MS mešká 3. den. Ovu test nemůže být pozitivní?
@slunickova děkuji za povzbuzení no počkám až dorazí MS a budu to zkoušet dál ♥️♥️
@lenickamimi já tam taky vidím krásné viditelného ducha bez nějakého hledání 🙂 zkus teď vydržet dva dny a pak bych dělala další už by tam měli být vidět . Dej vědět a držím palce 🙂👍
@lenickamimi neměla jsi tento test už před pár dny s takovýmto duchem? Asi bude lepší když si koupíš jinou značku. Ale 14-15dpo už by se na testu toho mělo ukázat více.
Co bt včera a dnes??
@clo1 no teploty se drží zatím 37.1 36.9
@lenickamimi krásný duch je hned vidět 🙂
@jasmina1992 děkuji 😣 ale nic víc se neukázalo nesili ani MS ještě nedorazila bohužel 😭
@lenickamimi a kdy ji čekáš? Koukám píšeš Rakousko 🙂 je možný ti ňak soukromě napsat ? Než tady
@jasmina1992 ano na můj email
@jasmina1992 poslala jsem ti zprávu
@lenickamimi tak jak jsi dopadla? 🙂
@jasmina1992 ahoj no nic tt je negativní a menstruace ještě nikde
@jasmina1992 teploty pořád kolem 36.9 37
@lenickamimi asi bych zašla na gyndu, jestli tam není cysta nebo něco. Ms už by měla dorazit, pokud jsou testy negativní. Hod se celý graf..
@lenickamimi já nevím, teploty se drží, ale už nejsou tak vysoko. Přijdou mi zase jako predovulacni. Jak se cítíš a jaká byla dnes teplota?
@vendelinka08 ja už to nekontroluju je to všechno nějak divné a už to nechám tak jestli se to někdy podaří 😣
@lenickamimi to chápu, spíš jde o to, pochopit co se v těle děje a proč. Já jsem si měřila kdysi teplotu, abych věděla jak to vše funguje. Jestli je to tak jak má být. Ono někdy stačí málo, mít méně hormonu atd. A štítnou žlázu máš v pořádku. To víš že se to podaří.
@lenickamimi jak jsi dopadla? 🙂
@jasmina1992 ahoj zatím nic ani MS nedorazila tt jsem už nedělala je to fakt na psychiku mám trochu píchání podbřišku jako by už se MS hlásila ale zatím nic
@lenickamimi To je divné. Buď jsi jedna z mála, které to test neukáže a nebo jsi vůbec ovulaci neměla. Protože není možné, aby 3 týdny po proběhlé ovulaci ms nedorazila.
@clo1 to už je opravdu hodně divný protože teplota se stále drží už 15 dní přes 37. 36.8
@clo1 mě právě nejde do hlavy po Duphastonu mi normálně toho 1.3 MS přišla měla jsem ji ani ne moc silnou ani slabou a byla 5 dní pak Teda 14 dní teplota normal těch 36.5
@clo1 pak Teda kolem toho 18 už se pomalu zvedla a od té doby se zatím drží prsa mě napinaji celou tu dobu jako by už se MS hlásila 🤷♀️🤷♀️
@clo1 možná to bude tím kontryhelem protože dřív jsem MS sice měla cykly byly zhruba 28 29 dní ale vždy MS dorazila až jsem začala od ledna pít kontryhel je to takhle nevím asi mi víc uskodil než pomohl 😭
@lenickamimi je možné, že je to opravdu buď léky nebo bylinkami...nechceš zajít raději k Dr, ať se na to podívá? Nebo bych vysadila léky a přestala pít čaj.
@vendelinka08 už jsem přestala to pít teď musím čekat jestli se MS sama rozběhne
@lenickamimi tak už přestaň měřit a vysaď bylinky a prostě čekej😉 ona příjde. A ten duphaston už nebereš?
@clo1 nee měla jsem ho jednou minulý měsíc pak už ne

@lenickamimi nekdy to pry delaji i cysty tak nevim,moc bych ti to prala ale nevim no,mela by byt uz silnejsi a ne furt stejna jak pred 3dny nebo kolik to bylo dni,ale treba to mozne jeste je.neztracej nadeji.😍