci nevím. Jde o to, že jsem tentokrát dostala menstruaci už po 23.DC, bolí mě břicho jinak než normálně při MS a menstruace není moc silná, ale zas jen špinění to taky není. Zkusila jsem dnes (24.DC) těhotenský test a vyšel v limitu na živo dobře viditelný dušík (viz foto zelený test). Zkusila jsem pak ještě ovulační (další těho už nemám) a ten vyšel takto (růžový test). Co si o tom myslíte? Muže taková čárka na ovu testu ukázat na těhotenství, když na těho testu je dušík? Já už se samozřejmě s příchodem MS smířila, že to tentokrát nevyšlo, ale ten test mě mate a ráda bych věděla, jaké máte zkušenosti s těmi ovu testy při těhotenství, jak silná by čárka mohla při těhotenství být?
Diky🙂

esmeralda11
18. čer 2021
petradt1986
21. čer 2021

@esmeralda11 parada vidim carku🍀