MS mešká 3. den. Ovu test nemůže být pozitivní?
@terka80 nevím zhruba těch 12 dnů
@lenickamimi zkus tt zitra
@terka80 ok děkuji pěkně za informaci doufám že se už konečně něco vyvrbi 🙏🙏
@terka80 a co u tebe jak jsi na tom
@lenickamimi za nic od toho tu preci sme si navzajem pomahat 🙂 Ja ani nevim jak na tom sem,vcera se mi rozjela ms a dnes uz o hodne slaba a bt ne a ne jit dolu tak uvidim co bude za par dni
@terka80 tak ti přeji hodně štěstí ať se dočkáš miminka ja už ztrácím naději že se to podaří ale budu zkoušet dál 🍀🍀
@lenickamimi tenhle test ti ukaze na 100% 👍👍
@lenickamimi dekuju a tobe ja taky neboj dockame se musis verit 😇
@terka80 ano víra je to jediné co máme 🍀🍀
@lenickamimi jestli je to 25 ml tak to ještě vidět být nemusí 😉 upřímně si myslím , ze to bude těhotenství 🙂
@pro89 moc děkuji za podporu no udělám ráno ten clearblue a uvidíme 🙏
@lenickamimi držím palce, ať je zítra pozitivní
@vendelinka08 jee moje holky to je od vás krásné že mi to tak přejete no ráno udělám tt a budu informovat 🙏🙏
@lenickamimi Já jsem měla ovu testy pozitivní skoro 10 dní v kuse a tt nejdříve negativní a 11 den tam byl duch a sílil a sílil. Termín porodu mám příští tyden😉
@lenickamimi já tam vidím krásného Dušíka, je vidět na první pohled. Tak teď musí sílit...
@lenickamimi já měla viditelnější čárku vždy odpoledne. A co teplota? Ta se drží?, Ta je také důležitá...
@vendelinka08 ano teploty sou ještě pořád kolem 36.9 až 37
@vendelinka08 teď po úplném zaschnutí
Vždyť by už měla být silnější dnes jsem 14dpo
@lenickamimi
@lenickamimi slabi duch tam je,ale takhle si to mela i pred tim ne?moc bych ti to prala
@slunickova ano ja už nevím jestli fakt dělají všechny tt duchy a nebo nevím už
@lenickamimi a ten digital u vas nemaji?
@slunickova mají ale když neukáže ani tady ten tak určitě digitální neukáže vůbec nic

@lenickamimi dnes si 13 dpo